Maj måneds aftensmad

Så er det maj og jeg lægger ud:

Varm nudelsalat med glasnudler, champignon, broccoli, squash, forårsløg og rødløg. Det hele vendt i lys soja og østerssovs.

Om lidt sætter jeg tænderne i en omgang kylling i karry med ris. :smiley:

Frikadeller med kartofler, grøntsager og smørsovs :slight_smile:

Risengrød … muligvis for sidste gang i denne omgang, da jeg synes det er vintermad.

Hurtigt nudler med ketchup - var lidt doven :slight_smile:

Hva, skulle det være bare lidt varmt idag :tihi::tihi:

Her er det ris med sur sød sauce med muslinger i.

[QUOTE=Dorte Birkedal;590946]Hva, skulle det være bare lidt varmt idag :tihi::tihi:
[/QUOTE]

Ja nogen siger jeg ikke kan leve af koldskål hehe

en halv ørn i rede fra den lokale grillpusher!

kartofler, løgsovs og slagterens frankfurtere og ostepølser.
Min laks lugtede sært og tog på date med skraldespanden…

Jordbær Sorbet :tihi:

Vi fik kylledeller med nye små kartofler (udenlandske godt nok) vendt i smeltet smør og salat til.

:savle:

Jeps og vi skal have rester i dag, blot med dampet broccoli i stedet for salat MUMS!

Bøf :slight_smile:

Burgere - hjemmebyggede, naturligvis :slight_smile:

advokado med fyld af en art…

sommergryde med ris

Koteletter i italiensk sauce med kartoffelbåde (ville nu hellere have pasta) og lidt broccoli til mig.

I morgen engelske bøffer
Lørdag skal vi have gode store entre cote’r

Gullash