Norsk Skovkatterings Hobbyudstilling

Jeg har lige modtaget denne mail:

Kære Annie,

Vi har stadig nogle ledige bure til udstillingen i Hvalsø, så har du pga. juletravlheden glemt at melde kattene til, så er har du stadig muligheden for det. Vi forlænger hermed tilmeldingsfristen til 2. januar 2009.

Har du allerede tilmeldt dine katte, så tag fat i vennerne og få deres katte tilmeldt, og vær med til at få en super hyggelig søndag.

Alle kan deltage - både unge og gamle, det samme gælder med kattene. Erfaring er intet krav. Vi vil sørge for at der er folk, som kan hjælpe på udstillingen. Har du en kat der trænger til lidt træning, så er det jo en oplagt mulighed.

Det bedste sted at udveksle erfaring med andre skovkattefolk er en hobbyudstilling, og har du killinger til salg, så er hobbyudstillingen også et godt sted, at vise dem frem.

Er du i tvivl om hvordan du får dine katte tilmeldt, så kontakt os i bestyrelsen, vi vil hjælpe meget gerne.

Med ønske om en forsat god jul til jer alle.

Med venlig hilsen

Bestyrelsen
Norsk Skovkattering
[http://norskskovkat.dk](http://norskskovkat.dk)

Jeg har meldt 2 katte til, men tænkte at jeg lige ville smide den herind, så dem der ikke havde husket det/var klar over den var der kunne nå at tilmelde :slight_smile:

Jeg går ud fra at det kun er for de norske? :slight_smile:

Ja, det er helt korrekt :slight_smile:

ja jeg har ikke mulighed for at komme derhen så jeg har ikke tilmeldt min prinsesse, selvom det nok havde været en god start for os :frowning: