Kampagnetilbud på neutralisering

Jeg har lige bestilt tid til neutralisering af min bettelort. Min primære dyrlæge er Herning dyrehospital - og de er virkelig dygtige. Jeg ringede og sagde blot mit navn, veterinærsygeplejersken kunne huske mig. Blot på navn. Hun har immervæk kun snakket med mig én gang, i den tid jeg har boet i Aarhus (3½ år). Men hun kunne huske mig helt tilbage fra da jeg havde killinger. Det synes jeg virkelig er imponerende!

Men jeg blev gjort opmærksom på et kampagnetilbud de kører med her i marts måned. Det vil jeg lige give videre herinde, hvis nogle alligevel står også skal have neutraliseret en kat! :slight_smile:

[FONT=arial]Kastration kat :

 •   Sundhedsundersøgelse
  
 •   Kastration
  
 •   Smertestillende medicin til efterbehandling
  
 •   Kontrol efter 10 dage
  
 •   800 g Neutered kattemad fra Royal Canin.
  

Pris: 700,-, normalpris 1125,-

Sterilisation kat:
- Sundhedsundersøgelse

 •   Sterilisation
  
 •   Smertestillende medicin til efterbehandling
  
 •   Kontrol efter 10 dage
  
 •   800 g Neutered kattemad fra Royal Canin.
  

Pris: 1400,-, normalprig 1825,-

Jeg fik så at vide i telefonen, at det var 2 kg. af et andet foder istedet for. Så tør ikke lige hvordan det hænger sammen med foderet.

Men igen. Jeg kan, og sikkert også mange andre brugere herinde fra, siger 100% god for Herning Dyrehospital. :slight_smile:
[/FONT]

Neutralisering er godt nok dyrt i Jylland! Men rabatten er god :ok:

hm. normalprisen er ca det jeg har givet, så det er et godt tilbud :slight_smile:

Er det billigere på Sjælland? Hvor meget? :slight_smile:

For normalprisen får man hos min dyrlæge 1 vaccination (med sundhedscheck) + øretatovering + registrering udover det, Herning tilbyder. Man får så kun foder, hvis RC har været ude med kampagnevognen, men det lever jeg i hvert fald glimrende uden :wink:

Prisen er nu også for dem der ikke er opdrætter… min pris i herning er billigere

Nej nej… Det er for alle. Jeg er ikke opdrætter længere. Synes jeg heller ikke, at jeg har skrevet, at det kun var for opdrættere. :slight_smile:

Jeg giver 750 kr nu her på kastrering af hankat (og øremærkning hvis jeg vil) i Århus, så fair nok… men kastrat foder behøver jeg ikke :høhø:

Noget bud på hvorfor der er kontrol efter 10 dage?

Prisen for selve ydelsen er lavere på den klinik jeg bruger end den her nævnte tilbudspris

er vel til at fjerne sting vil jeg tro

Jeg har da aldrig hørt om almindelige kastrationer, hvor der var noget, der skulle sys? Der er sting, der skal fjernes på hunkatte, hvis man bruger udvendige sting - men det er bestemt ikke alle, der gør det.

jeg var inde og få fjernet sting ved Ronja. Hvorfor hankat skal checkes ved jeg heller ikke

[QUOTE=Lis Dahlstrøm;1035293]Noget bud på hvorfor der er kontrol efter 10 dage?

Prisen for selve ydelsen er lavere på den klinik jeg bruger end den her nævnte tilbudspris[/QUOTE]

Det tilbyder de altid… Det er ikke for at fjerne sting men for at tjekke at de er ordentligt helet og at der ikke er betændelse eller lignende…

De vil bare være sikker på at der intet er galt…

Men Herning kan sætte prisen høj da flere dyrlæger i området er så utrolig dårlige og at mange derfor ikke vil bruge andre

Ja, det giver meget god mening :slight_smile:

Hernings normalpriser er absolut ikke unormal for det sydjyske område. 1700-2000 er hernede normalpriser for hunkatte med mindre du har en rabataftale. Der er ikke fantastisk mange specialiserede klinikker der har rimeligt med udstyr og ekspertise inden for kat, så dem der kan finde ud af det kan sagtens tage de priser og stadig blive overrendt med kunder.

Jeg vil sige… At mit favorit dyrlæge er 100% Herning. Jeg har også brugt Bygholm i forbindelse med Dussens FIP forløb og aflivning. Har også været rigtig glade for dem, lige pånær med aflivningen.

Men har brugt Herning i lang tid. Men det kan da godt være, at det bedst kan betale sig, når det gælder hunkatte.
Jeg kan i hvert fald ikke finde det til andre priser end mellem 1800-2100 her i Aarhus. Og når jeg alligevel skal hjem til mine forældre den weekend, så kan jeg ligeså godt få gjort det i Herning, når de nu kærer tilbud.

Samtidig vil de gerne beholde Akira, mens jeg får tiden til at gå i Herning, imens Heaven bliver neutraliseret og bliver klar til, at komme til Holstebro. Det synes jeg er flot! :slight_smile: