Nogen her der ved hvad BRISSEL hedder på hhv. engelsk og tysk? Udover Thymus, men det ser nok lidt forkert ud på et menukort Jeg er helt blank, havde helt glemt at man overhovedet spiser den slags (for jeg gør i den grad ikke!) Gode forslag modtages med kyshånd
VH
Susanne
Brisler på engelsk hedder vist nok sweetbread.
Sweetbread får jeg frem
Kalbsbries på tysk
Tak, men det er da fordi jeg nu ved, hvad jeg absolut ikke skal have
Ifølge ordbogen.dk har Ingrid ret. Og på tysk siger den: bries
Tjo, det ser da godt nok ud som om det kunne være et fornuftigt bud - takker Så mangler vi lige tysk
Skulle aldrig have sagt ja til at gribe bolden, for jeg vidste jo godt at der ville dukke ting op som jeg dårligt nok ved hvad er på dansk
(Letrøget brissel, løg, brombær, urter - jeg ville med sikkerhed gå sulten fra bordet, fnis!)
VH
Susanne
Takker - i hvert fald ser det mere… “madagtigt” ud en “Thymusdrüsen” :høhø:
VH
Susanne
Brisler smager, som alt andet indmad, himmelsk!
nøj det er mange år siden jeg har fået det egentlig…
[QUOTE=TrekkieGrrrl;1107803]Brisler smager, som alt andet indmad, himmelsk!
nøj det er mange år siden jeg har fået det egentlig…[/QUOTE]
Kom du herned så, der er brisler på menukortet - letrøget brissel, løg, brombær og urter. De skal ikke putte det i min natmad, nej de skal ikke Men jeg ER altså også frygtelig sart mht. kød, ikke mindst om natten
VH
Susanne