ooO Januar tanker

#151

Og jeg har så allerede 26 i min kurv — skal kun bruge 8.

#sværtvedatvælge

3 Likes
#152

Årets sidste jagt :gruble::huh:

#153

Væn dem til øko, så vil de ikke have dig :wink:

Det overrasker mig ikke… Var de på størrelse med tigre, så ville de helt sikkert også forsøge at slå os ihjel.

#154

:grin:

#155

Eller for den sags skyld midt i maj. Det behøver ikke ske igen!

1 Like
#156

Nå ja - så sæsonens :see_no_evil:
Den her sæson hører lidt til 2019 for mig … det er sjældent jeg er ret meget af sted i januar, så jagt med hund plejer ofte at slutte inden nytår normalt.
Så det føles som en 2019 jagt :hoho:

Men det er jo selvfølgelig mere præcist årets første og sæsonens sidste :tihi:

1 Like
#157

puh…200 + kg brændeovn trukket fri af væggen og hovedrengjort …nu skal den bare sættes sammen og på plads…x det er hårdt for de små buttede

1 Like
#158

Har lige set forsvarets flyvere flyve over Spjellerup https://sn.dk/Sjaelland/Kig-op-F16-fly-indtager-Sjaelland/artikel/904489
De var så hurtigt væk, at jeg nåede ikke at få et billede :flushed:

2 Likes
#159

Hjælp med tysk (kommentar på min Insta) ‘‘Der schafft noch das doppelte’’ ?
Jeg tog et billede i går, da min bil ramte 150.000 km. … går næsten udfra, hans bil har kørt det dobbelte?

#160

Den klarer nok det dobbelte …

3 Likes
#161

Her er de over Høje Taastrup: :slight_smile:

8 Likes
#162

her var det halvmørkt…til gengæld var de direkte over mig, så væk på 5 sekunder

6 Likes
#163

Der boede også to katte i det hus og den ene blev fundet løbende rundt dagen efter, mens den anden manglede … den er gudskelov fundet nu - i live - men den var søgt tilbage til det ødelagte hus :kattedans:

7 Likes
#164

Vi havde dem også lige lodret over - og mod samme blå himmel som @FinnFrode - forventede ellers at de ville tage den lige linie mellem Ringsted og Sorø, så stod og kiggede i mod nord, indtil vi hørte dem.
Uanset hvad man så mener om konceptet, var det sgu’ alligevel lidt facinerende at se…

3 Likes
#165

Jeg må vist hellere igang med at spare sammen til en ny bil. Måske til oktober - hvis jeg er heldig… :bebe:

#166

hvorfor er det lige at hver eneste gang man har planlagt alt dagens arbejde kommer der lige 4-5 ting der SKAL laves først …møffes lov…eller bad timing

#167

Jeg blev lige så glad over at opdage, at Faaborg-Midtfyn endelig som en af landets sidste kommuner, vil jeg tro, er ved at indføre ordentlig affaldssortering og ikke bare frivillig indsamling til genbrug. Indtil jeg læste følgende i forslaget (som ikke engang er vedtaget endnu):

Der skal indkøbes nye beholdere til alle husstande, og der skal investeres i nye dobbeltkammer tømmebiler. Der er i øjeblikket en ret lang leveringstid på disse, og derfor kan der ikke på nuværende tidspunkt lægges præcise planer for udrulning af den nye ordning.

Når Kommunalbestyrelsen har truffet beslutning om, hvordan affaldsordningen skal se ud i fremtiden, kan det tage et til to år at udrulle.

:roll_eyes:

#168

I Hedensted Kommune har vi også stadig én stor skraldespand til det hele, der afregnes efter vægt - som iøvrigt løbende klages over afregnes forkert! Og så kan vi iøvrigt bare køre på genbrugspladsen med det vi ikke synes skal deri…:rolleyes: Det var en brat opvågning at komme til en landkommune fra at have boet i Horsens med 2 spande med 2 rum hver! Og en genbrugsplads, der er pæn og ryddelig og tiltalende. Her er den godt nok døgnåben (man kan ringe og selv åbne porten hele døgnet) - men til gengæld roder den… Der er rum til forbedring :slight_smile:
VH
Susanne

2 Likes
#169

Tillykke Trine. :smiling_face_with_three_hearts::pregnant_woman::heart::woman::raising_hand_man::kattedans:

1 Like
#170

I går da jeg kom hjem, tænkte jeg “jeg kan da sætte Hobbitten på, mens jeg gør rent, den har jeg set så tit…” Rengøringen tog pludselig noget længere, fordi jeg flere gange kom til at sidde og følge med i filmen :dokdok: I dag, udnytter jeg så at jeg med god samvittighed kan se de næste i rækken!

Jeg blev færdig med rengøringen i går, hvilket nok er meget godt, for efter det træning jeg fik slæbt mig til i formiddags, er kroppen lidt øm og jeg frygter lidt at det ikke er blevet bedre i morgen :joy:

4 Likes