Kvinde i aktivering på bordel?!

Nu står verden ikke længere!

Nu kan man sgu komme i aktivering på et bordel :tihi:

Så tror da pokker arbejdsløsheden falder!

(lidt grovkornet humor kan forekomme i ovenstående indlæg)

:slight_smile:

Læs liiiige artiklen igen - så kan du læse dette :

Kvinden havde selv fundet jobbet, men hendes jobplan var godkendt af Jobcenter Slagelse, som havde hendes sag.

Hvis hun selv har valgt det, kan jeg såmænd ikke forarges.

:inlove:

Jeg ved da godt at hun selv har valgt det, men det ændre ikke på det faktum at hun er sendt på aktiveringspraktik på et bordel!!!

JEG synes det er super pinligt at man kan få godkendt den slags arbejde som aktivering i det danske samfund.

Det er fint at arbejdsløsheden falder - men til hvilken pris?

Det synes den her sag er meget pinlig for Danmark, og virkelig skader vores image.

:slight_smile:

Jeg kan altzå ikke hidse mig op over det

:sorry:

Hvis det nu er det, hun er god til og selv vælger det frem for at lave ingenting ??

-surrender

Pinligt for Danmark ?

Hvorfor det ??

:slight_smile:

Bordeller, der er legale - er jo også arbejdspladser - og de findes vist i alle lande - mere eller mindre legalt.

:inlove:

Fordi ved at godkende en praktik der i 4 uger så sender danmark et signal om at de mener det er okay.

og de fleste bordeller der findes er kun pæne udadtil - det er deri den aller største problematik ligger.

Hvis hun skulle undervises udelukkende i zoneterapi og kropsmassage så synes jeg man skal spørge sig selv hvorfor det er et bordel hun er havnet på. Det er ikke ligefrem fordi bordeller er kendt for deres zoneterapeutiske behandlinger af deres klienter vel?

og prostitution er forbudt i danmark - sidst jeg checkede.

Det er da bare et sted man kan få massage -engel-engel-engel-engel
Sundhedssektoren nærmest!

nej prostitution er ikke forbudt - de skal bare betale skat som alle andre - derimod er rufferi : also at være alfons forbudt. og derfor er jeg faktisk stor tilhænger af registrerede bordeller, istedet for gade ludere, handlede kvinder etc.

:slight_smile:

Prostitution er mig bekendt ikke ulovligt i Danmark ?

Så længe virksomheden er momsregistreret er det fuldt lovligt.

-engel

ja det synes jeg så er så langt mere kritisabelt.

Det synes jeg er at sende et klart signal om at hvis kvinder ikke kan finde arbejde, kan de bare sælge sig selv. At det så bliver stillet op som at de egentlig har et økonomisk valg, og det er der mange der ikke har.

Jeg synes den er sag er rigtig rigtig grim

[quote=Gry Gressbakken;393209]

Fordi ved at godkende en praktik der i 4 uger så sender danmark et signal om at de mener det er okay.

og de fleste bordeller der findes er kun pæne udadtil - det er deri den aller største problematik ligger.

Hvis hun skulle undervises udelukkende i zoneterapi og kropsmassage så synes jeg man skal spørge sig selv hvorfor det er et bordel hun er havnet på. Det er ikke ligefrem fordi bordeller er kendt for deres zoneterapeutiske behandlinger af deres klienter vel?

og prostitution er forbudt i danmark - sidst jeg checkede.[/quote]

:inlove::inlove:

Nu har jeg lidt insider-viden om et enkelt bordel - fordi en tidligere veninde har arbejdet sådan et sted - ganske frivilligt - ja, faktisk af lyst !

:uha:

Det var et ganske pænt, rent og ordentligt et af slagsen - og ja, det er ganske acceptabelt i Danmark - ellers ville hun ikke have haft diverse højt rangerende politikere som kunder.

