MAXI-shopping *GG*

Du go’e, det har været en dyr måned! :uha:
Der er sikkert flere af jer, der bed på Maxizoos “medlemstilbud”: Aftenåbent med 25% rabat på alt.
Jeg havde kig på en ny taske til Gia, nu, hvor der er kommet en Maxizoo på Østerbro. :lys-ide:
Men søde Camilla korat inviterede mig med i Maxi-øsen :wink: og afsted gik turen til Nybrovej efter lidt kattehygge :slight_smile:
Camilla havde kig på top-åbnede bokse, viste det sig, og der hapsede jeg også een, hurra! :ok: Der var nu rigeligt - de havde forberedt sig godt på det helt store rykind, men de fleste mødte vist op ved start. Vi var der vel 18.30, og der var kø til langt ned i butikken, men det var nemt at komme rundt i resten af butikken. Der var langtfra overfyldt.
Og så kiggede vi på tasker. Grundigt. Det var så den rigtige, jeg havde kigget ud fra starten. Katte-transport erfarne Camilla gik den efter sikkerhedsmæssigt, og det er nok ikke en taske for en korat eller andre orientalske racer :tihi: Men fin til en perser :tihi:
Køen var stadig lang, så vi kiggede lidt på huler. På vej til køen kom det næste hurra! 3 store, høje, smalle Hill’s fodertønder, dog uden pris, haps haps, sådan nogle har jeg manglet, op i vognen med dem, vips! Og så om i køen, der da var blevet en anelse kortere.
Udmærket sted for en kø! Nemlig langs med kattefoder og katteting generelt…
Udover et par super-perser-kitschede legepinde og 3 hundetæpper endte jeg med at føje 2 kæmpe sække (hhv 12,5 og 8 kg) tørfoder til!
Tak skal du fik, selv med 25% rabat, så tror jeg nærmest aldrig, at jeg har brugt så mange penge i en butik - det skulle da lige være sidst, jeg købte briller! -surrender
De to fodertønder var endda gratis, fordi jeg købte 2 sække foder, de koster ellers 100,-
Jeg er sørme glad for, at vi var af sted i ‘Maxi-øsen’, og da vi holder i kælder-nedkørslen der, hvor jeg bor, spørger Camilla: Nå, hvad har du så tænkt dig? :venter: Du må jo have en plan? :? Du må da ha’ en plan! :venter: Hvad gør vi?? (:s:besvimer: mig)
Mere og mere konfus, og meget undrende (jeg plejer faktisk at have både plan a og b) får jeg øhm-bøhm’et mig frem til, at kan vi ikke læsse af?
Der blev læsset af i gangen ind til mit kælderrum, og så vogtede jeg port og bunke på een gang, mens Camilla fandt “maxi-parkering”.
Ind i kælderrummet kom det med nød og næppe!
Og så gik vi på den nye Thaibiks om hjørnet - dejlig mad :savle: vi var godt sultne. Nakorn Thai hedder den, anbefales :ok:

Og så først et par dage senere går det op for mig, hvorfor jeg højst usædvanligt ikke havde nogen plan: Jeg havde slet ikke regnet med at købe foder! -LOLOg så kom jeg hjem med 20 kg -LOL
Snak lige om shop-amok -LOL

Gia godkendte omgående tasken, hop ned i og gemme sig :slight_smile: Den var dog lidt for lille, så forleden var jeg henne og bytte til en medium - hun er jo en stor perser :wink:

Nu er jeg vist dækket ind for et stykke tid… Og har prøvet det, der vist hedder at ‘shoppe igennem’ -LOL

Er der mon andre, der fik shoppet igennem?

:inlove::inlove::inlove:

Jeg vil med dig på shop-amok-tur en dag… særligt besøget hos thai-mamsen lyder tiltrækkende…

:savle::savle::savle:

Jeg går aldrig sådan helt amok i en biks - i dag har jeg dog gjort et godt kup i min lokale Netto - de fiiiineste øreringe i sølv med en ferskvandsperle på - for den nette sum af 50,- kr.

-fin-fin-fin

total shop amok gik vi nu ikke, men vi fik da fyret omkring 800 kr af.
vi købte 10x12 kilo kattegrus samt 12 kilo rc tørfoder.

så lige p.t har vi foder til lang tid og med 180 kilo( vi havde en del i forvejen) kattegrus i huset er der nok til et passende stk tid

grus - premium excellence (lidt ala EC bare bedre fordi jeg oplever at den støver MEGET mindre!!)

jeg fik 240 kg for 800

Jeg var så skide uheldig at være på arbejde den aften :frowning:

Men jeg fik da købt en 12kg sæk foder, den anden dag, med 100kr rabat :slight_smile:

[quote=Battlestar;159619]grus - premium excellence (lidt ala EC bare bedre fordi jeg oplever at den støver MEGET mindre!!)

jeg fik 240 kg for 800[/quote]

jaaaa, spørgsmålet er så om de ikke i sidste ende komme samme sted fra, for begge typer grus kommer fra samme by/område i canada og jeg har set lastbilen fra EC osse har PE med.

om det støver aner vi ikke noget om, men til gengæld har vi en snart sandkasse i hele huset selv med daglig støvsugning.
trixie sparker grusset ud af bakken og helst gerne meget meget længe

[QUOTE=Johnny;159636]jaaaa, spørgsmålet er så om de ikke i sidste ende komme samme sted fra, for begge typer grus kommer fra samme by/område i canada og jeg har set lastbilen fra EC osse har PE med.

om det støver aner vi ikke noget om, men til gengæld har vi en snart sandkasse i hele huset selv med daglig støvsugning.
trixie sparker grusset ud af bakken og helst gerne meget meget længe[/QUOTE]

jeg har på fornemmelsen at de er ens - det kan være jeg bare har været rigtig heldig med mine PE leverancer at de over hovedet ikke har støvet, for min sidste EC - den var godt nok styg…

nok har jeg støvsugerne futtende rundt på gulvet hver dag - men jeg syntes jeg tørrede støv af hele tiden …

Jeg har ikke købt noget i MAXI-Zoo endnu, selvom jeg lige har fundet ud af at der er en ved Århus.

Så fik du rigtig provianteret Mirea :slight_smile:

Det er fedt indimellem (men helst ikke for tit :tihi:) at finde en butik hvor man nærmest kan bruge det hele :slight_smile:

der er faktisk hele 2 i århus

en på grenåvej i egå og en i anelystparken i tilst

Misi: Så fik du shoppet lidt for mig også… :wink: En meget billigere metode for mig… :slight_smile: Ej, synes tit man kan ende med at forkøbe sig… Og nå tanken; “Der er -25% på ALT” så også runger i hovedet, så kan det være svært at styre sig… :smiley:

Ærgeligt at jeg glemte alt om rabat-aftenen :frowning: Har hverken bil eller en maxizoo i nærheden, så det er måske meget godt alligevel…når man tænker på hvor meget jeg i forvejen bruger inde på zooplus… :ups:

Får man ikke et billede af skønheden i sin nye taske? :hjerte:

:slight_smile: Men jeg har stadig ikke fundet det rigtige tumlinge-legetøj, de havde kun een model, og den er for tung, den ruller ikke, vipper kun.

Foto? Så skal vi have fat i nogen med kamera på udstillingen, jeg skal spørge Annie Thomani, om hun tager sit med :slight_smile: