Min MCO er

… en hund, en gris, en lille killing, en løve og en tiger, en abe, en snakkende papegøje, en charmør og i sidste ende en kat :høhø:

I dag kan vi så tilføje 2-årigt barn til listen… :tihi:
Jeg står ved siden af sengen, og Bernie hopper op i sengen. Han sætter forbenene op på min mave og kigger på ham. Jeg gør ikke noget ved dette og pludselig hopper han, så jeg er nødt til at gribe ham (for at undgår de værste knubs jeg uundgåeligt vil få af en faldende kat). Og der sad min kat (aka 2-årige barn) så i armene på mig og storspandt.

Han har også præsteret at hoppe op på min skulder en dag jeg sad ved spisebordet, og han sad på stolen ved siden af. :surrender1: :uha:
Det er da nogle sjove tricks, men jeg er ski lidt ked af, at han har besluttet sig for at være en 3 kg.'s aby med en MCO’s “ynde”. :besvimer:

:klapper: :klapper: :klapper: :klapper: :klapper:

Ak ja, det lyder meget som Mosier. Han har ikke selv hoppet endnu dog :tihi: Men han elsker at hænge på mig, og kun mig. Jeg kan også tit tænke, at han nok ville have været lidt smartere i en lillebitte kattekrop, for jeg KAN bare ikke slæbe rundt på 6-7 kg i særlig lang tid af gangen. :uha:

:tihi: Sikke en skøn missetat :høhø:

Han er i en klasse for sig ihvertfald :muhaha:

Jeg vil nu sige, at han er en typisk MCO . . . ret meget endda :muhaha:

Fedt - du har virkelig fået dig en typisk MCO :lol:

Det kunne snart lyde som nogle af mine , og gud hvor vil jeg ikke undvære en eneste af dem , de giver mig , mit dagligt smil på mine læber :slight_smile: