Mad i marts


#13

Vi fik svinekæber i stegeso igår. 5 timer ved lav varme i ovnen, lå på en bund af skalotteløg, rødløg, hvidløg, porer og tomater samt et par duske timian, rosmarin og nogle enebær, det hele overhældt med en mørk øl. Tilbehør kartoffelmos, stegte champignon og sauce lzvet på fonden fra svinekæberne. Nøj det var godt


#14

Det lyder virkelig lækkert altså bortset fra kæberne :wink: Hvad alternativt stykke svinekød kan man bruge tror du :slight_smile:


#15

Jeg har set en anden opskrift noget lignende hvor det var en nakkefilet steg de havde brugt.

Men svinekæber slår til enhver tid en nakkefilet hvis du spørger mig :wink: . Det er små stykker kød man får ud, men så skal man bare bruge nogle flere. Eller er det mere tanken om at det er en tyggemuskel?


#16

Jeg har en veludviklet fantasi der stikker af med mig, der sidder simpelthen for meget “ukendt” i kæber jeg slet ikke vil tænke på :slight_smile:
Sart? Absolut! :wink:


#17

Jeg har bestilt en måltidskasse fra Årstiderne. En såkaldt sense kasse. I dag stod den på torsk med hvidløgsdip, kartofler og salat. Hvis det er sådan man spiser når man følger sense modellen, så får man da rigelig med mad. Jeg troede faktisk jeg var kommet til at bestille en kasse til to personer, for jeg kan umuligt spise så meget til et måltid :joy:

Men det smagte virkelig godt og jeg glæder mig til at få schnitzel i morgen :savle:


#18

I dag blev det skinkesnitzel toppet op med ærter, squash, hvidløg og citron, dampet i lidt smør. Dertil oregano-stegte kartofler, løg og gulerødder. Igen var det aaalt for meget mad til mig, men hold da op hvor det smagte godt. Vaffel fik resten af torsken fra i går. Det var et hit :smile:

Tror godt jeg kunne finde på at købe sådan en kasse igen. Jeg trængte sådan til nye ideer og flere forskellige grøntsager. Det er som om jeg slet ikke kan finde på noget nyt mere. Og så er sådan en kasse guld værd, hvor alt man skal bruge er med og med opskrifter der er lige til at gå til :ok:


#19

Vi er begyndt at få kassen Livretter fra Årstiderne hver anden uge. Bare til 3 dage, men som du også nævner, Solveig, så giver det fantastisk ny inspiration til virkeligt lækre og sunde måltider - og vi elsker også, at det hele er med, og man bare skal følge den medfølgende opskrift :slight_smile:

Venligst
Dorthe


#20

Ja jeg er ret begejstret for konceptet og har også bestilt kasserne hver anden uge. Det er simpelthen en rigtig god idé :slightly_smiling_face:

I dag skulle det have være kalkun i tomatsovs, med ris. Men jeg lavede lidt om på det, og lavede i stedet en yderst velsmagende suppe med kalkunkødet og alle de tiloversblevne grøntsager fra de foregående retter. Der er rigeligt mad til de næste par dage, så man må sige jeg har fået noget for pengen :ok:


#21

i lørdags blev det til en culotte, rester i går…og så er der lige til et par stykker brød endnu


#22

I dag skal vi have stegt fiskefilet med dildkartofler og salat med avocado :slight_smile:

Venligst
Dorthe


#23

I går en hakkedreng med det hele, i dag og i morgen FastFood…frankfurtere…søndag bliver det vist til medaljoner i bacon


#24

Det bliver vist en rugbrød med leverpostej og agurk i aften. I morgen chilli con carne


#25

Stort hjemmelavet stjerneskud. Kæft det er gåååååt :smile:


#26

#27

Det er bare total iorden aftensmad :grin:


#28

Wok med stegt svinekød, nudler og grønt.

Venligst
Dorthe


#29

Skal sådan en forkoges - og bruger du uld eller bomuld…? :thinking: :laughing:


#30

Og er den bedst brugt eller ubrugt? :laughing:


#31

Det kommer vel an på retten … om den skal i sur-sød sovs :sunglasses:


#32

I er sjove, er I :stuck_out_tongue_winking_eye:
Jeg har lige i går fået ny iPad, og jeg havde ikke fået slået autokorrektur fra (kors, der er mange indstillinger, der lige skal ordnes, når man skifter - jeg gider f.eks. heller ikke nogen former for lyde, notifikationer og hvad har vi af bimle-bamle :rolleyes:)

Nå, men, der er nu rettet til wok i stedet for sok :wink:

Venligst
Dorthe