Lidt råd og vejledning

Sådan giver du en kat en pille:

 1. Tag fat i katten og læg den på ryggen i venstre arm som man gør med en baby. Placer højre pegefinger og tommelfinger på hver side af kattens mund og tryk forsigtigt på ‘kinderne’ imens pillen holdes i venstre hånd. Når katten åbner munden stikkes pillen ind i den. Lad katten lukke munden og synke.

 2. Hent pillen på gulvet og katten bag sofaen. Læg katten på venstre arm som før og gentag processen.

 3. Hent katten i soveværelset og smid den opblødte pille ud.

 4. Tag en ny pille ud af foliepakken, læg katten på ryggen i venstre arm og hold bagpoterne fast med hånden. Tving kattens kæbe åben og skub pillen helt ned i halsen med højre pegefinger. Hold kattens mund lukket mens der tælles til 10.

 5. Hent pillen i guldfiskens akvarie og hent katten ned fra klædeskabet. Kald ægtefællen ind fra haven.

 6. Knæl på gulvet med katten klemt fast mellem knæene og et fast greb om for- og bagpoter. Ignorer kattens vrede knurren. Få ægtefællen til at holde kattens hoved fast med én hånd mens en trælineal tvinges ind i kattens mund. Lad pillen rutche langs trælinealen og gnub kattens hals energisk.

 7. Hent katten ned fra gardinstangen og tag en ny pille i pakken.

 8. Skriv en ny lineal og nye gardiner på indkøbssedlen. Fej forsigtigt skårene fra porcelænsfigurerne fra kaminhylden sammen og stil dem til side for senere at lime dem sammen igen.

 9. Pak katten godt ind i et stort håndklæde og få ægtefællen til at ligge oven på katten, med hovedet akkurat synligt i armhulen. Kom pillen i enden af et sugerør, tving kattens mund åben med en blyant og pust pillen ned i halsen.

 10. Læs på pillepakningen og check at den ikke er skadelig for mennesker, og drik et stort glas vand for at slippe for den grimme smag.

 11. Forbind ægtefællens arm og bryst, og vask blodet af gulvtæppet med koldt vand og sæbe.

 12. Hent katten i naboens redskabsskur og en ny pille i pakken. Sæt katten i et skab og luk lågen til om halsen, så kun hovedet stikker ud. Tving kattens mund åben med en dessertske og skyd pillen ned i halsen med en elastik.

 13. Hent en skruetrækker i garagen og sæt skabslågen tilbage på hængslerrne. Kom et koldt omslag på kinden og check datoen for sidste stivkrampevaccination. Smid t-shirten ud og hent en ny i soveværelset.

 14. Ring til brandvæsnet og få dem til at hente katten ned fra træet på den anden side af vejen. Undskyld gentagne gange til den nabo der kørte sin bil ind i en lygtepæl for at undgå at ramme katten.

 15. Tag den sidste pille ud af foliepakken. Bind kattens forpoter sammen med bagpoterne med en tørresnor og bind derefter katten til et bordben. Hent de tykke arbejdshandsker i værkstedet. Pres pillen ind i kattens mund, efterfulgt af et stort stykke laks. Hold kattens hovede lodret og hæld en halv liter vand ned i halsen til at skylle efter med.

 16. Få ægtefællen til at køre dig på skadestuen. Sid musestille mens lægen syr din finger og arm og fjerner pillerester fra dit højre øje. Ring til møbelforretningen og bestil et nyt bord.

 17. Kontakt din dyrlæge og bed ham give katten sin medicin i en sprøjte og under bedøvelse.

Sådan giver du en hund en pille:

 1. Pak pillen ind i et stykke bacon…

-kattedans -kattedans -LOL -rofl -rofl

-LOL -rofl -LOL -rofl

Den er bare SÅ sjov, også selv om jeg har læst den før… [bigloony]

-tihi -tihi -xxrotflmao -xxrotflmao [smilie=hate-bravo.gif] [smilie=hate-bravo.gif] -bravo

Har du ikke lidt råd til, hvordan man får en kat med mange lange ben i en transportkasse? -tihi

Jeg skulle ha den ene af mine katte til dyrlæge i dag, men ikke om den lille genstridige dame ville ind i transportkassen.
Jeg måtte pænt ringe til dyrlægen og spørge om jeg kunne få en tid senere på dagen.
heldigvis kunne jeg det, og jeg fik med lidt hjælp katten i kassen [smilie=hate-smile.gif]
Det skal lige siges at hun opførte sig eksemplarisk ved dyrlægen, selvom hun skulle ha’ sting pillet ud… -kitty

-bananer -wehu -wehu -wehu -wehu -wehu -wehu

Ha ha ha -xxrotflmao

Hver gang jeg ser sådan en vittighed kommer jeg til at tænke på filmen “hund og kat imellem”
Er der nogen af jer der har set den??

Den kunne være en oplevelse herfra, når Musen skal have sin P.pille -uh
Men ellers er den virkelig

Nix duer ikke…spiser da pillen med velbehag to gange om dagen…