Kæmpe gave til misserne

så skal jeg da lige love for at muldvarpen kom op af lommen, vi har længe talt om at kattene skulle ha et nyt og meget bedre kradsemiljø end det de har haft igennem de sidste par år.
vi vidste så at den lokale maxizoo har et vildt lækkert kradsemiljø stående fra kattens no 1 til ca ½ pris, så idag besluttede vi os for at det skulle kattene altså have, så afsted til maxizoo det gik.
prisen var 1999 kr , det koster normalt 3798 kr, så det var lidt af en besparelse og både ional og gaia har indtaget det med storm, trixie er ikke helt med på at udforske det endnu.
det ekstra gode ved det er at det passer så godt ind i vores stue

Man kan godt se hvem, der ejer det :smiley:

ja man skulle tro det var ionals ejendom sådan som har troner der, men det er faktisk gaia der har magten og bestemmer hvor hun vil ligge og så kan han bare forføje sig kan han iflg gaia

åh man kan se, hvor stolt misser er… :hjerte:

Det ser superflot ud…og med misserne på endnu mere:ok:

Super lækkert, dejligt at kattene har godkendt det:thumbup:

Ja der er vist ingen tvivl om, at indkøbet er accepteret :thumbup: Tillykke til kattene

fra Cats og Conni :smiley:

Sikke et lækkert kradsetræ og det er da tydeligt at se mitterne er glade for det…så det skal Trixie også nok synes med tiden :smiley:

Det skal de nok få glæde af.:thumbup:

Ej, hvor er det sejt…tillykke og flotte katte, er de ikke kæmpe store? :slight_smile:

gaia har en helt alm mco hun str, hun vejer ca 6½ kg, derimod er ional et skrummel, han er pæn stor osse for en mco han, han vejer nu 8½kg og han er ikke færdig udvokset endnu, han mgl at få brede i hoved og krop, når han er helt udvokset gætter jeg på hans kampvægt er over de 10 kilo. han er/var så osse den største i kuldet