PiaB
6. September 2010, 14:46
#1
På opfordring kommer “bacon fingre” lige herinde
225g mel
35g gær
1 tsk salt
1 tsk bagepulver
75g blødt smør/margerine
ca.1½ dl danskvand
gær + danskvand
salt, bagepulver, mel og smør
æltes sammen og tilsættes 100g bacontern og 1 tsk timian
14 aflange “fingre”
hæves i 30 minutter
pensling: æg eller fløde
bagetid: 10 minutter i 225 (varmluft 215)
Her har jeg lavet dobbelt portion og lavet 12 stk - det giver nogle rigtig gode størrelser til “voksen madpakke”
og mums de smager godt!
Ulla
6. September 2010, 19:47
#3
Måske jeg skulle prøve at lave sådan nogen til min mand, han elsker bacon
Hanne_P
6. September 2010, 19:48
#4
Skal baconen ristes først
Hanne_P
6. September 2010, 19:49
#5
De lyder til at smage mumme mums
PiaR
6. September 2010, 20:27
#6
Nogle kalder bacon for et krydderi, men det er altså et grundstof!
Sådanne baconfingre lyder dælme lækre!
PiaB
7. September 2010, 01:33
#7
:øhmm: det ku man måske godt - jeg har dog ikke gjort det denne gang
Det må seriøst prøves i en fart… min mand mener ligesom Pia at bacon er et grundstof og en menneskeret på linie med at trække vejret!!!
Da jeg ikke spiser bacon, har jeg tænkt mig at skifte det ud med spinat… elsker spinatboller…
PiaB
7. September 2010, 10:34
#12
[quote=Tante Tut;441441]
Da jeg ikke spiser bacon, har jeg tænkt mig at skifte det ud med spinat… elsker spinatboller…
[/quote]
i følge den opskriftsbog jeg har den fra, kan vist skifte det ud med alt muligt man kan også lave små pølsehorn med cocktailpølser i
system
7. September 2010, 12:09
#13
Jeg ville sige rist baconet … for hvis du ikke gør det kan fedte gøre bollerne klistret
jreg ha lige teste begge dele…
rist for alt i verden ikke baconen - de har godt af lidt ekstra fedt … det bliver de kun bedre af
skulle hilse fra PP og sige at de er ubetinget godkendt
Ulla
8. September 2010, 12:46
#15
[quote=Tante Tut;441441]
Da jeg ikke spiser bacon, har jeg tænkt mig at skifte det ud med spinat… elsker spinatboller…
[/quote]
Jeg overvejer at prøve at lave dem med skinketern
Ulla
8. September 2010, 12:53
#16
-LOL
Hvis der bliver lavet en gruppe for folk der elsker bacon så tror jeg at Lars opretter en profil her inde
Blabl
8. September 2010, 13:02
#17
Dem må jeg altså også prøve… Lyder MUMS
Vil også prøve med cocktailpølser. Mini-pølsehorn, det’ da søøøøødt
DaneX
8. September 2010, 17:15
#18
Vejen til en mands hjerte går gennem maven… fyldt med bacon!
Lyder lidt som opskriften på en Fougasse, et færdigbrød som købes her i Frankrig.
Dog er der ost på toppen og smager helt fantastisk
Fougasse kan laves med alt, kun fantasien sætter grænser :høhø: