Lidt ekstra til nyrekattens sideben

Hej allesammen

Jeg kan se, at der er mange fantastisk gode tråde om nyrediæt, men umiddelbart kan jeg ikke finde noget om, hvordan man kan hjælpe en kat på nyrediæt til at tage lidt på.

Er der nogle, der har gode erfaringer med dette?

Hvad fodrer du med? Jeg gav mig gamle Frida nyrekat Hills k/d og så forkælede jeg med Hills t/d som er til tænderne. Jeg var ikke så bange for at give lidt andet godt ved siden af når basis var nyremaden. Der er jo også lækre vådmad. Nøgle katte foretrækker vådmad andre tørfoder, Frida var til tørfoder. Jeg synes også det handler om livskvalitet. Da hun blev ældre fik hun Hills k/d mobility hvor der også er fedtstoffer i. Hun blev 18 år og var i god stand.

1 Synes om

Hej Frida

Mamge tak for fif om Mobility, den vil jeg bestemt lige vende med dyrlægen.

Hans nuværende foder er vist, hvad man bedst kan kalde ruskumsnusk, ment på den måde, at han får RC renal vådfoder med fisk RC (sidste uge gad han Hills K/D med okse) og fibre response tørfoder.

Sidstnævnte er på ingen måde ideel til nyrekat, det er jeg helt bevidst om. Den er dog på menuen indtil videre, da han igennem længere tid har været plaget af forstoppelse og indlagt af flere omgange. I samråd med en udefrakommende mave-tarm specialist, anbefalede dyrlægen denne kombi. For som de begge sagde: Hvis ikke maven kom i orden, ville det begyndende nyreproblem ikke nå at blive et problem.

I start/midt januar skal han til opfølgende nyretest.

Hvor gammel er den fine mis? Jeg kan høre du passer godt på ham. :smiling_face_with_three_hearts: Måske du vil vise et større billede af ham, hvis du ikke allerede har gjort det.

1 Synes om

Jeg gør så absolut mit bedste :blush: Han er ved at være en fuldvoksen en af slagsen - 15 år til februar.

14 Synes om

Hvor er han dejlig! :smiling_face_with_three_hearts: og det er en flot alder for en hankat synes jeg. :hugs:

1 Synes om

Tak for de fine ord. Det kan jeg kun give dig ret i, at han er. Og hver dag er stadig en fornøjelse - selv ovenpå hans lejlighedsvise nattekoncerter :joy:

1 Synes om

Hvor er han smuk med sin hvide “hagesmæk”. :heart_eyes:
Jeg håber I får glæde af hinanden mange år endnu :grin:

1 Synes om

Tak skal du have. Jeg mistænker ham for at være helt klar over, hvor fin han er. Der bliver i hvert fald dagligt spillet på alle charmetangenter.
Det kan du tro, at jeg også håber, Eva :pray:

2 Synes om