Nem, hurtig og sund yoghurtis

Jeg har fundet en dejlig og let måde at lave yoghurtis på.
Jeg tager lige dele frugt og yoghurt, og kommer i foodprocessoren. Frugten skal helst være frossen.
Man søder som man har lyst til, selv bruger jeg et 0-kcal kunstigt sødemiddel.

Når alle tingene er i foodprocessoren bliver det kørt indtil massen er ensartet.
Det kommes i en beholder og stilles i fryseren.
For at undgå at isen krystalliserer skal den røres i med jævne mellemrum, gerne hvert 20. minut.
Jeg bruger en gaffel, så synes jeg det er lettere at få rørt godt.

Jeg har selv lige lavet to portioner, en med jordbær og græsk yoghurt 0,1%, og en portion med blåbær og yofu (et yoghurtlignende sojaprodukt)

Så er isen frossen fuldstændig, og den bliver meget hård, så den skal tages ud i god tid inden man skal bruge den.

Den lyder lækker… Tak Louise… den må prøves…:thumbup: