Øretatoveringsnr. registrering

Kan huske noget inde fra KatteGalleri om at jeg selv skal skrive Aslan op i nogle registre men hvilke???

Ved ikke om det bør ligge i denne tråd, men kunne ikke lige se hvor den burde være.

hejsa mai, næh det burde din dyrlæge da sørge for skete, har du ikke fået sådan en seddel fra katteregisteret med aslam nr på

Min dyrlæge sørge altid for at mine bliver reg. det er dog chip, men det burde jo være det samme…

Også får jeg en lille mappe fra reg med flyttekort, ejerskift osv…

Der er Dansk Katteregister: http://www.dansk-katteregister.dk/ og Det Danske Katteregister: http://www.katteregister.dk/.

Der er også den her fra Inges kattehjem: http://www.chipregister.dk/

Og så kan jeg anbefale at man tjekker om ALLE de katte I har fået øremærket/chippet er blevet registreret. Vi har haft et værre bøvl.

Dyrlægen som har øretatoveret Rumle havde ikke fået sendt papirerne ind. Rumles opdrætter havde været inde for at få 5 killinger ordnet med det ene og det andet samtidig og hun har betalt for registreringen.

Nu hvor jeg så vil flytte Rumle til mit navn, så står der allerede en kat i forvejen på registret med samme nr. - og denne kat er også blevet mærket i år. Rumle blev øretatoveret 11-03-2008 og skulle altså have haft et D som første bogstav.

Og ikke nok med dette rod hos dyrlægen…
Hjalte blev mærket i december og der måtte jeg også have dyrlægeforeningens hjælp efter forgæves at have rykket dyrlægen 3 gange om at få hans papirer sendt ind. Hans registrering er først faldet på plads for max. en måned siden.

Det “sjove” af det er - at Hjalte har nr. CLX039 og Rumle nr. CLX040.

Det var hos selvsamme dyrlæge, opdrætteren ventede og ventede på svar på Chlamydiatesten på Rumle. Svaret kom først efter 4 uger…

Behøver jeg mon at skrive at vi IKKE har denne dyrlæge mere, men er gået tilbage til vores anden gode dyrlæge, som helt sikkert har mere styr på tingene.

Mai:På dyrehospitalet sørger de for, at Aslan bliver registreret. Du vil om et stykke tid modtage materiale på, at han er i regisret og et lille lamineret kort.

Aslan er ikke registreret i det gratis register hos Inges kattehjem, det skal du selv sørge for. Du skulle gerne kunne aflæse hans nummer i øret, ellers står det nok på regningen.

Jeg har fået en seddel om at han er reigstreret i Det Danske katteregister.

Jeg mindes bare at der var et sted mere og det er så nok det Pernille nævner.

Er der et tlf. eller mailadresse dertil?

http://www.inges-kattehjem.dk/#Dansk_Katte-Register

Linket er til det gratis register.