Opskrift på bacon fingre

På opfordring kommer “bacon fingre” lige herinde

225g mel
35g gær
1 tsk salt
1 tsk bagepulver
75g blødt smør/margerine
ca.1½ dl danskvand

gær + danskvand

  • salt, bagepulver, mel og smør

æltes sammen og tilsættes 100g bacontern og 1 tsk timian
14 aflange “fingre”

hæves i 30 minutter

pensling: æg eller fløde
bagetid: 10 minutter i 225 (varmluft 215)

Her har jeg lavet dobbelt portion og lavet 12 stk - det giver nogle rigtig gode størrelser til “voksen madpakke” :tihi:

og mums de smager godt!

:savle::savle::savle::savle:

Måske jeg skulle prøve at lave sådan nogen til min mand, han elsker bacon :smiley:

Skal baconen ristes først

De lyder til at smage mumme mums

Nogle kalder bacon for et krydderi, men det er altså et grundstof!

Sådanne baconfingre lyder dælme lækre!

:øhmm: det ku man måske godt - jeg har dog ikke gjort det denne gang

Det må seriøst prøves i en fart… min mand mener ligesom Pia at bacon er et grundstof og en menneskeret på linie med at trække vejret!!!

Og manden har da ret :rock:

:savle: :savle: :savle:

Da jeg ikke spiser bacon, har jeg tænkt mig at skifte det ud med spinat… elsker spinatboller…

:inlove:

PP er meget klog…

[quote=Tante Tut;441441]:savle: :savle: :savle:

Da jeg ikke spiser bacon, har jeg tænkt mig at skifte det ud med spinat… elsker spinatboller…

:inlove:[/quote]

i følge den opskriftsbog jeg har den fra, kan vist skifte det ud med alt muligt :ok: man kan også lave små pølsehorn med cocktailpølser i :savle:

Jeg ville sige rist baconet … for hvis du ikke gør det kan fedte gøre bollerne klistret

jreg ha lige teste begge dele…

rist for alt i verden ikke baconen - de har godt af lidt ekstra fedt … det bliver de kun bedre af

skulle hilse fra PP og sige at de er ubetinget godkendt :slight_smile:

[quote=Tante Tut;441441]:savle: :savle: :savle:

Da jeg ikke spiser bacon, har jeg tænkt mig at skifte det ud med spinat… elsker spinatboller…

:inlove:[/quote]

Jeg overvejer at prøve at lave dem med skinketern :slight_smile:

-LOL

Hvis der bliver lavet en gruppe for folk der elsker bacon så tror jeg at Lars opretter en profil her inde :tihi:

Dem må jeg altså også prøve… Lyder MUMS :savle:

Vil også prøve med cocktailpølser. Mini-pølsehorn, det’ da søøøøødt :tihi:

Vejen til en mands hjerte går gennem maven… fyldt med bacon!

Lyder lidt som opskriften på en Fougasse, et færdigbrød som købes her i Frankrig.

Dog er der ost på toppen og smager helt fantastisk :thumbup:

Fougasse kan laves med alt, kun fantasien sætter grænser :høhø:

Mmm de ligner de baconboller som min svigerinde bager og er berømt for. :savle: Hun kommer også svitsede/brunede løgtern i. Det smager også godt hvis man er til løg. :slight_smile:
Jeg vil prøve denne opskrift til hytteturen i min datters klasse i weekenden.:smiley: