I der ikke er hundegruppen slipper ikke

for også at se Sirius.

Han flytter forhåbentlig snart herhjem permanent. Han er fem år og elsker katte (og kaniner - skøre hund har boet sammen med to kaniner, der gik løse:-)) og kattene ser ham lige lidt an, meeeen han gør jo ikke noget, så ok, så gider vi heller ikke:-)

Jeg har nogle praktiske ting, der skal falde på plads med mit arbejde. Det SKAL bare lykkes, for jeg er vild med den hund.

Han er en korthåret collie - og nej det er ikke en forvokset gårdhund:klapper:Det spurgte en sød dame mig om i Viborg i går:cool: For han ligner jo ikke Lassie, men snarere Ratata fra Lucky Luke:høhø::høhø: - Også i sind og væremåde… :cool:

Hvis han ser lidt mølædt ud, så skyldes det stress (de andre hunde bider ham og trykker ham, så det er derfor han skal væk). Jeg forventer at råfodre og rette den pels op. Et bad vil også gøre en del:ups: Kattene synes han lugter lidt :tihi:

Og det er helt ok, at nogle ikke synes han er pæn - jeg har fortalt ham, at når en finger peger ud, så peger tre direkte tilbage på en selv :muhaha::tihi:

PS Eddie havde jeg frygtet lidt for han er så sensitiv - men han synes om denne hund af ukendte årsager, så det er helt utroligt. Måske fordi de begge to er nogle slanke pinde og han kan se nogle kvaliteter i at være to i hjemmet af den type :slight_smile:

Tip skældte ud - MED lyd - men når hunden bare vender sig og sover, så falder det lidt til jorden…

Tara og Nanoq synes han er sej og helt ok, men når han snuser til dem, siger de Iiiiiiih og får en rund ryg - nok mest fordi det kilder

Fie bor lidt oven på skabet - men hun ser ikke bange ud. Det er som om, hun lige skal se ham an. Tid tid tid, tænker jeg.

Lige nu sover de alle seks i stuen rundt omkring. Sirius plejer jo at sove i ske med katte på sofaen, men der er vi ikke helt endnu.

:slight_smile:

Han ser sød ud, Helle - og ja, lidt mølædt, men det får du forhåbentlig rettet op på, så du får en hund med selvtillid og lækkert hår :slight_smile:

:tihi: Heldivis er der nogle der har så alternativt udseende, at de faktisk er helt kønne :cool2:

Han er rigtig kær :thumbup:

Jeg synes han er dejlig! Ham skal du nok få en god hund ud af, og det praktiske ordner sig helt sikkert også! Tillykke med ham!

Han ser utrolig sød og dejlig ud Helle :wehuu: Og hvor er det dejligt at høre at dine missere tager godt i mod ham… Også selvom han jo kunne være lidt farlig:tihi:

Fie er lige flyttet ned fra skabet - det blev lidt irriterende i længden at sidde deroppe uden at få opmærksomhed for det, så gik hun direkte ned og hen til Sirius som bare sov videre - og så var hendes hale helt oppe i luften, da hun gik videre, så sej syntes hun, at hun var :slight_smile:

De andre ligger nu på deres vanlige pladser og sover. Eddie dog næsten sammen med Sirius - han synes bare den hund er GUD!

:slight_smile:

Ratata synes ikke så meget. Han er træt:-)

Hvor ser han rar ud:hjerte::hjerte: men også en lille smule kuet. Men det er jeg ikke i tvivl om at du nok skal få rettet op på.

Dejligt at kattene til syneladende har taget godt imod ham:thumbup:

syntes at han ser rigtig dejlig ud,og det lyder til at han har et godt sind,også sammen med katte.
pelsen kan der jo nok gøres noget ved ,med det rette foder .
tillykke med ham :wehuu:

han er da nuser Helle :slight_smile:

han ser rigtig rar ud helle, jeg håber alt flasker sig, så dine misser kan få en hundeven…en hundeven er guld værd, hvis du spørger mine missekræ

Tillykke med ham, jeg kan rigtig godt lide den korthårede udgave af collien, så syntes han er rigtig smuk. Og som Bente sige, en hundeven er bare et must

MVH
Gitte

Han er super charmerende synes jeg. Håber tingene går op i en højere enhed så alt falder på plads

Hvor er han sød :inlove: Ved ikke om jeg ligefrem synes han er pæn, men han ser rigtig charmerende ud :smiley:

Jeg havde engang en huskat der var så grim at hun gik under navnet ‘Gysse’, men hun var simpelthen så god som dagen var lang. Nok den bedste kat ever, med det smukkeste sind.
Ligeledes havde jeg et gadekryds som bestemt heller ikke var en køn hund, men den var også god som dagen var lang. Så jeg har kun gode erfaringer med de mere kiksede af slagsen:D

Præcis med mennesker, det er det indre der tæller. Det er vi jo nogle stykker der er nødt til at sige:klapper:

Puha hvor starter jeg… Joh jeg får ikke min hund og jeg er sønderknust.

Det viser sig, at der en aftale på Sirius om, at han ikke må videreformidles, for så skal en tysk opdrætter have ham. Hun henter ham derfor i weekenden til Tyskland.

Han er derfor leveret retur og det er jeg rigtig ked af.

Tak til alle, der hjalp og bakkede op