Jeg trænger til en kat... to faktisk

Katte har været en del af hjemmet i mere en 40 år, bare ikke de sidste 3 år. Ellers har nusse-ninjaer altid været en del af hjemmet.
Nu er vi så flyttet fra byen til landet og der skal katte i hjemmet igen…almindelige hus- / gårdkatte.

Jeg glæder mig vildt til vi finder nogen. Hvis nogen har fået et kuld og skal finde aftagere, så er jeg interesseret. Vi bor ved Ringsted.

Det er næsten ikke til at vente, når vi nu ved at vi kan have kat igen. :smiley:

2 Synes om

Velkommen til hood’et…! :wink:

Når I er på udkig efter huskatte, kan jeg varmt anbefale Fuglebjerg internat - her har jeg selv hentet vores 2 seneste katte, og vi har fået sunde, velsocialiserde og ikke mindst neutraliserede katte.

Samtidig undgår man at give sin - omend indirekte - støtte til produktion af yderligere kuld, til et i forvejen oversvømmet marked…

15 Synes om

Fuldstændig enig med @DorteH.

Tina og Benny der har internatet har fuldstændig styr på hvad de laver. Jeg har tidligere været frivillig derude, og passet kuld for dem og har også selv haft kat derfra. Kan kun varmt anbefale dem!

@Skattekat , er det ikke rigtig husket at Lou-Lou også er der fra?

4 Synes om

Jo, LouLou Lamselår er der fra :ok:
Jeg har lige kigget, der er ikke rigtig nogle killinger lige nu … med de kommer jo nok lige pludselig …
https://www.dyrenesbeskyttelse.dk/adopter-et-dyr?internat=BCHN-6VJC5Y

3 Synes om

Tak for tilbagemeldinger. Nu vil jeg se på jeres anbefalinger. Denne gang skal det være en kastreret han og en ikke seteril hun.
Jeg har haft lidt af hvert. Altid til den sorgfulde ende og næsten altid fra killing. Nogen i hus, nogen på gård og også i lejlighed. Den jeg husker bedst, ind til nu, var en rød hankat fra Polen. Vi kaldte ham Mister Pommery efter en karakter i 90års fødselsdag. Vi har også haft Miss Sophie.
De nye kommer til at bo i hus med skel op til marker, så der skal gerne holdes nogen mus ude.

3 Synes om

Jeg tror faktisk ikke, de slår alle katte op på hjemmesiden længere - tror en del præsenteres via FB i dag.

Internater - i hvert fald de ansvarlige af dem - formidler udelukkende neutraliserede katte, så hvis I fastholder at hunkatten skal være fertil, er en internatkat ikke en option…

6 Synes om

Fik lige lyst til at skrive, at vi fandt en hun via kattensværn. Hun var gravid da hun flyttede ind, og nu har vi de killinger vi ønskede og har brug for. Tre fik vi. Perfekt. Så ender vi med at have 1 killing og moren. 2 killinger går til vores søn.
Så skal de bare tilses af dyrlægen.

Vi skal snart finde et nyt navnetema. Med dem her bliver vi næsten færdige med 90års fødselsdag. James og Admiral Von Schnider kan vi vælge mellem.
Moren kalder vi Vinter efter Winterbuttom.

10 Synes om

Tillykke med kat og killinger,
Super gode navne. :thumbup: Også mht. mormissen. Jeg har en menneskedatter, som hedder Vinter. :grinning_face_with_smiling_eyes:

2 Synes om

Tillykke med mor og killinger - men altså at skrive om killinger og så ikke dele billeder det er jeg sikker på der er en lov imod :wink:

Del gerne her i tråden som de vokser til.

I har sikkert tænkt over det, men alligevel. Overvej meget kraftigt at få dem steriliseret og kastreret. I får roligere katte og det kan gøres tidligt allerede omkring 10-12 ugers alderen, hvor I sikkert alligevel tager dem til dyrlægen og får dem sundhedsundersøgt og vaccineret første gang.

Glæder mig til at følge dem og fedt navne tema iøvrigt, det har jeg ikke lige set andre bruge :slight_smile:

Edit: super løsning på jeres udfordring med at finde en fertil hunkat. Dejligt at I tog jer af missemor og nu hendes killinger og ikke mindst at I allerede har hjem til alle killinger!

2 Synes om