Manx-opdrættere

Hver eneste kattetest, jeg tager, siger, at en manx passer godt til os. Det har jo givet mig lyst til at undersøge racen lidt mere og se om det passer. Men kan det passe, at der ikke er en dansk raceklub? Og at der ikke er nogen opdrættere registreret hos Jyrak, Darak og Racekatten?

Det var ikke min umiddelbare opfattelse, at det var en sjælden race, men det er det måske i DK?

Der er en Manx opdrætter her http://www.manx.dk/

Yes, Milene opdrætter de smukkeste manx og cymrics (langhåret udgave af manx) man kan ønske sig. Absolut et killinge-kig værd! De har også klaret sig rigtigt pænt på udstillingerne. Hun er så vidt jeg lige kan overskue den eneste, der opdrætter racen i øjeblikket i Danmark.
VH
Susanne

God hjemmeside, og sikken nuttet race! :slight_smile: Den havde jeg aldrig hørt om :slight_smile:

Lidt “sjovt” at se Manx er anerkendt i katteverdenen, troede jeg faktisk ikke at den var. Men så blev jeg det klogere.

Der er en bruger herinde der har to Manx katte. De er dog med hale og så vidt jeg husker også uden stamtavle så det er måske ikke så interessant. Her er links til præsentation af hendes katte på kattegale og til opdrætteren:
http://www.kattegale.dk/forum/showthread.php?t=19380&highlight=manx
http://manxcats.info/
http://www.manx-katte.dk/

Køb for guds skyld ALDRIG Manx på Manx-katte.dk
De vacc, dyrlæge tjekkes og chippes/tatoveres IKKE, derudover forefindes der inge tavler på dem og en købekontrakt er en by i Rusland. De lever udendørs på Orø og parrer sig på kryds og tværs (indavl) eller med øen’s andre alm. katte. De sælges uden neutralisering, som gør at der avles mange huskatte uden haler. Konklusion INGEN rene linjer hos Manx-katte.dk

Milene’s opdræt www.manx.dk er det eneste registrerede opdræt i DK og som har tavler, dyrlægetjek, købekontrakt, vacc og prisen er den samme. Forskellen er at hos Milene får du det hele for samme pris og hendes og hendes killinger er i ORDEN.