Nogle der kommer i nærheden af biltema

Jeg ville rigtig gerne have fat i 2-3 af sådan nogle her.

Nogle der kender dem og ved om lyset er fornuftigt i dem.
Kan det virkelig passe man SKAL møde op i butikken for at købe hos dem :frowning: hvis ja er der nogle der kan hente 3 stk til mig og have med på f.eks udstillingen i rødovre?

hvis dit postnummer passer er der en biltema i horsens…det er da ikke så langt

det er 2-2½ time + 150 kr tur/retur da vi ikke har bil :frowning: Ved du om der er mulighed for at få dem til at sende tingene for den lampe der var lige det jeg savnede og har ikke kunne finde sådan en andre steder til anstændige priser.

Er det ikke lettere bare at ringe til dem og spørge?

biltema har ikke længere online butik, så der er kun en vej og det er afhentning

ævs hvor upraktisk:(

Slet ingen der skal derhen og kan sende mig noget derfra hvis jeg overføre pengene på forhånd

vi skal nok i biltema her inden for de næste 14 dage, men det er endnu usikkert, skal nok give besked

kunne være lækkert i kommer også til nr aaby ikk?

desværre kommer vi ikke til nr aaby

Vivian, jeg får lige Claus til at køre i Biltema om lidt og hente 3 stk. til dig, så tager vi den derfra :wink:
VH
Susanne

[QUOTE=Susanne W;1060652]Vivian, jeg får lige Claus til at køre i Biltema om lidt og hente 3 stk. til dig, så tager vi den derfra :wink:
VH
Susanne[/QUOTE]

Du er en modig kvinde - jeg tør ikke sende min mand i biltema :smiley: :smiley:

Jamen han havde alligevel et ærinde nede i den ende af byen, så han kunne meget vel have fundet på at gå derind alligevel :wink: Anyhow, nu ligger der 3. stk her - skal de sendes, Vivian, eller vil du vente til Nr. Åby?
VH
Susanne

Ej hvor dejligt hvad ville de koste i porto for så ser jeg lige om jeg vil vente eller have sendt og send lige konto nr så overføre jeg pengene med det samme. Tusinde tusinde tak ej hvor er det sødt af dig :hjerte:

Det var så lidt - nu skulle Claus jo lige forbi alligevel idag :slight_smile: Jeg prøver lige at kigge på det med porto imorgen, så ordner vi det med pengene til den tid.
VH
Susanne

ser ud til 58 for 2 kg hvis de holder sig under det var egentlig ikke så galt. Men ved jo ikke hvad de vejer/fylder

De vejer ikke sååååå meget endda, jeg tror umiddelbart vi kan blive under 2 kg., men lad mig lige se imorgen, når vi har fået dem puttet i en eller anden lille kasse, så siger jeg lige til igen.
VH
Susanne

man kan sende billigt igennem guloggratis hvis man har konto der

Pakkepost - send pakker billigt (priser fra 37 kr.) hos GulogGratis.dk ej hvor smart anede jeg ikke skal klart gemme det link :smiley:

Så, nu er det også lykkedes at finde en papæske, som de (stort set) passer perfekt i. Og vi ligger lige under 500 gram, så nu skal du bare lige beslutte om de skal gå som brev eller pakke :slight_smile: Og lige for en sikkerheds skyld sende din adresse :slight_smile:
VH
Susanne

De kan VARMT anbefalet. Første lagde jeg halvflade batterier i og tænkte ej lyser de ikke bedre…prøvede nogle nye og nu kom der lys og de er genialt gode. Kan nu gå igennem stue og køkken uden at tænde et eneste lys samme med forgangen. Så er det kun baggang man lige skal gå nogle skridt før man når toilet hvor lys skal tændes :smiley: Er simpelthen så glad for de her lamper og er sikker på dyrene også er lykkelige for at bunden nu er MØRK om natten på nær når lyset lige aktiveres.