Mister øjet

Vi har måttet efterlade Xantippe hos dyrlægen, hvor hun vil få fjernet sit venstre øje. :frowning:

Her ved middagstid opdagede jeg blodpletter på vores kældertrappe. Tippe lå i en radiatorseng i nærheden (hvad hun ikke plejer) og da jeg fik set nærmere på hende, havde hun blod i den ene side af ansigtet. En afrensning viste desværre, at det var øjet det kom fra, og da jeg fik set nærmere på det, var jeg ikke tvivl om, at det var alvorligt. Et stort (og dybt) sår midt i øjet.

Heldigvis var det vores faste dyrlæge (med speciale i øjne) der havde vagten. Efter hans mening er der stort set ingen chance for at øjet kan reddes. Vi håber, hun vil kunne klare sig som etøjet pirat.

Vi har overhovedet ikke hørt nogen ballade, men jeg er ret sikker på, at det må være en af de andre katte (formentlig Aurora eller måske Kenya) der har stået på toppen af trappen og labbet hende et par på kassen, på et tidspunkt hvor hun har været på vej op. (Det er tit, der er lidt ‘ballade’ omkring trappen - det er jo så nemt at angribe, når man står øverst, og den anden ikke kan undslippe til siderne. Og så har hun været rigtig uheldig og fået en klo direkte i øjet. :ked:

Men suk - der røg den lønforhøjelse. Hvorfor sker sådan noget altid på en helligdag? :argh:

:kram:

Øv hvor trist:(, håber hun bliver okay med kun et øje. Og ja det må koste en jetjager på sådan en helligdag:S

Åh nej, den lille stakkel… :ked:

Godt det er øjenspecialist og overn o købet jeres egen dyrlæge, som i er tryg ved.

God bedring med hende

Stakkels Tippe :ked:

Men når man ser, hvor godt Mettes Kujo klarer sig med kun ét øje, så er der umiddelbart ikke noget at være bekymret over i den forbindelse.

God bedring med hende :kram:

God bedring med hende :kram:

Det skal nok gå - også som et-øjet pirat.

:trøste:

Jeg er sikker på at hn klarer sig fint, og så kan hun tilmed skrive pirat på cv’et.

God bedring til hende

Åhhh nej sikken da en historie :frowning: … men hun skal nok få et godt liv med et øje :høhø:

Xantippe - med det navn er det jo dig, der skal labbe de andre nogen :trøste:

Jeg håber, operationen forløber uden problemer, og mon ikke hun snart vænner sig til at være etøjet? Men hvor er det også uheldigt, at de skulle ramme hende lige midt i øjet på den måde.

-kramer Stakkels Tippe og stakkels dig

Stakkels mis! Rigtig god bedring til hende:trøste:

Øv, det var dog forfærdeligt. Håber du snart får Xantippe hjem og hun er frisk - og du ikke bliver ruineret

Rigtig god bedring til Tippepigen.

Åhh nej da… :frowning: Rigtig god bedring med pirat-pigen :kram:

øv hvor ærgerligt - kløer er desværre ret skarpe

Føj for den da! og stakkels mis! Håber. at hun klarer sig med eet øje, - - - og ja, det ville være fint hvis de tænkte lidt over, hvornår, de leger vildt,- og undgår Week.end/helligdage!

Cats og Conni

Øv for pokker da, hvor uheldigt! Rigtig god bedring til hende :kryds:

Hun kan SAGTENS klare sig med ét øje - det vænner de sig hurtigt til. Men vær forberedt på, at hun har MEGET ondt efter operationen.

En mis, jeg havde for år tilbage (på min gård) kom til skade med det ene øje - det blev forsøgt reddet - uden held :frowning:
Det blev til sidst fjernet helt, og han klarede sig strålende, da først det (endelig!) var helet op og han var smertefri. Han kunne stadig fange mus, springe og løbe - måske blev han en lillebitte smule mere ‘klodset’ - det er jo sværere at afstandsbedømme med kun ét øje.

Men hold da op, hvor var det en HÅRD omgang for ham - han blev VILDT angst for lukkede døre, transportkasser - og dyrlæger :frowning:
Havde jeg vidst på forhånd, hvor mange uger, han skulle gå og have ondt, være lukket indenfor, have medicin etc. etc. - så havde jeg nok valgt anderledes, da skaden blev opdaget… :frowning:

Jeg krydser fingre for, at din mis hurtigt er på toppen igen! :slight_smile:

Åh nej da hvor uheldigt :frowning:

Rigtig god bedring med hende :kram:

Åh nej dog… stakkel! :trøste:

De skulle kunne klare sig fint med et øje. Håber hun kommer sig hurtigt :ok: :kryds: