Med hvid men 02 - 03 - 09

Jeg er lidt i tvivl om mine killinger er 02 - 03 eller 09

Vi starter med Jim Hawkins

John Silver

Billy Bones

Der kan ses flere billeder af dem her http://www.kattegale.dk/forum/album.php?albumid=2598

Jeg ville sige 03 til dem alle.

Uhhh, misunder dig ikke at ha killinger med så meget hvidt. Jeg går ud fra du har været rundt om det her: http://www.kattegale.dk/forum/showthread.php?t=14223

Dernæst vil jeg sige se på mor og far og sammenlign. Deres EMSkode kender du.

Mor er er KBL f 09

Far er KBL d 02 62

Jeg vil også sige 3 gange 03.

Har ikke forstand på farverne, men årh hvor er de dejlige:hjerte:

Har kigget på http://bicolouren.dk/ og må nu selv sige at jeg er sikker på 03 til dem alle tre :slight_smile: Skønt, så er jeg da fri for at skal gætte øjenfarve på dem :slight_smile:

Men tabby er svær at bedømme må man skrive 21 til dem jeg er i tvvl om for det ligner en mellemting mellem makrel og spottet :?

Uspecifiseret tabby er til de få hvor der kun er en plamage synligt et eller andet sted. Du har ryg og sider synlige i hver fald på de røde så dem må du træffe en beslutning om. Den sidste har så vidt jeg kan se spøgelsesstriber.

Her er lidt billeder af siderne på killingerne

Jim her vil jeg jo sige spøgelses striber især da de første er inden for de sidste uger at striberne er blevet lidt tydeligere,

Billy ville jeg i første omgang sige 23 til men hælder nu mere til 24

John er nok mest 23

Man kan da ikke kigge på forældrene og sige, om killingerne er 02, 03 eller 09!

Umiddelbart vil jeg sige 09, 03 og 09, men jeg er lidt i tvivl, om de 2 jeg har sagt 09 til, hvor meget hvidt har de i nakken? Du skal i øvrigt kun registrere øjenfarve på 01 og 02.

Ud fra billedet på bicolourens side er Billy næste identisk med fig 2 - Jim er som fig 4 i nakke og fig 5 på kroppen, dog med undtagelse af den hvide plet.

Hvilket bud er det på tabby mønstret ??

De er efter min bedste overbevisning alle 09…og smukke, men det er jo ikke så svært at vurderer:)

Jeg ville sige 03 23 til dem alle :slight_smile:

21 må KUN (og skal) bruges når katten er 02 eller 01 (nævner kun lige 21 i sammenhæng med hvid her, da det andet ikke er relevant). Den er ikke til tilfælde hvor katten er så dårligt tabby at man ikke ved hvilken tabby den har, som jeg har set den brugt hos nogle. Der er det i stedet op til opdrætter at bedømme om katten så er en dårlig makrel eller spotted etc.

Mht tabby så er de lige nu 23 alle tre efter min overbevisning - men hvor meget de så har tænkt sig st blive brudt i striberne når de vokser til kan være svært at sige noget om, især for den nr 2 af de røde.

Altså 09 kan stort set alle jo være, da den ikke nogen måde definerer mængden af hvidt. Disse tre killinger har dog alle en FIN mængde af hvidt til at gå som 03 :slight_smile:

Tja, jeg ville jo gemme navnet “John Silver” til en sølvkat. Og det skulle være indiskutabelt godt sølv. :smiley:

vh

Andreas

Synes 03 ved alle og makrel tabby ved alle

[QUOTE=En forhenværende bruger;1092295]Man kan da ikke kigge på forældrene og sige, om killingerne er 02, 03 eller 09!

.[/QUOTE]

Jeg kan godt tage tage min avlskat i den ene hånd og stamtavlen i den anden hånd, derefter killingen i den 3. Har killingen samme mængde hvidt som mormis eller (farmis) vil svaret på mit spørgsmål om den er 02 eller 03 stå på stamtavlen.

Medmindre opdrætteren til mor eller far mis ikke var for gode til at bedømme det, og man så derfor bare videreføre samme fejl :muhaha:

Jeg googlede NFO spoted og fik bl.a. denne frem http://www.harmakhet.dk/node/38

Det må man jo gå ud fra opdrætter ikke er.