Nogen som har erfaringer med denne side

http://www.bestpetpharmacy.co.uk/index.asp

Vi er på jagt efter steder man kan købe RC Young Female og Hills R/D til billige penge og fandt så denne side… Den er jo egentlig ret billig, men er her nogen som har erfaringer med den?

Hvis i kender andre sider så send gerne et link…

Der er også www.tiershop.de. De har nogenlunde samme produkter og variationen ligger så på pris og fragt, så vidt jeg husker er fragten fra England ret høj (ikke at jeg har prøvet nogen af siderne, men jeg har kigget grundigt :stuck_out_tongue: ).

Jep deres fragt priser er høje… lig omkring 25-50 % oveni

Nu er jeg ik lige så skarp i tysk… Hvordan er det med porto på tiershop?

Kan fortælle at foderet jeg skal have koster 742,5 på den side…

Den side jeg selv havde fundet koster det samme 814 og så er portoen gratis…

Hvis fragtpriser er så høje?

Englands

Så har jeg da vist været heldig at finde en der er gratis (altså hvis man handler for mere end £60 - mener jeg)

galt er det nu heller ikke, men det er altså heller ikke gratis. Fragtprisen til Danmark, hvis man køber hos http://www.bestpetpharmacy.co.uk er £11.99 (lige over 100 kroner) http://www.bestpetpharmacy.co.uk/postage_info.asp uanset hvor meget, man køber for. Fra http://www.tiershop.de er fragtprisen €6.90 (lige over 50 kroner) http://www.tiershop.de/wbc.php?sid=2642 … rsand.html

Både England og Tyskland kører typisk med fast pris for fragten, dvs. det kan bedst betale sig at købe store portioner af gangen.

Så har jeg da vist været heldig at finde en der er gratis (altså hvis man handler for mere end £60 - mener jeg)[/quote:1mt8fj3v]

Det er inde for UK

Prøv www.zoodom.com - der har butikker over det meste af landet.
Forsat go aften [bigloony]