Nye billeder af Sille

I går eftermiddags tog nysgerrigheden alligevel overhånd for Emil, men det var ikke Sille som var den interessante, men hendes foder.

Og her til aften har de leget sammen, godt nok ikke så længe, men lidt har jo også ret. Og bagefter på badeværelset, så skulle der lige hvæses af hende igen, for hun skulle jo ikke tro at hun er noget særligt.

Hundehår følger gratis med, da Buffas lige er blevet børstet :wink:

De er dejlige begge to

:wehuu::wehuu::wehuu::wehuu:

Pragtfuld billedeserie af 2 skønne misser:wehuu: og man kan rigtig få et indtryk af hendes specielle mønster/farvesammensætning.

Sillemussen ser ud til, at stor trives selvom Emil ikke helt er overbevist om hendes dejlighed:tihi:…der er krudt i den mås og det kan han med garanti ikke modstå i længden…jeg vil vædde, hvis nogen tør:rock:

Hvor er de søde og storebror har allerede opdaget at det måske ikke er så tosset med en lillesøster alligevel :slight_smile:

Typisk storebror katitude. Man skal lige se hvad det er for en lille mide de nu har slæbt hjem og så finder de ud af det måske er meget sjovt alligevel.
Herlig lille billedeserie.
Knus Elin

Tak for nogle dejlige billeder der vidner om at der er liv i det lille hjem :wehuu:

Tak for kigget af de herlige misser :wehuu: :wehuu: :wehuu:

Tak skal i have.

Det er nemlig så sjovt at se hvordan Emil følger efter hende, og så snart han har accepteret hende, så er jeg sikker på at Elvis nok også skal.

Thea går en stor bue uden om, for hun er en enspænder, og sådan har hun altid og vil nok altid være.

Sikke nogen gode billeder af Sille og Emil :wehuu:
Godt hun kom hjem til at bo hos dig :thumbup: