Klovn?

Har du set den eller skal du? Hvad synes du om den?

Jeg har hørt alt fra flat pornofilm til genial kunststykke af pinligheder.

Jeg elsker jo serien, men jeg har ikke set dne endnu:-) Jeg synes de er så sjove.

Scener jeg aldrig glemmer:

Da Frank låner Casper sin hund fordi Casper er deprimeret, så får Casper det bedre og danner venskab med hunden. Det gør Frank Jaloux så han beder Casper stå i den ene ende af haven, mens han står i den anden, og så kalder begge på hunden - som vælger Frank hvorefter Casper går i depression igen :rock::thumbup:

Den anden scene er der hvor Frank skider i den kattebakke og ejeren råber “Åh nej jeg må straks til dyrlæge! Det er heklt galt igen!”

Så må Frank erkende, at det er ham, hvortil Mia siger sådan helt tørt: "Jamen… har du skidt i kattebakken Frank?

:lol::lol::lol:

Den sidste er der, hvor Frank kommer hjem fra arbejde, smider sin frakke på vej ind og råber i gennem hele huset “Så skal der fandeme kneppes!” Hvorefter han opdager sin svigermor sidde i sofaen

:høhø::høhø::høhø:

Åh altså. Den med den lille jockey som Frank løfter er også GULD. :lol::lol:

jeg har set den

men af hensyn til dem der skal ind og se den - så vil jeg ikke sige min ærlige mening i fuldt omfang…

jeg tror det kan koges ned til at det er et par timer af mit liv jeg ALDRIG får igen…

Hm. Min mand vil gerne se den. Jeg er temmelig allergisk overfor Kasper Christensen :sorry: Men måske - så gider han måske gå med ind og se nogen af de film jeg gerne vil se til foråret :slem: :gruble: :slem: :gruble:

Her i huset har vi delte meninger om Klovn.

Min mand er vild med Klovn og synes det/den er ustyrlig morsomt.

Jeg får knopper bare af at tænke på Klovn.

Såååå, som svar på spørgsmålet: NEJ det skal jeg absolut ikke :høhø:

Jeg skal helt sikkert se Klovn, synes serien er hylemorsom :lol:

Ved dog ikke lige hvornår jeg skal se den, da vi lige har været i biffen og se Tron: Legacy i 3D og det må jeg sige, den var superfed! :thumbup: Kan anbefales, da det endelig er en film som rent faktisk er lavet til 3D, ligesom Avatar.

Min mand var inde og se den, og syntes den var rigtig sjov- jeg kan jo slet ikke klare pinligheder i den mængde, og han erkendte skam også blank, at det ikke var noget for mig. Den går langt over stregen, siger han :). Jeg tror at enten elsker man den, eller også hader man den. Men alle har sagt, det er en værdig filmatisering af en serie, et fænomen som ellers er en sjældenhed!!!

jeg var inde og se den til forpremiere og jeg syntes der er utrolig mange sjove episoder og desværre osse et par episoder jeg helst havde undgået at se.
samtiddig syntes jeg at filmen bliver noget langtrukken hen mod slutningen og en del af det sjove går ligesom af.
og hvis man syntes serien er grænseoverskridende, så er det nok ikke den film man skal se

men jeg tror det er længe siden jeg har skraldgrinet så meget. nu er jeg så osse indehaver af en syg syg humor

jeg har det ligeså med casper, men i filmen må jeg da nok sige at han viser kulør og virkelig bliver trynet, jeg syntes faktisk han spiller filmrollen til ug

I starten synes jeg serien var skide sjov, men efterhånden har jeg tabt interessen for serien, for den er ude på et skråplan hvor det sjove faktisk går af.

Hmmm jeg tror ikke jeg gider se filmen, for med det røre der har været om plakaterne og Franks nøgenoptræden for at få opmærksomhed, så vil jeg hellere bruge de timer på noget andet.
Nu er Frank så bestemt heller ikke min kop the - og Casper er liiiiiiiiiiiidt for selvoptaget efterhånden, så jeg går nok ikke glip af så meget :tihi:

Jeg har også set Klovn filmen med en af mine ældste sønner, og jeg synes den var god! Den er ikke lige så god som de bedste afsnit fra serien, men absolut et must hvis man ER Klovnfan. Ellers skal man holde sig væk.

Så kogt ned, kan man lide serien, så skal man selvfølgelig også se filmen.

Jeg regner med at skulle se den, når den engang kommer på dvd - gider den ikke rigtig i biffen …

Vi SKAL bare se den…:høhø: Men kan godt være vi venter til den kommer på dvd.

Jeg har set den og endda flere gange allerede… Jeg synes det er den sjoveste film jeg har set i virkelig lang tid… Jeg er dog også fan af serien, og min gamle chef, en af mine kollegaer og jeg brugte vores frokostpauser på at se det nyeste afsnit da sidste sæson kørte… Vi har også en intern joke om hvor vidt min gamle chef er mest Frank eller Casper, så derfor er der en del ting i filmen der nok er sjovere for os tre, end for så mange andre… :klapper:

Dog skal det siges, kan man lide serien, så skal man bare se den film… :thumbup:

Er man ikke den store fan af serien, eller slet ikke synes om den, så lad være, så vil man kun blive skuffet… :thumbdown:

Man vil flere gange undervejs sidde og tænke, nej nej nej nej nej, det gjorde han/de ikke, og man vil krumme tæer, for så at grine højlydt af dem… :klapper: Og de slutter den helt perfekt… Man væmmes og tænker, det der vil jeg egentlig slet ikke se mere af… Det er fantastisk :lol:

Om man ser den i biffen eller på dvd gør ikke den store forskel, dog er det lidt sjovere at sidde sammen med flere 100 andre, som også griner af deres dumheder… Synes jeg i hvert fald :slight_smile: Filmen var sjovest i den største biograf jeg var i :slight_smile:

Så god tur ind og se den, Klovn fansne vil ikke fortryde det :thumbup:

Så var vi også inde og se den i går. Vi kunne ikke komme ind og se den før, da den har været fuldstændig udsolgt hen over julen og nytåret (Ved ikke om det er fordi noget af den er optaget i Silkeborg, at den har kunne holde den gående så længe her i byen :tihi:)

Den er bare superfed! :thumbup: Hold fast, hvor vi grinede, den var virkelig sjov og den går langt over stregen - synes det er fedt, haha :muhaha:

Jeg glæder mig til at se den igen, når den kommer på dvd :slight_smile:

Vi fik også set den mellem jul og nytår…og hold da kæft hvor vi grinede :høhø: Mega skæg og grænseoverskridende film.

Nej, jeg skal ikke se den.

Normalt betragter jeg mig selv som humoristisk og large - Men det der, går meget langt over min grænse. Jeg blev SÅ harm da jeg så hvordan der både bliver gjort grin med AIDS og handicappede der i, at jeg besluttede mig for ALDRIG at se det igen, og det har jeg holdt :slight_smile:

Til gengæld synes jeg Langt Fra Las Vegas er noget af det sjoveste der nogensinde er lavet :thumbup:

Jeg synes det er SÅ fantastisk… :lol: Griner bare jeg tænker på den!!

Var inde og se den i tirsdags… Ej, den er virkelig genial…

“Frank… Vil du ha guffe-guffe”…:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

DEN SKAL BARE SES!!!

ja, jeg griner osse stadig over den, især scenen hvor casper hygger sig med pandekagepigen og frank “hjælper” til
og så er slutningen på filmen bare total genial

[quote=Johnny;528112]ja, jeg griner osse stadig over den, især scenen hvor casper hygger sig med pandekagepigen og frank “hjælper” til
og så er slutningen på filmen bare total genial[/quote]

Ja især slutningen er genial…grinede længe efter over lige et bestemt billede.:høhø:

Har set meget få afsnit, og var på ingen måde ved at grine.

Er nok fordi jeg går efter spilleren og ikke bolden i dette tilfælde, kan på ingen måde udstå, Casper Christensen, sådan en selvfed klaphat, står og brokker sig over hvordan andre komikere stjåler andres materiale, når han gør det gang på gang.