Leder efter en mis til min familie

hej alle herinde… jeg er hy herinde og har ikke kat endnu.
jeg vil meget gerne men syntes det er meget svært at finde den rette.
den skal jo være børnevenlig da jeg bor med mine 2 børn.
helst korthåret og gerne være kæle og nusse mis.

har i nogle ideer??
jeg var over i korat og burmser??
kender i nogle som har nogle til salg??
det behøver skam ikke være en killing må også godt være en voksen…

håber i kan hjælpe
mvh kamilla

der skulle stå burmeser :slight_smile:

altså med burmeser skal du huske på, at de ikke trives alene - det tror jeg bestemt heller ikke en korat ville gøre som udgangspunkt.
Der findes kun en enkelt korat opdrætter herhjemme, Camilla - http://korat.dk/

Hej og velkommen til

Nu kan jeg ikke umiddelbart se hvor i landet du bor, men jeg vil foreslå at I evt. tager forbi et dyreinternat og hilser på mange at kattene der.
Der er mange katte der søger nye hjem, og man kan få god vejledning i det at have katte.
Men ellers vil jeg foreslå dig at kontakte opdrættere af de racer du har kig på, for at finde ud af endnu mere om, hvorvidt en kat af den enkelte race vil være god som enekat, med børn osv.

Held og lykke med søgningen efter den rigtige kat :wink:

Abyssiniere ville også være et godt bud :slight_smile:

Jeg synes også, du skal tage hen på et internat og kigge. Giv det i det mindste en chance, før du beslutter dig for en racekat. En huskat klarer sig godt som alenekat og elsker som regel børn.

det er svært at råde dig til hvilken slags kat du skal havde, men find nogle opdrætter af forskellige racer og besøg dem. Oplev deres racer med det udgangspunkt at du vil blive klogere på hvad din drømme race er. Det er kun dig der ved hvordan din drømme kat er, så det er svært at råde dig til andet end at besøge opdrætter for at opleve og lære

http://korat.dk/nythjem.html

Jihad vil nok være et godt bud ellers

Det er ikke nogen dårlig idé at få en voksen kat, da det så er muligt at sige, om den har både temperament til børn og til at bo som alenekat. Det er svært at vide med en killing.

Jeg har selv fået den mest nussesyge og imødekommende bamse af en stor, sort huskat på internat, så jeg kan kun anbefale at give det et forsøg.

Velkommen herind, Kamilla:velkommen: SUPER at du tog min opfordring op:) Her på forum er der flere annoncer på katte til salg http://www.kattegale.dk/forum/forumdisplay.php?40-K�b-og-salg-af-killinger-og-voksne-katte og til omplacering http://www.kattegale.dk/forum/forumdisplay.php?10-Omplacering-af-kat, som du måske skulle overveje at reflektere på…

Tak for alle henvisningerne til mig:)
Jihad finder sandsynligvis et hjem indenfor nærmeste fremtid, da vi skal besøge to interesserede familier:kryds:

Mettes to europé drenge (9 mdr), der er til salg tror jeg ville være rigtig gode.
De er i øvrigt opvokset med børn og bare så kælne og tillidsfulde.
De var med på udstilling i weekend, og viste dem lige til en veninde og hendes kæreste - de lå bare begge i favnen på dem og blev nusset på maven! :hjerte: Hvis de havde haft mulighed for kat havde de da vist taget dem med hjem med det samme :tihi:

Og hvis Eife mener det, så er der garanteret noget om det!:slight_smile:

Svært at anbefale en race til andre, synes det kommer an på så meget. Hvad der passer den ene familie perfekt, passer måske ikke den anden osv…

Held og lykke med projektet.