:inlove:

Dobbeltmoralen rammer først mig, hvis bordeldrift var ulovlig - og der samtidig stod en kø af højt rangerende politikere, embedsmænd, rabbinere og andet godtfolk - for at få udlevet deres ret bizarre lyster.

-engel

Jeg har mange gode historier i ærmet om kendte, hun har betjent til SKYhøje priser - men desværre kan jeg jo ikke udlevere dem her.

:cool:

Tutter: Mit problem er meget at de fleste lovlige bordeller er pæne udadtil og så foregår der alt muligt underligt med kvinder eller regninger bag tæppet. Jeg synes den her er farlig, en meget slippery slope.

og igen - hvis hun kun skulle undervises i zoneterapi og kropsmassage, hvorfor så arbejde på et bordel? Jeg synes den lugter langt væk, og jeg kan ikke lide det.

:slight_smile:

Måske, Gry… men jeg er ret sikker på, at der findes endda meget luksuriøse bordeller - for kunder er der nok af - uanset prisen.

:fin:

Men dem hører vi sjældent om, for det er meget mere interessant at grave de bordeller op, hvor tingene er helt ude af proportioner.

:inlove:

Som f.eks. A.F.

Hvor har du den viden fra :? Er det noget, du gætter dig til :?

Der er masser af pæne, lovlige bordeller i Danmark og så er der nogle enkelte, der er involveret i kvindehandel.

Og derudover tror jeg ærlig talt, at omverden er stjerneligeglade med, om en kvinde bliver sendt i aktivering på et bordel. Det er ikke nogen hemmelighed, at Danmark var tidligt ude med at frigive pornoen og altid har haft et liberalt syn på sex.

[quote=Gry Gressbakken;393222]Tutter: Mit problem er meget at de fleste lovlige bordeller er pæne udadtil og så foregår der alt muligt underligt med kvinder eller regninger bag tæppet. Jeg synes den her er farlig, en meget slippery slope.

og igen - hvis hun kun skulle undervises i zoneterapi og kropsmassage, hvorfor så arbejde på et bordel? Jeg synes den lugter langt væk, og jeg kan ikke lide det.[/quote]

for det første : hvor i alverden ved du fra at mange bordeller kun er pæne “udadtil” - det er fordomsfuldt og med mindre du har førstehåndserfaring fra “mange” af disse bordeller som du her ser ned på - så synes jeg du skal undlade den slags kommentarer… for det passer ikke…

men hvad jeg ikke fatter er: hvorfor er du dog så indigneret på hendes vegne … hun har selv valgt bordellet - hun kommer uden tvivl til at tjene kassen hvis hun også går den vej og hun gør det ubetinget af lyst for hun har SELV fået det godkendt…

hvad i alverden er problemet…

prostitution er lovligt i DK - hun har ingen alfons hvilket er meget ulovligt og hun har oveni købet kommunens ord for at hendes valg er helt fint…

den lugter ikke spor overhovedet… hvorfor gør du det til noget det slet ikke er?

Jeg ved det fordi jeg havde en veninde der var ansat flere steder på “lovlige” bordeller som telefondame. Hun fortalte mig at der var rigtig mange af de lovlige steder der havde ååååh så pæne facader, men når man gravede lidt i pigernes forhold, eller pigerne, eller i regningerne, så var det lige pludselig slet ikke så pænt længere. Så det handler overhoved ikke om fordomme men om fakta. Det er i dén grad rigtigt det jeg sidder og siger. Har du selv erfaring så du kan modbevise det?

Det er ikke udelukkende hendes vejne jeg er indigneret på. Men kvinders generelt, og Danmarks. Hvis du har læst nogle af mine indlæg vil du kunne se hvorfor.

Kommunen godkendte praktik på en massageklinik. De vidste ikke det var et bordel - og hvis de vidste det var et bordel så synes jeg helt sikkert kommunen burde have stilt spørgsmålstegn ved at en kvinde kommer i erhvervspraktik et sådant sted.

