Når en udstillings-karriere slutter brat

så hurtigt kan en kats udstillingekarriere slutte.
vores kaz kom jo til skade den anden dag og måtte derfor til dyrlæge, der fandt man ud af at kaz har en løs knæskal(patella) i venstre bagben, så nu er det slut med udstillinger for ham, da det jo med garanti ikke vil være godt for ham at komme i stræk osv, det kan jo gøre skaden værre og osse gøre ondt på ham.
men han nåede da at blive supreme premier og det i en alder af 2 år, så han har gjort det super godt og har haft en flot show karriere. men at den skulle slutte så brat og i en alder af 2½ år havde vi ikke regnet med
men hans helbred er for os det vigtigste

øv øv, godt I tager de hensyn der skal til for at han har det godt

1 Synes om

Trist læsning, men jeg er enig med Haneben i at det er godt I har fundet ud af det.

God bedring til skaden der gjorde I opdagede det :blush:

2 Synes om

Helt enig, kattens ve og vel er vigtigst.

God bedring til Kaz og kram til jer <3

1 Synes om

God bedring med ham - og hvis det bliver for slemt kan der jo heldigvis opereres for PL

1 Synes om

vores kaz er heldigvis i bedring med hans rygskade, så det er jo bare dejligt og det er vi glade for.
at vi så ikke længere kan udstille ham er så hvad det er, selvom det er trist, da han nu bare står lige præcis som en coon skal gøre både rent typemæssigt og pelsmæssigt.

vi er dog endnu ikke helt overbeviste om der er noget galt med ryggen , det er så måske bare mig der er en pulrerøv, fordi han stadig ikke helt er på toppen så enden blir nok at han skal i røntgen inden længe

der er så rigtig meget bedring med kaz og ja vi er squ kommet voldsom meget i tvivl om det nu osse er patella og især efter at vi igennem den sidste mdr tid har besøg af ret så mange kyndige kattefolk, flerårige opdrættere osv og de siger osse at som han fræser rundt , hopper op og ned osv ligner det altså ikke patella. der har så heller ikke være noget som helst de sidste 6 uger trods han har leget meget vildt.
så nu er næste skridt for os et besøg hos dr dyr endnu en gang og denne gang skal kaz altså i røngten, for vi vil bare vide 100% hvad der er galt og om der er noget galt.
vi har jo hans storesøster osse og hun viste osse tegn på et eller andet med bagbenene da hun var 2½-3år gammel , men det gik i sig selv og hun er blevet tjekket flere gange siden da.

1 Synes om

Uanset hvad er det da dejligt, at han har det så meget bedre. Men hvis røntgen kan vise helt sikkert, om der er noget galt eller ej, kan jeg godt forstå, I vil have det afklaret.

1 Synes om