Killinger

Hej.

Her til morgen hvor jeg sidder og ammer (ja, hvornår gør jeg snart ikke dét?!!), hører jeg en mislinge-miven som jeg IKKE kan lide… Jeg tæller derfor alle mine egne kræ, som er hvor de skal være…
Jeg går så ud på terrassen og kan nu høre at lyden kommer nede fra haven.
Vores have er indhegnet, men da el-tråden er i uorden har den ikke været i brug i lang tid og lågen står derfor åben.
Nå men jeg render ned i haven, efter lyden…
Ganske som jeg frygtede finder jeg foran vores “andehus” en lille ca. 3 uger gammel misling - og hvad værrere er… inde i huset en vred missemor og 5 søskende!! :græde:

Missemor er ikke tam - tror hun er vildkat - jeg kan i al fald ikke komme til hende, men mislingerne vil kunne blive tamme hvis nogen har overskud til at tage dem til sig.

Jeg har stillet lidt vand og mad ned til missemor - for at hun ikke skal flytte hendes børn, nu de er opdaget - og det har hun spist af. Jeg er også lukket lågen til haven, så det ikke “bare” er at gå med sine børn (jeg ønsker IKKE 6 vilde killinger yderligere på matriklen!).

Jeg ved erlig talt ikke hvad jeg skal stille op, Kattens Værn siger at jeg skal ringe til Kommunen som så sender en kattefanger (og afliver missemor og børn), men jeg synes ikke helt det er fair overfor 6 små skønne missebørn…

Jeg har ikke selv mulighed eller overskud til at tage dem ind - dels har jeg selv killinger i huset men jeg har også en 15 dage gammel baby selv, som tager alt min tid og energi… så at skulle socialisere et kuld mislinger med en vild mor, er ikke en mulighed for mig.

Jeg har måske mulighed for at låne en kattefælde af Brita, så missemor kan blive indfanget, men jeg har ingen steder at placere hende med hendes børn, som tingene ser ud nu.

Hvis der er nogen der har mulighed for at tage en vild missemor og hendes 6 killinger ind, eller som har andre gode ideer til hvordan jeg kan hjælpe misserne, må I endelig sige til!

Mange hilsner fra Mette

:hjerte::hjerte:

Har du prøvet at kontakte www.hittekilling.dk ??

Måske kan de tage de 5 af dem og lade mormis beholde den ene ??

:kryds:

Nej, en vild missemor kan jeg desværre ikke tage ind :frowning: og udover at kontakte hittekilling eller ddaa.dk (Tingskoven) så har jeg desværre ingen gode råd

Er det ikke en mulighed, at få hende aflivet, vildmissere er jeg nemlig ikke glad for :frowning:
Men så at give killingerne en fair chance hos en anden missemor?

Edit: Men så igen, jeg har ingen erfaringer med at tage en 100% vild missemor ind med killinger.

:inlove::inlove:

Håber, at Hittekilling kan tage de 4 killinger og lade mormis beholde bare én…

Therese - Der er 6 killinger ialt :slight_smile:

Hvor ville jeg gerne hjælpe dig, men jeg kan desværre ikke…

Jeg kom bare til at tænke på hvordan det ellers kunne gøres. For en vildkatte mor er jo ikke nem at flytte, uden hun først rigtig bliver sur. Jeg er bare lidt bange for at de steder jeg kender til, vil havde svært ved at give en mor mis som hende det hun har brug for. Var jeg din nabo Mette. Så ville jeg melde mig som besøgsven for dine vildkat.
Mine forældre fik et “vildkatte” kuld som der boede ude, men som min far hilste på og snakkede med flere gange om dagen. Dog kom de killinger også ind i engang imellem, men i starten var de kun udenfor. De blev alle solgt som fritgående katte og de blev alle neutraliseret.
Jeg ved godt det lyder kynisk, men kan ingen hjælpe, så om du kan server mad for dem, og se om du kan få lov til at præge killingerne. Bare så der bliver mulighed for at de kan få et nyt hjem, ellers så tror jeg at en aflivning kunne være en mulighed.

Mit store håb er at der kommer hjælp, men hun lyder ikke som en kat der er nem at tage ind.

også en helt anden ting, du kunne ikke lige knipse et enkelt billed?:slight_smile: vi elsker billeder:)

Åh, hvor jeg håber, at der er nogen, der kan hjælpe! :kryds::kryds::kryds:

Mette… det skærer mig i hjertet at måtte skrive det, men…
Ikke alle katte kan eller skal reddes!
Og her har både mormis og de små alt for dårlige odds…
Få du fat i Kattens Værn og lad dem indfange alle… og trøst dig så med at du har gjort det rigtige… og at der nu ikke kommer til at rende 7 forvildede katte rundt her til vinter.

