Jeres bedste vegetaropskrifter

Jeg vil rigtig gerne leve mere grønt, men synes nogen gange, det er lidt svært at finde på vegetarretter - det bliver altid bare til salat - det er svært at finde på noget varmt, som virker sådan ret-agtigt, så det føles som et helt måltid.

Hjælp - har du en lækker vegetaropskrift, du vil dele?

måske kan du blive inspireret af www.vegetaropskrifter.com :?

Tak for linket - det vil jeg kigge på :slight_smile: - der er jo masser at vælge imellem og blive inspireret af.

Jeg modtager også gerne afprøvede opskrifter, som i ved smager godt. Nogle gange synes jeg det bliver lidt uoverskueligt, når man sidder med en opskriftsamling/kogebog…

Der er også masser af inspiration på Årstidernes side.
http://www.aarstiderne.com/opskrifter/Ugens-maaltider/Maaltidskasse-VegetarKassen

Her trykker man bare på ugerne, og nedenunder hvor der står hvad der er i kasserne, er opskrifterne.
Mange af dem har jeg prøvet, og de er altså gode :slight_smile:

Den kogebogsserie, der altid har alliteration i titlen - fx Suveræne Salater og Brillante Buffeter - har også en vegetarudgave. Den hedder Vegetarisk Vellyst, og der er mange gode opskrifter. Jeg har lige købt ind til at lave forårsruller - det er en af de bedste opskrifter fra bogen :ok:

Spinatlasagne er også et hit hos os, og jeg har lovet at lave det senere på ugen. Jeg svitser et hakket løg, tilsætter frossen helbladet spinat (evt. drøjer jeg med revet gulerod og/eller pastinak, eller hvad jeg ellers har i køleskabet, der trænger til at blive brugt). Krydres med salt, koriander og muskat. Ved siden af laver jeg en tomatsovs (hakket løg, hvidløg, dåsetomat), der koges ind til fornuftig konsistens. Og så er det bare at lægge i lag med lasagneplader og bechamel- eller mornaysauce.

Rigtig lækker, smager også godt med kød til.

Prøv alletiderskogebog ,de har også vegetaropskrifter http://www.dk-kogebogen.dk/opskrift2/kostformer/vegetar-index.php og brugerne giver opskrifterne karakterer,så selv om vi alle ikke har samme smag,så har man en chance for at undgå de værste:yikes:

På www.vegetarkontakt er der en rigtig god opskriftsamling.
Ellers er der følgende gode blogs:

/http://veggiemam.wordpress.com/
http://www.veganeren.com/ (på norsk)

Jeg er selv vegetar, og laver også rigtig meget vegansk mad og bruger primært frugt og grønt i min mad, og meget lidt kornprodukter og stivelse.
Du er velkommen til at skrive til mig, hvis du har lyst :wink:

Tusind tak for alle linksne - dem vil jeg udforske :slight_smile:

Louise, det kan være jeg tager fat i dig, hvis jeg kører fast. Men der er jo masser at kaste sig ud i fra de modtagne links