Så er det maj og jeg lægger ud:
Varm nudelsalat med glasnudler, champignon, broccoli, squash, forårsløg og rødløg. Det hele vendt i lys soja og østerssovs.
Så er det maj og jeg lægger ud:
Varm nudelsalat med glasnudler, champignon, broccoli, squash, forårsløg og rødløg. Det hele vendt i lys soja og østerssovs.
Om lidt sætter jeg tænderne i en omgang kylling i karry med ris.
Frikadeller med kartofler, grøntsager og smørsovs
Risengrød … muligvis for sidste gang i denne omgang, da jeg synes det er vintermad.
Hurtigt nudler med ketchup - var lidt doven
Hva, skulle det være bare lidt varmt idag
Her er det ris med sur sød sauce med muslinger i.
[QUOTE=Dorte Birkedal;590946]Hva, skulle det være bare lidt varmt idag
[/QUOTE]
Ja nogen siger jeg ikke kan leve af koldskål hehe
en halv ørn i rede fra den lokale grillpusher!
kartofler, løgsovs og slagterens frankfurtere og ostepølser.
Min laks lugtede sært og tog på date med skraldespanden…
Jordbær Sorbet
Vi fik kylledeller med nye små kartofler (udenlandske godt nok) vendt i smeltet smør og salat til.
Jeps og vi skal have rester i dag, blot med dampet broccoli i stedet for salat MUMS!
Bøf
Burgere - hjemmebyggede, naturligvis
advokado med fyld af en art…
sommergryde med ris
Koteletter i italiensk sauce med kartoffelbåde (ville nu hellere have pasta) og lidt broccoli til mig.
I morgen engelske bøffer
Lørdag skal vi have gode store entre cote’r
Gullash