Min lille Noma søger sin opdrætter!

Hej! :slight_smile:

Jeg har taget lille Noma til mig da hendes ejer ikke kunne have hende mere. Hun er en Silver perser og er født den 12. Maj 2012. I følge hendes tidligere ejer er hendes mor også Silver perser og Far er golden. Hun skulle komme fra Frederikssund. Håber nogen kan genkende hende :slight_smile:

Mvh Zenia Johnsen.

Prøv at kigge på stamtavlen… der står meget tydeligt opdrætters fulde navn…
Ellers så skriv kattens stamnavn - så er der måske nogle som vil kunen genkende det og formidle kontakten…

Det kan godt være jeg lægger noget i det som ikke var meningen, men det lyder ikke som om du har fået stamtavlen med? For ellers er det jo ret nemt at se hvilke farver forældrene har :slight_smile: Og at se opdrætterens navn :slight_smile:

Hej Zenia, :velkommen:

jeg håber du kan få glæde af forum her

Jeg foreslog Zenia at oprette efterlysning her - for hun har ikke stamtavlen. Jeg har ikke umiddelbart kunne komme i tanke om sølvopdrætter i Frederikssund…men måske er der andre som kan hjælpe?

Syntes jo det er dejligt at Zenia bruger tid på at prøve at finde opdrætter for at fortælle at Noma nu bor hos hende :slight_smile:

Jeg bor i Frederikssund, men kender ikke nogen perser-opdrættere.
Jeg skal selvfølgelig nok holde øjne og ører åbne, kan jo være nogen jeg kender, kender nogen, der kender nogen …

Velkommen til og tillykke med din nye kat

:slight_smile:

Måske Allan fra http://www.persefelis.dk/ kan hjælpe, han har ofte styr på de forskellige sølvkatte opdrættere, eller prøv og kig Listen her http://www.killingelisten.dk/viskuld/liste/visopd.php?ems=per&race=Perser&hvad=Perser%20/%20Exotic måske nogen passer på beskrivelsen

Jeg foreslog også Zenia at prøve at skrive til specialklubber og høre om ikke de ville spørge blandt medlemmer - og Allan er jo i Sølvkatten også

http://www.solvkatten.dk/