Hvis hun gerne ville have erfaring indenfor zoneterapi og kropsmassage så burde hendes sagsbehandler have vejledt hende i at der nok var andre steder der var mere passende i forhold til hendes ønsker.

Som sagt - bordeller er ikke ligefrem kendt for deres fysioterapeutiske eller zoneterapeutiske behandlinger

Så jo jeg synes den lugter - at du ikke gør er din egen sag. Hvis du ikke mener der er noget at diskutere kan du da bare lade være med at diskutere det. Jeg mener der er, og derfor har jeg lavet den her tråd. Du kan da bare trække dig ud af tråden og synes jeg er emsig.

[quote=Battlestar;393229]for det første : hvor i alverden ved du fra at mange bordeller kun er pæne “udadtil” - det er fordomsfuldt og med mindre du har førstehåndserfaring fra “mange” af disse bordeller som du her ser ned på - så synes jeg du skal undlade den slags kommentarer… for det passer ikke…

men hvad jeg ikke fatter er: hvorfor er du dog så indigneret på hendes vegne … hun har selv valgt bordellet - hun kommer uden tvivl til at tjene kassen hvis hun også går den vej og hun gør det ubetinget af lyst for hun har SELV fået det godkendt…

hvad i alverden er problemet…

prostitution er lovligt i DK - hun har ingen alfons hvilket er meget ulovligt og hun har oveni købet kommunens ord for at hendes valg er helt fint…

den lugter ikke spor overhovedet… hvorfor gør du det til noget det slet ikke er?[/quote]

Citat fra artiklen:
“Kvindens faglige organisation Fødevareforbundet NNF protesterede mod, at kvinden på den måde fik lov til at give en hånd med på et bordel, samtidig med at hun får arbejdsløshedsunderstøttelse.”
-LOL-LOL-LOL-LOL-LOL-LOL

Ej undskyld, men indimellem bør journalister altså tænke sig lidt om, når de skriver.

Jeg har det fint med at kvinden selv har søgt og fået tilskud til dette praktikforløb, som jo lyder ret harmløst.

Jeg har det endnu bedre hvis Danmark dermed udadtil bekendgører at prostituation er lovligt i Danmark.

Jeg syntes ikke at prostituation er et foragteligt erhverv, det jeg finder foragteligt er de kvinder der mener at de har ret til at nedgøre det arbejde disse kvinder udfører og som ovenikøbet hævder at de gør det i disse kvinder interesse.

Hjælp de kvinder der ikke har valgt denne karriere, men lad for søren da være med at nedgøre hele den industri der hedder prostituation.

Hmm. sat lidt på spids skulle de da have statsstøtte, da de udfører en væsentlig opgave her i samfundet og tja det er altså også en del af vores kulturarv.

Ja, man kan jo gøre det så stuerent, at kvinder bliver sendt i aktivering på bordeller - og vil de ikke, så ryger deres kontanthjælp.

Jeg ser såmænd ikke ned på prostituerede og nægter ikke, at nogle gør det af lyst eller på grund af pengene - men jeg har da læst flere i erhvervet sige, at myten om den lykkelige luder er stærk overdrevet.

Ja den vending lurede jeg også over :tihi: Den er en kende uheldig :stuck_out_tongue:

Jeg synes ikke de lovlige bordeller (der har deres sti og deres kvinder rene) er foragtelige. Kvinder bestemmer selv hvad de vil tjene penge på - MEN jeg synes den er farlig.

Farlig på den måde at hvis man som kvinde er desperat og ingen penge har, ja så er sidste udvej at sælge sig selv, og hvis man så kan gøre det lovligt, så sidder der måske til sidst en masse sørgelige skæbner derude der lever kummerlige liv fordi de er tvunget til at sælge sig selv - forstår du hvor jeg vil hen?

Jeg har set masser af programmer fra de lovlige bordeller i usa, og jeg synes det er et fedt koncept med trygge rammer og udsmidere og kameraer og et hus hvor kvinderne kan bo i og generelt have trygge rammer

men hvordan ser man forskel på dem der vælger det af lyst, og dem der vælger det af desperation?

