P-piller

Ja, det er nok primært et spørgsmål til opdrætterne, der bruger p-piller til deres katte.

Har i været ude for, at dyrlægen ville se jeres kat, før i kan få p-piller udleveret :?

Det oplevede vi for første gang i går.

Og vi er også så heldige at få lov til at betale receptgebyr HVER gang :høhø:

Min vanlige vet gør det ikke, men jeg var udsat for det, da jeg henvendte mig til den lokale for at få en pakke til min staldkat…
De udleverede ikke noget før de havde set katten… Så var det jeg forklarede at det nu var til en staldkat… Det ændrede dog ikke noget som helst, og jeg fik ingen :slight_smile:
Så jeg får kun udleveret ved min vanlige vet. Det foregår i øvrigt over tlf, da jeg har lidt langt :slight_smile:

Dem her har jeg så haft katte i kartoteket ved, siden jeg var 16, sådan cirka. Dog har jeg i en årerække ikke brugt dem så meget, men jeg har hentet p-piller ved dem de sidste 4-5 år ca. Og det er første gang, at jeg bliver konfronteret med, at de vil se katten.

De får da penge i kassen, hvis jeg skal slæbe 8 tøser med.

Hvor lang tid er der til de skal vacc? Så kan du da få skrevet recept i forbindelse med det… så sparer du da lidt :slight_smile:

Inden vores dyrlæge lærte os at kende (for mange år siden), skulle de se hunkatten, inden de udskrev recept på p-piller. Nu om dag, kan vi bede dem ringe en recept ind til det apotek, vi vælger - det kan ske, de spørger, hvilken hunkat recepten skal bruges til :wink:
Receptgebyr er ikke noget, vores dyrlæge opkræver af os, da medicin ofte udskrives i forbindelse med en konsultation.

Jeg får vacc. ved en anden dyrlæge.

Jeg bruger dem stort set kun til specielle ting og tidlig neutralisering. Blandt andet skal jeg ud og have sting ud af Bruce i dag.

[QUOTE=dkkorat;839986]Inden vores dyrlæge lærte os at kende (for mange år siden), skulle de se hunkatten, inden de udskrev recept på p-piller. Nu om dag, kan vi bede dem ringe en recept ind til det apotek, vi vælger - det kan ske, de spørger, hvilken hunkat recepten skal bruges til :wink:
Receptgebyr er ikke noget, vores dyrlæge opkræver af os, da medicin ofte udskrives i forbindelse med en konsultation.[/QUOTE]

Vi kan ikke nøjes med at ringe ind, desværre. Og receptgebyr har vi betalt alle gange undtagen en, hvor vi havde en kat over til tjek for navlebrok.

da jeg skiftede dyrlæge ville de også se min (dengang ikke neutraliserede) hunkat. jeg var lidt overrasket, da jeg før havde været dernede på grund af en akut situation og min daværende dyrlæge var et stykke væk. de skulle se hende fordi de ville være sikker på at hun nu også var en hun! jeg betalte dog ikke noget for at de lige løftede halen. men jeg holdt jo hårdnakket på at det bestemt var en pige! da de så spurgte efter navnet så de kunne få skrevet hende ind, behøver jeg så at fortælle hvor pinligt det var og sige at hun hed olfort? :smiley:

:tihi: Fedt navn. Nu har de jo i hvert fald set en af pigerne i Oktober måned, så de kan være ganske sikre på, at det ER piger, jeg har :tihi:

Jeg smutter lige for en stund, for jeg har en “larve”, der skal befries for en bodystocking og nogle sting :lol:

Jeg tror, at han bliver meget glad :høhø:

[QUOTE=DK Blackangel;839988]Jeg får vacc. ved en anden dyrlæge.

Jeg bruger dem stort set kun til specielle ting og tidlig neutralisering. Blandt andet skal jeg ud og have sting ud af Bruce i dag.[/QUOTE]

Jeg kan forstå, du bruger forskellige klinikker til forskellige ting - det er muligvis derfor, de vil se katten/e, og du skal betale recepgebyr.
Vi bruger den samme klinik til det meste - undtagen når vi mener, der skal specialister til (tænder, øjne, hud/pels, led osv). Vores klinik har skam fagdyrlæger på flere områder, men i nogle tilfælde foretrækker vi specialisterne.

[QUOTE=dkkorat;839999]Jeg kan forstå, du bruger forskellige klinikker til forskellige ting - det er muligvis derfor, de vil se katten/e, og du skal betale recepgebyr.
Vi bruger den samme klinik til det meste - undtagen når vi mener, der skal specialister til (tænder, øjne, hud/pels, led osv). Vores klinik har skam fagdyrlæger på flere områder, men i nogle tilfælde foretrækker vi specialisterne.[/QUOTE]

Ja, jeg bruger to forskellige, da jeg godt vil spare lidt penge på alle de ordinære ting. Dem her i området har jo nærmest monopol på et stort opland, så det udnytter de til fulde.

Skulle jeg betale gebyr og konsultation for at få p-piller, ville jeg nok finde mig en anden dyrlæge - der må være grænser for galskaben.

Er der tale om “Fru Jensen”, der skal have til sin huskat, som dyrlægen i øvrigt nærmest aldrig ser, kan jeg godt forstå proceduren.

Så nej, jeg har aldrig betalt hverken receptgebyr eller få påkrævet konsultation for at få p-piller. Bagateller som øjenbetændelse m.v., kan jeg også sagtens få over telefonen.
Det handler grundlæggende om tillid - og dyrlægen skal naturligvis være sikker på man selv kan stille de mindre “diagnoser”.

[QUOTE=Vivi_Fletcher;840028]Skulle jeg betale gebyr og konsultation for at få p-piller, ville jeg nok finde mig en anden dyrlæge - der må være grænser for galskaben.

Er der tale om “Fru Jensen”, der skal have til sin huskat, som dyrlægen i øvrigt nærmest aldrig ser, kan jeg godt forstå proceduren.

Så nej, jeg har aldrig betalt hverken receptgebyr eller få påkrævet konsultation for at få p-piller. Bagateller som øjenbetændelse m.v., kan jeg også sagtens få over telefonen.
Det handler grundlæggende om tillid - og dyrlægen skal naturligvis være sikker på man selv kan stille de mindre “diagnoser”.[/QUOTE]

Tjaa… jeg betaler receptgebyr, uanset om det er ved min ene eller anden dyrlæge. Så det løber hurtigt op.

Får du heller ikke opdrætterrabat :?

Ved den ene får jeg opdrætterrabat på vaccinationer, og ved den anden får jeg opdrætterrabat på neutralisationer.

Jeg fik steriliseret Bruce for 1.000 kr.

Jeg fik recept på p-pille i forbindelse med, at hele menageriet alligevel var til sundhedstjek for nylig og der blev jeg spurgt om, hvem det var til. Det antog jeg ikke for at være nogen form for kontrol, men et ganske simpelt spørgsmål, der bunder i, at receptudskrivningen skal noteres i den relevante kats journal - og når jeg nu havde to hunkatte med, kunne han jo ikke gætte sig frem til, hvilken jeg mente.

At jeg så sagde, at det var til dem begge, så han selv må vælge, hvor han noterer det, er en anden sag :slight_smile:

Jeg har aldrig betalt receptgebyr for noget som helst - hverken hos nuværende eller hos tidligere dyrlæge.

[QUOTE=Temple Bar;840037]Jeg fik recept på p-pille i forbindelse med, at hele menageriet alligevel var til sundhedstjek for nylig og der blev jeg spurgt om, hvem det var til. Det antog jeg ikke for at være nogen form for kontrol, men et ganske simpelt spørgsmål, der bunder i, at receptudskrivningen skal noteres i den relevante kats journal - og når jeg nu havde to hunkatte med, kunne han jo ikke gætte sig frem til, hvilken jeg mente.

At jeg så sagde, at det var til dem begge, så han selv må vælge, hvor han noterer det, er en anden sag :slight_smile:

Jeg har aldrig betalt receptgebyr for noget som helst - hverken hos nuværende eller hos tidligere dyrlæge.[/QUOTE]

Og jeg har ikke kunne slippe for receptgebyret, lige meget hvor meget jeg har spurgt.

[QUOTE=DK Blackangel;840036]Ved den ene får jeg opdrætterrabat på vaccinationer, og ved den anden får jeg opdrætterrabat på neutralisationer.

Jeg fik steriliseret Bruce for 1.000 kr.[/QUOTE]

Har du taget en snak med dem :?
Er man fast kunde, vil jeg altid forvente en rabat - men det forudsætter så også at man ikke “surfer rundt” og bruger forskellige dyrlæger.

[QUOTE=Vivi_Fletcher;840041]Har du taget en snak med dem :?
Er man fast kunde, vil jeg altid forvente en rabat - men det forudsætter så også at man ikke “surfer rundt” og bruger forskellige dyrlæger.[/QUOTE]

Jeg har som sagt to dyrlæger. Jeg vil jo gerne spare penge, hvor jeg kan, og JA jeg har taget en snak både med den ene og den anden dyrlæge. Jeg slipper ikke for gebyret. :frowning:

Men at jeg nu også skal til at slæbe 8 katte med, da topper det for mit vedkommende.