Ny hundelov?

Hej

jeg har ikke fået fulgt med… er den nye stramning af hundelovenvedr. kamphunde vedtaget? Og er der nogen som ved hvordan regeringen har defineret “kamphunde”?

MVH

Tja… en søgning på DKKs side giver ikke rigtig noget… udover dette

Så nu må vi vel hellere se at få defineret kamphundebegrebet…
Jeg mener at en kamphund er en hvilken som helst hund, der er trænet til at kæmpe mod enten andre hunde eller andre dyr… dem er der faktisk ikke så mange af i DK!

Skal et forbud indføres - så skal det dælme være konsekvent… og så SKAL det indeholde forbud mod samtlige racer, der har molosserblod i sig!!! De er jo alle potentielt farlige - hvis altså det udelukkende skal være afstamningen, der afgør om en hund er at definere som kamphund!!!
denne side kan det ses, hvilke racer der vil blive tale om… det drejer sin kun om 97 racer - og det vil både den brede danske befolkning og det danske politi da sagtens kunne finde ud af at skelne udfra alle de andre hunderacer… eller ikke!?

Et forbud er den forkerte vej… og vil kun tjene til endnu mere og større fokus på hundenes farlighed… nøjagtig ligesom da man i sin tid forbød PitBull og Tosa… Nok en af de største fejl, man endnu har begået!!!

Ja forbud og straf har ingen indlæringsmæssig værdi…