Mine Prinsesseduller (heste)

Mine ulideligt savnede piger… :sørger:

Nu har jeg spammet jer med min kat, min hippiekanin…og derfor synes jeg, det er på sin plads, at Tulle og Mette(ja…) får sig en tråd også :slight_smile:

Jeg fik dem begge foræret af min gamle ridelærer…de var begge gamle elevponyer, og havde haft et…ret tarveligt liv, lad os sige det sådan, med elendig fodring, dårlige forhold, hårdt arbejde og tæv. Tulle (den lille hvide) fik jeg i 2004, efter at have passet og elsket hende hver eneste dag siden 2000. Hun var en rigtig gammel gnavpot - hun bed og sparkede alt og alle, HADEDE børn som pesten og fik en del prygl, fordi hun bestemt ikke var behagesyg. Mette (den plettede) fik jeg i 2008…hende havde jeg også kendt siden 2000, og jeg red/passede hende fra 2004-2007. Da jeg fik hende, havde hun stået bundet i en mørk stald i et ½ år. Alene. Hun havde ikke haft fri adgang til vand, var fodret med halm og havre. Lignede mildest talt noget der var LØGN, var bange, havde begyndende snabel-hove, var fyldt med utøj, kunne nå loftet pga. alt det møg hun stod i - hvilket hun også var smurt ind i… osv.

I den tid de var MINE (Tulle i 6 år, Mette i 2) stod de under de bedst tænkelige forhold. Jeg brugte usigeligt mange penge på dem…i dyrlægeregninger, smederegninger, kiropraktor, akupunktur, massage osv. De forvandlede sig begge to til nogen HELT andre heste…fyldt med mod på livet og noget der nærmest føltes som taknemmelighed over for mig.

De år jeg havde fornøjelsen af dem, var de bedste i mit liv, og jeg savner dem stadig inderligt hver eneste dag.

Det er nu 1½ år siden (januar 2010) jeg tog den tunge og forfærdelige beslutning at give dem begge fred. Mette var blind på sit venstre øje i mange år, og til sidst var det højre så dårligt, at der inden længe var udsigt til, at hun ikke kunne gå på fold, uden det skulle være en stressfaktor for hende. Tulle led af gigt i sine ben…hun fik medicin og ledbehandlinger i de sidste par år, og gik med Back-On-Track døgnet rundt. Det sidste vinter-halvår var hun svær at holde huld på…og jeg kunne ikke nænne at skille de to veninder ad…

Tulle blev lige knapt 30 år… Mette blev 22… De sluttede på deres højeste, med livsglæden i behold. Det er den frygteligste beslutning, jeg nogensinde har skullet tage, og hold kæft hvor var det hårdt - for jeg kunne jo ikke udholde tanken om at skulle undvære dem… Men jeg er den dag idag så glad for, jeg gjorde det. Jeg havde lovet dem, at de aldrig igen skulle føle angst og smerte…og det kom de heller aldrig til :hjerte:

Her kommer de omtalte prinsesser, som jeg stadig er så heldig at møde hver nat i mine drømme… De var stjernerne i mit liv:


(Ville give alt for at kunne begrave mit ansigt i hendes varme, bløde pels bare én gang til)

Til næsten sidst nogle billeder, som af hapset ud af noget video - deraf kvaliteten:Slutteligt skal de af jer, der har lyst, lige have chancen for at møde dem så meget “in real life” som de nu kan lade sig gøre…de var enestående, intet mindre. Finder aldrig deres lige, og vil heller aldrig gøre forsøget!

Videoklip: [B]Tulle og Mette[/B]

Kan det passe at du dengang skrev om dem på Heste-nettet,synes at jeg kan huske at have hørt om dem før:?

Utroligt som vores firbenede venner,kan påvirke vores liv og blive ved at følge os i vores drømme:love2:

Tine

[QUOTE=skoglund;660453]Kan det passe at du dengang skrev om dem på Heste-nettet,synes at jeg kan huske at have hørt om dem før:?

