Liva er gået i fødsel

#28

Det går bedre for Liva med at holde killingerne rene :grin:

Jeg støtte fodrede 3 gang i går ved den sidst ind sengetid tog de kun 20 ml og har først fået igen her kl 10:30 de har en vægt stigning mellem 26-21g

Hun fik bodyen af igen sidst på eftermiddagen da den havde drejet sig, hun begyndte først at bide i såret igen ved sengetid, syntes at kunne fornemme på hendes adfærd at hun havde ondt, så hun fik lidt smertestillende og hun har ikke rørt det siden.

billedet er taget inde de fik nyt underlag

16 Likes
#29

Dejligt billede! Som jeg læser det er det da vist ved at være styr på det.

1 Like
#30

Det tænker vi også der er, jeg nøjes med at støttefordre igen til aften. samt hun får igen lidt smertestillende, i håbet om at der hjælper at holde hende fra såret, så det kan få ro til at hele. :grin:

4 Likes
#31

uden støttefodring det seneste døgn, har killingerne taget 19-8-10-14- 13g. på så det er helt fint og hun holder dem pænt rene.

Desværre er hun begyndt at pille i såret igen, vi nåede heldigvis at opdage det inden hun fik bidt hul, men vi kan fint se de fine tråde hun er syet med (indvendig). Da jeg skulle i praktik, ja så måtte hun have en body på, hvor vi har klippet huller til niplerne, så killingerne kan die.
syntes de er lavet pænt store, men den drejer den sig når hun ligger og bevæger sig, og dækker derfor for niplerne. det er pænt træls og jeg ved faktisk ikke lige hvad jeg skal gøre pt

2 Likes
#32

Hvad med et tyndt trusseindlæg hen over såret og så vikle gaze omkring to steder så det dækket mindst muligt for bryster men såret er dækket mens du er væk.

https://www.shop4body.dk/showproduct.aspx?catid=123&productid=1766&gclid=EAIaIQobChMIm6Cop7qp6gIViISyCh0X_gGsEAQYASABEgI7yfD_BwE

Eller sy noget H binde halløj så hele midten er dækket og den så bindes i top og bund (ved ikke om det kan laves så det mindst muligt kan dreje)

Øv i skal kæmpe sådan med hun vil åbne såret :slightly_frowning_face:

1 Like
#33

Eller måske som nu hvor du har lavet hun til bryster men så hvor den bindes langs rykken måske sådan er mere stabil pg ikke glider så meget :woman_shrugging:t3:

Jeg har desværre ingen erfaringer med denne problematik så skyder lidt frit fra hoften kan være der kommer en anden løsning ud af det som fungere :crossed_fingers:t3:

2 Likes
#34

Noget krave ? Selv tænker jeg problematikken der er om hun kan se og vaske killinger?

Men måske det netop kunne fungere de få timer hun er alene.

Måske man kunne lave en cirkel selv af noget kraftig filt stof :woman_shrugging:t3:

2 Likes
#35

Denne model bruger vi allerede, hvis kattene vil pille efter neutralisering.

3 Likes
#36

Den vil jeg lige prøve om jeg kan lave, den ser lidt smart ud

2 Likes
#37

Ahh ja ok viste ikke loge hvilken model Body der blev brugt :see_no_evil::joy: troede bare jo flere vindinger jo mindre kunne den glide rundt men noteret til hvis man engang selv står i det.

:crossed_fingers:t3: For den krave måske kunne være løsningen så det kan få ro til at hele.

#38

Måske ikke så fanzy, men håber den kan forhindre hende i at slikke/bide i såret
IMG_20200630_213523|666x500

9 Likes
#39

Spændt på at høre om den fungere :crossed_fingers:t3:

#40

Har været en tur forbi dyrlægen, 1/3 var vokset sammen, mens hun har åbnet resten lidt, det fik en ny gang lim og kraven har vi opdateret, så den nu beskytter helt. Det virker ikke som om hun er generet af den.

10 Likes
#41

:pray:t3: Dejligt kraven virker til at fungere hvordan med de små kan hun se og passe dem som ellers eller?

1 Like
#42

pt ser der stadig rent ud hos killingerne, men ja er de for tæt på hovedet, så kan hun ikke gøre dem rent, det er selvfølgelig ikke godt, men hellere det end hun får gnavet såret op igen.

2 Likes
#43

Og det er jo forhåbenligt kun for en kort periode til hun er helet :pray:t3:

1 Like
#44

killingerne er nu 1 uge gammel, de har ikke taget så meget på det sidste døgn, men tænker det er pga bodyen og dyrlæge besøget i går.

Undskyld det beskidte underlag, fik taget billedet inde jeg skiftede det.

Liva er en fantastisk tålmodig missemor i alt dette ståhej :hjerte:

16 Likes
#45

Undskyld hvis billede er lidt ulækkert, det gamle lim er desværre ikke så køn :frowning:
Endelig er hendes operationssår ved at hele op, så vi snart kan tage kraven af hende.
normalt laver vores dyrlæge ikke så langt et snit ved kejsersnit, men killingerne lagde længere oppe end forventet og svære at få ud end normalt.

8 Likes
#46

Liva fik kraven af i går og ingen tvivl om hun nyder det og maven er langt pænere og hun har selv fjernet lim resterne.

Killingerne er nu 10 dage

17 Likes
#47

Se lige hvor fin Livas mave er blevet

siden vi fjerned kraven på Liva i lørdag er hun blevet så afslappet og nu kommer hun og snakker med os igen. killingerne har det seneste døgn taget mellem 13-24g på.

14 Likes