Lad lige tiden gå og se om ikke noget dukker op.
At være mor gør en ikke en ikke-menneske-vant missepige mere tam så vent lige en bette smule og se om ikke hun bliver mere tryg.
Jeg har kontaktet nogle der måske kan hjælpe, men IGEN…vent lige en smule. Nu har de små overlevet i 3 uger…så behøver vi da ikke sådan lige afskrive dem OG moren.

Jeg håber der bliver fundet en god løsning for alle kattene!!

Jeg tror godt vi kan hjælpe(skriver tror da jeg er nød til at være enig med min mand om det og han er på job pt)

Men jeg ved at det kræver,og jeg ved godt alle nakkehår rejser sig ved indsamlinger lige nu,at vi finder pengene til ordne misserne et andet sted end på min tomme katte konto.

Men et hjem,kærlig pleje og noget godt foder,det kan vi måske godt tilbyde…

Kh
Anja

[quote=nixbix;441567]Jeg tror godt vi kan hjælpe(skriver tror da jeg er nød til at være enig med min mand om det og han er på job pt)

Men jeg ved at det kræver,og jeg ved godt alle nakkehår rejser sig ved indsamlinger lige nu,at vi finder pengene til ordne misserne et andet sted end på min tomme katte konto.

Men et hjem,kærlig pleje og noget godt foder,det kan vi måske godt tilbyde…

Kh
Anja[/quote]

Altså, jeg er frisk på at give et bidrag til den, der vil tage sig af dem. :slight_smile: Og det tror (og håber) jeg da også, at mange andre vil være. :ok:
Det er klart, at de færreste har råd til 7 ekstra katte, som man ikke lige havde regnet med. :slight_smile:

Det er flot, at du er villig til at give misserne et hjem. :inlove: Jeg håber, at din mand er med på ideen… :kryds:

Anja…du får lige en køsser OG så skal du bare sige til. :wehuu:
Jeg skal nok spytte i kassen, når I kommer der til. Og så ved jeg du har netværket iorden også m.h.t. billige priser, så det er overkommelig
HURRA:thumbup:

Jamen det lyder godt brita - jeg ringer lige til jimmy og høre om ikke det er ok at jeg tager 7 katte ind!! ha ha hvem sagde tossede kattekvinder… :slight_smile:

Kh
Anja

Anja, du er bare SÅ fantastisk!!

Jeg krydser ALT hvad jeg kan for at gemalen siger god for det!! :slight_smile:

/Mette

Jeg vil gerne hjælpe økonomisk og håber der er plads ved jer Anja :slight_smile:

Jeg vil dog også indskyde, at I måske skal regne med at missemor må aflives. Jeg syntes bestemt ikke det var sjovt, at skulle aflive missemor, da jeg tog missemor og 4 killinger til mig, men havde jeg ikke aflivet missemor så havde jeg ikke haft mulighed for at gøre killingerne tamme. Killingerne har det i dag rigtig godt og er blevet nogle dejlige katte. Det er trods alt bedre at give 4 (og i dette tilfælde 6) katte et godt liv end at skulle aflive 5 (her 7). Jeg kunne i hvert fald ikke opnå den fornødne kontakt med killingerne, så længe de havde missemor, men man kan håbe missemor omtalt her i tråden er knap så aggressiv.

Men som sagt vil jeg meget gerne hjælpe økonomisk med det jeg kan og du skal altså ikke være nervøs for at spørge om hjælp her på Kattegale/starte en indsamling!

Nu har jeg fået fat i jimmy og vi har snakket om det.

Om det vi kom frem til er vi meget gerne vil tilbyde mor og killinger et trygt sted at være.
MEN som hanne nu også har skrevet,hvis mor mis er så vild at vi efter selvfølgelig at have prøvet i en del tid ikke kan komme ordenligt i kontakt med killingerne/hende selv pga hende eller ikke tør lade vores børn(som altid er en stor del af at socialisere killinger her i huset)være i rum med hende,så skal det være ok at vi er nød til at ligge hende til at sove.?? Mette, britta ??

Og nu har vi jo ikke haft fritløbere i “100 år” skal mor og/eller killinger testes for noget nu her med det samme. Jeg har mulighed for ihvertfald i 14 dage at holde dem uden kontakt til resten af flokken. Derefter vil jeg gerne have dem i stuen,så de bliver som vores andre killinger.

Og ja en bette indsamling bliver nok nødvendig - men nu prøver jeg lige at kontakte min dyrelæge og fortæller hende om “projektet” og høre om ikke hun kan lave en ekstra fin pris.Mad og grus og i den stil skal jeg nok selv ligge til,det er ikke problemet.

Kh
Anja

Anja, du har mit OK til at gøre hvad du finder bedst for missemor og killinger! Og betyder det at missemor må “sove” er det for mig ok - en klog mand sagde engang;
“Det kan aldrig være synd for et dyr at være dødt”

Hvor i landet bor du?
Vi skal jo ha fundet ud af noget med fragt - og så skal jeg liige ha fanget missemor, så jeg skal låne Birtas fælde, og deri skal hun jo helst ikke sidde alt for længe :wink:

/Mette