Utroligt som vores firbenede venner,kan påvirke vores liv og blive ved at følge os i vores drømme:love2:

Tine[/QUOTE]

Yes, de er vist mildest talt ret berygtede på HN… :slight_smile: men syntes lige I kattegale skulle se dem også - sjovt som der så er en del gamle HNere herinde :slight_smile:

Ja…det er utroligt. Og berigende :slight_smile:

Hvor er de dejlie! Det billede med kysset, det har jeg set før. Du har vist det her, ikke? ellers er det spooky L

Og hvor er det fantastisk at du ikke bare reddede dem men også kunne gi’ slip da det var tid! Respekt!

Dejlige billeder/ Heste, man kan komme langt med omsorg og pleje, godt du tog dig af dem :smiley:

Dejligt de kom til dig og super gode billeder :slight_smile:

Sikke nogle dejlige billeder :hjerte:
Jeg bliver helt rørt over den kærlighed der bare stråler ud af både hestene og dig :slight_smile:

Fantastiske billeder - smukt motiv og super fotograf :thumbup:

Og sikke en rørende og livsbekræftende historie :hjerte: Godt der findes mennesker som dig med overskud til dyr med særlige behov :love2:

:)Denne tråd sætter en masse tanker igang hos mig, der altid har elsket dyr
Mine ønsker til jul./ fødselsdag fra 7 år. har været: en abe, eller en hest!

Min far døde da jeg var 11, og da jeg havde 3 søskende, var det jo, trods min mors kærlighed til dyr i parcelhus umulige drømme ønsker så jeg fik altid en dukke,— men tankerne som voksen går ofte til den hest jeg aldrig selv fik men stadig ejes i mine drømme:ked:

Cats og Conni

Pyh, det er da lige til at give sig til at tude over…
Respekt til dig for at give dem så godt og fantastisk et liv på deres gamle dage - og for at kunne tage beslutningen om at give dem fred

:rip: Mette og Tulle

Det er nogle flotte og skønne billeder du har at vise af dem begge :slight_smile:

De stakkels heste, der skulle gå så meget igennem, men hvor var det godt, at de fik lov at få deres sidste år med dig. Jeg kan godt forstå, du savner dem. :slight_smile:

Det var godt nok rørende læsning, den trak tårer :ked:

Hvor var det godt at de to smukke heste nåede at opleve et godt liv til sidst :hjerte::hjerte:

[QUOTE=conninissen;660550]:)Denne tråd sætter en masse tanker igang hos mig, der altid har elsket dyr
Mine ønsker til jul./ fødselsdag fra 7 år. har været: en abe, eller en hest!

Min far døde da jeg var 11, og da jeg havde 3 søskende, var det jo, trods min mors kærlighed til dyr i parcelhus umulige drømme ønsker så jeg fik altid en dukke,— men tankerne som voksen går ofte til den hest jeg aldrig selv fik men stadig ejes i mine drømme:ked:

Cats og Conni[/QUOTE]

Det var lige de ønsker jeg også havde da var var barn.
Fik dog heller aldrig det men var så heldig at få lov til at passe en hest som var den min egen.
Pinnocio hed den :slight_smile:
Aber måtte jeg nøjes med at se i Knuthenborg Park:)

De er altså virkelig smukke de billeder. Er helt vild med det hvor man ser jer bagfra med marker i bagrunden super godt billed. Og smukke smukke piger :slight_smile:

Tak for jeres søde kommentare allesammen :slight_smile: Det varmer altid, at andre også kan se hvor smukke og skønne de var… Vi var rigtig tæt knyttet.

[QUOTE=TrekkieGrrrl;660467]Hvor er de dejlie! Det billede med kysset, det har jeg set før. Du har vist det her, ikke? ellers er det spooky L

Og hvor er det fantastisk at du ikke bare reddede dem men også kunne gi’ slip da det var tid! Respekt![/QUOTE]

Hmm, jo jeg brugte det vist i den tråd, hvor man skulle vise billeder af sig selv… :slight_smile: hehe…

Tak… det er min veninde og hende kamera, der er så dygtige til at fotografere :slight_smile: De billeder her betyder alt for mig…er så glad for, jeg fik dem taget.

Utrolig smukke og dejlige billeder! :hjerte: Tusinde tak fordi du ville dele fortælling og billeder!