Derfor synes jeg ikke at den danske stat skal gå ind og godkende praktikpladser sådanne steder for jeg synes der er et kæmpe gråzone-område der.

[quote=Mai;393242]Citat fra artiklen:
“Kvindens faglige organisation Fødevareforbundet NNF protesterede mod, at kvinden på den måde fik lov til at give en hånd med på et bordel, samtidig med at hun får arbejdsløshedsunderstøttelse.”
-LOL-LOL-LOL-LOL-LOL-LOL

Ej undskyld, men indimellem bør journalister altså tænke sig lidt om, når de skriver.

Jeg har det fint med at kvinden selv har søgt og fået tilskud til dette praktikforløb, som jo lyder ret harmløst.

Jeg har det endnu bedre hvis Danmark dermed udadtil bekendgører at prostituation er lovligt i Danmark.

Jeg syntes ikke at prostituation er et foragteligt erhverv, det jeg finder foragteligt er de kvinder der mener at de har ret til at nedgøre det arbejde disse kvinder udfører og som ovenikøbet hævder at de gør det i disse kvinder interesse.

Hjælp de kvinder der ikke har valgt denne karriere, men lad for søren da være med at nedgøre hele den industri der hedder prostituation.

Hmm. sat lidt på spids skulle de da have statsstøtte, da de udfører en væsentlig opgave her i samfundet og tja det er altså også en del af vores kulturarv.[/quote]

[quote=Eva;393247]Ja, man kan jo gøre det så stuerent, at kvinder bliver sendt i aktivering på bordeller - og vil de ikke, så ryger deres kontanthjælp.

Jeg ser såmænd ikke ned på prostituerede og nægter ikke, at nogle gør det af lyst eller på grund af pengene - men jeg har da læst flere i erhvervet sige, at myten om den lykkelige luder er stærk overdrevet.[/quote]

Lige netop det eksempel var der en kæmpe sag om i tyskland, da det netop var situationen for en kvinde dér.

Og den synes jeg eddermame er grim og uheldig…

Der havde bordellet opslået annoncer på hvad der svarer til arbejdsformidlingens hjemmeside i danmark

Gry… bordeller har skam tidligere også her i DK søgt efter såkaldte telefondamer via arbejdsformidlingen. Det blev stoppet efter en meget lang debat om man kunne tillade sig at boycotte et helt erhverv.

Jeg er lidt splittet… for egentlig vil jeg gerne give Gry ret… og samtidig ved jeg jo udmærket at de “gode” ordentligt drevne bordeller findes.
Måske man skal huske at de ordenlige, pæne bordeller meget ofte består af en eller to “piger”, som regel danske, der kun deler udgifterne og selv ejer deres egen indtjening…
Ikke som man ellers forbinder et bordel med en alfons eller ejer, der skummer fløden (undskyld, kunne ikke lade være) af pigernes arbejde… Den slags er forbudt i DK -og foregår alligevel i stor stil!!!
Der er rigtig mange penge i prostitution… og det store flertal af de prostituerede har ikke valgt deres arbejde fordi de mener at det er verdens bedste job!
Jobbet er valgt fordi man meget ofte ikke mener at have haft andre valg!
I nogle tilfælde er dette endda sandt…
I skulle vide, hvor MANGE udenlandske prostituerede der pt findes i Kbh… rigtig rigtig mange!!! De er her måske på et turistvisum, som ikke kan et ord dansk… og som i nok mindst 99,99% af tilfældene IKKE har valgt sådan et liv eller arbejde!
De er ofre for kvindehandel - og man gør intet for dem!
Selv de pæne lovlydige borgere går til dem - velvidende, hvad det er de gør!

Så jo… for at komme den slags modbydeligheder til livs, er jeg for statskontrollerede bordeller… med ansatte prostituerede og ordnede forhold for alle!
Problemet er bare… at det vil blive så meget dyrere end at gå til en gadeluder…