Så er det tid til lidt mere efterårsagtige retter ??
Supper !!
MUMS !!
Så er det tid til lidt mere efterårsagtige retter ??
Supper !!
MUMS !!
Her starter efteråret med en gang flæskesteg med hele svineriet
Jeg skal have selleribøffer med champignonssauce og råkost
Var inviterert til brunch på Under Lindetræet. Vi fik næsten det, der bliver vist her:
I servering 2 var det dog røget torsk, der fulgte med det pocherede æg.
Servering 3 var helt anderledes. Det var græskarsuppe og så braiserede svinekæber.
Endelig var triflien med æbler i stedet for rabarber.
Det var meget lækkert alt sammen - og så var den friskpressede æblejuice bare helt fantastisk
Plus det var lokale råvarer og økologi (i hvert fald æggene).
Det kan i den grad anbefales!
Jeg skal have bagt peberfrugt fyldt med ris, majs og sojakød, med kartofler og måske bearnaisesauce eller bare en klat smør.
Han skal have resten af bankekødet fra i går.
Endelig tid til den gode årstids mad
I dag nupper jeg dog China box rester, men på onsdag skal vi HELT klart have flæskesteg
Hvidløgs pizza
Spaghetti bolognese
Nå vi napper flæskesteg i dag og så rester i morgen.
Min chinabox rester må blive fortæret på feltturen i morgen
Sæsonens første ‘‘alt godt fra grøntsagsskuffen’’-suppe står og simrer på komfuret lige nu … håber den bliver god
Idag står den på spaghetti med tomatsovs og bunker af parmesan, men imorgen tror jeg at jeg vil købe en suppekylling og lave hønsekødssuppe
Salat med æbler, basilikum, bresaola og parmesanflager:-)
Mmmm …
Efteråret blev skudt igang her, med forloren hare, brun sauce og kartofler
Æggekage med bacon og cocktailpølser til ham.
Rester fra i går til mig: Fyldt peberfrugt, med kartofler og karryris til.
hjemmelavet hønsekødssuppe
I går: hapsdog på en tank på vej hjem fra udstilling.
I dag - pizza fra den lokale biks.
Den står på boller i karry herhjemme i aften og i morgen skal vi have suppe. Ole er lidt snotsi, så han kunne godt bruge en gang sup
Vi skal have smørstegte, panerede skrubber med små kartofler og skriggrøn persillesovs