Må de spise musen?

#1

Ja så smuttede Lulu ud igen, men hun kom tilbage efter en halv time og igen kom hun med en mus, denne gang en unge, hun er jo blevet helt professionel :clap:
Men hun gav den til killingerne så nu er mit spørgsmål, må de æde den eller kan de blive syge af det? De er mega interesserede…

#2

Selvfølgelig kan killinger tåle at spise mus. Det har de gjort i millioner af år.

Meeen, musen kan jo have orm. Så jeg ville ikke lade killinger spise den.

2 Likes
#3

Tak for svar :+1: så det ud med den :slight_smile:

1 Like
#4

Så i virkeligheden var det et ret godt spørgsmål :wink:

4 Likes
#5

Dollie har vist fundet en museautomat i haven i løbet af sommeren, hun har slæbt mus i alle størrelser ind hele sommeren. Og jeg er ret sikker på der er ædt langt flere end vi har set :slem: Men vi giver ormekur uanset hvad, så i min bog må de gerne æde en mus - det er vel stadig det mest naturlige foder for en kat, selv om jeg dybest set foretrækker at de kun æder tørkost :wink:
VH
Susanne

6 Likes
#6

Her i huset får de også lov til at æde deres mus og fugle :slight_smile: så må de have en ekstra ormekur engang imellem :grin:

2 Likes
#7

Jeg gav dem deres 2. Ormekur for 3 uger siden, skal jeg gi dem en ekstra just in case? De nåede jo at pille og nappe lidt i den inden jeg fik den fra dem :thinking:

#8

Ikke for så lidt - de skal æde den, og der skal såmænd nok mere til end en enkelt for at der er nogen større risiko :slight_smile: Se tiden lidt an i stedet - giv dem hellere dagen før de flytter hjemmefra i stedet.
VH
Susanne

1 Like
#9

Tak :+1: