Pleaseeee giv mig en god opskrift...fedtfattigt

Hele familien skal altså tabe nogle kilo - incl mig :frowning: Derfor er det slut med chokolade osv fredag/lørdag aften. Grønsagsstænger med skyr-dip er som sådan fint nok, men jeg mangler noget sødt :lynogtorden:Jeg har prøvet at lave noget chokolademousse uden sukker men med “sødemiddel/snydesukker” - føj siger jeg bare. Jeg har prøvet at lave en kaloriefattig chokoladekage - suk og føj. Jeg har prøvet at lave nogle småkager med havregryn - gab og føj. Sukkerfrit slik :(tørret frugt :S
Så har du en ide til noget kaloriefattigt dessert/lækkert så hit straks med den :kryds:

:savle::savle::savle:

http://www.divxit.dk/fedtfattig-banankage.html

:savle::savle::savle:

http://www.divxit.dk/kageopskrifter.html

Nu bruger jeg jo ikke sukker i noget som helst mere, og lever fint uden :slight_smile:

Hvad bruger du af sukkererstatning ? Det er absolut ikke lige meget hvilken erstatning man bruger …Noget af det smager syntetisk og er ikke godt.

Her er opskrifter som jeg selv har prøvet, og synes godt om
http://www.sukkerfrikager.dk/

Og her kan du købe MASSER af slik/chokolade uden sukker

Men hvorfor SKAL man sidde og smovse i sødt i weekenden, hvis man vil have en varig vægttab, så drejer det sig om, at bryde gamle vaner …Dvs. komme væk fra de vaner som gjorde en tyk, og det gør man ikke ved at erstatte sukker i en periode, …stol på at fedtet nok skal komme igen, når man vender tilbage efter endt ‘kur’ :-/.

Sukkerafhængighed er en rigtig slem vane at slippe ud af …Nogle diætister påstår endda at det er lettere at stoppe med at ryge ?. Jeg har været sukkerafhængig om nogen, men i forbindelse med at jeg fik konstateret diabetes, tog jeg en kold tyrker …Og min trang til sukker forsvandt efter ca. 3 - 4 uger.

Prøv i en periode at erstatte weekend slikket med lækker frugt …Det kan godt tage den søde trang. Og hvis du rigtig trænger til noget sødt, så køb en liter cacaomælk fra Hirtshals mejeri ( de fleste supermarked har dem i brune liters katon ) Det er uden sukker, og kun med 0,1 grams fedt, og smager himmelsk, både som kold og varm .-)

Banan/chokolade muffins med Cheasy + Perfect Fit

15 stk

Blandes for sig:
350 g banan
1 æg
330 g cheasy 0,1% med vaniljesmag
5 g vanillesukker, tørsleffs vanila
92 g chokolade

Blandes for sig:
250 g hvid hvedemel, amo
3 tsk bagepulver
70 g perfect fit, isis

De to dele blandes roligt sammen til sidst. (Si f.eks. melblandingen i den våde dej så det ikke går for stærkt og klumper)

Giver ca. 15 muffins i store forme (1 dl forme).
Bages ved 200 grader i ca. 20 minutter.

65 gram per muffin færdiglavet ~ 123 kcal


Energi 1829 kcal
Protein 62 g
Kulhydrat 292 g
Fedt 46 g