Katte-babyer. I love 'em!

I opdrættere må være lykkelige!!! :hjerte::wehuu::inlove::hjerte:

Så kommer der lidt billeder af min mors (og altså også lidt mine) katte-babyer!

Jeg synes at alle killinger er smukke, men der er bare noget helt specielt ved det når man selv har været med det meste af vejen :wehuu: Jeg kan slet ikke stå for dem. I dag sad min kæreste, min mor og mig selv i to timer inde ved dem og bare kiggede, snakkede lidt og sagde nåhhhh… De er noget så søde!!

Jeg har SÅ svært ved at tage billeder af dem, men her kommer lidt forsøg. Der er 4 killinger, 2 hunner og 2 hanner. De creme er hanner og de blå tortie er hunner! Indtid videre ihvertfald!

Killingerne kommer selvfølgelig til salg om noget tid, men i er velkomne til at sige til hvis i allerede nu kender nogen som ønsker sig en meget velsocialiseret killing eller to når de er klar til at komme hjemmefra. ( Måske når de er 12 uger, men vi skal lige se om de er klar der!) Så kan personerne jo komme og besøge deres lille killing og rigtig følge med, det er så hyggeligt!

Nåh, det blev en roman igen, men de killinger smelter bare mit hjerte, kan slet ikke forestille mig hvordan det bliver når jeg får mine egne!!:wehuu::wehuu:

Øv, hvor er billederne bare dårlige. Men vi ville ikke bruge blitz fordi de er ved at få øjn de små pus! De er syv dage gamle og vejer mellem 210 g og 240 g. Så det er lige en fordobling af deres fødsels vægt :slight_smile:

Killinger er så skønne, og dem der er fine også :iloveyou:

Mange tak Pia!! Vi er også alle helt forelsket her hjemme! :slight_smile:

Det forstår jeg godt I er :wehuu:

Hvor er de bare nuttede :wehuu:
Og ja, de er noget helt særligt når man har fulgt dem fra så små.

Men nemme at fotografere er de altså aldrig :slight_smile:
Hilsen Lisbeth

:hjerte::wehuu:Smeeeeelte…:savle::wehuu::hjerte:. Hvor ER de da dejlige! Tillykke med “dine” killinger:)
Hvis jeg ikke allerede havde skrevet under på at blive husslave af to drenge allerede så havde det her altså været en faaarlig tråd:tihi:

Åh, hvor er de skønne! :wehuu:

Jeg vil også ha’ killinger!! Lidt svært med to hankastrater, men man skal aldrig udelukke et mirakel. :stuck_out_tongue:

Mange tak Lisbeth og Sofie!

Jeg har godt nok også svært ved ikke at lægge beslag på to af dem… Som sagtens kunne være den ene creme og den blå… men jeg bliver nød til!!! at forholde mig realistisk til de her små, smuklinger!

Nååå små babyer hvor er de kære:wehuu::inlove:

[quote=Tea;420130]Åh, hvor er de skønne! :wehuu:

Jeg vil også ha’ killinger!! Lidt svært med to hankastrater, men man skal aldrig udelukke et mirakel. :p[/quote]

Det er nemlig rigtig Tea:ok:. Satser også kraftigt på at mine to kastrater en dag lægger en killing eller to:tihi:

Åh ja, hvor er de nuser. Så lokker opdrætterplanerne måske endnu mere? :wink:

Tak Lene og Tea! De er så søde! Kan slet ikke vente til det bliver min tur :slight_smile:

Tea - Jeg har også kun han kastrater nu… Så der går lidt tid inden jeg selv får killinger, men nu lever jeg bare gennem dem her :slight_smile:

Eva -Mange tak! Ja, det er helt vildt! Jeg kan slet ikke vente. Eller i det mindste bare til der dukker en lille hittekat eller to op som skal passes ved mig!

Laina - Hehe, det er også hyggeligt med sådan nogen.