Prisstigninger hos dyrlægerne

Er min dyrlæge den eneste der presser priserne i vejret?

Første gang vi var nede med Mille kostede en konsultation 450kr eller så var det 475kr. Nu koster den 515kr.

http://www.dyrhim.dk/underside.asp?active_page_id=201

Hey- har de en prisliste.

Nå, men det er ikke så længe siden vi var afsted med hunden + urinprøver på katte og der gav vi vist 475 kr., så det må være fornyligt de har skruet prisen op.

Jeg er så træt af de dyrlæger efter de blev lagt sammen. :argh: Vi brugte Hobro dyrehospital, før vi flyttede herop. Det er yderst sjældent at man får den samme dyrlæge nu, igennem et helt behandlingsforløb og der er dælme langt til vagtdyrlægen, når det er i Svenstrup de har vagten.

[quote=Buffy;205796]Hey- har de en prisliste.

Nå, men det er ikke så længe siden vi var afsted med hunden + urinprøver på katte og der gav vi vist 475 kr., så det må være fornyligt de har skruet prisen op.

Jeg er så træt af de dyrlæger efter de blev lagt sammen. :argh: Vi brugte Hobro dyrehospital, før vi flyttede herop. Det er yderst sjældent at man får den samme dyrlæge nu, igennem et helt behandlingsforløb og der er dælme langt til vagtdyrlægen, når det er i Svenstrup de har vagten.[/quote]

De gange Mille og Laban har været afsted til sundhedstjek, vaccinationer osv har jeg altid bedt om at komme ind til Line:). Det var Jacob der neutraliserede dem. Han er meget dygtig. Hvis der er noget negativt at sige om den mand, så er det gået mine ører forbi:)

Jeg kendte ikke dyrlægerne inden de blev lagt sammen, men kan forstå at der er mange som er utilfreds med det.

Mine er ret billige - det er Møldrup og Vinkel dyreklinikker - jeg kører gerne lidt for at få god hjælp.

Har du nogle priseksempler?:slight_smile:

Det er ikke forbi jeg har planer om skifte, for jeg er rigtig godt tilfreds med Dyrlægerne Himmerland. Er bare lidt nysgerrig:)

Hmm… Vi giver 360,- + moms… Så nok noget nær det samme… De opgiver kun det endelige beløb inkl moms…

Hmmm
Var det en idé med en side med oversigt over div. dyrlægeklinikker og deres priser?

Samt en anden side med div. fonde til at søge tilskud?

Jeg så i det nyeste nr af bladet “kattens venner”, i referatet for Generalforsamling for Kattens Værn 2009, nederst i 2. spalte, side 20,
en bemærkning om Dyrenes Dags Komité, som
“hjælper mindrebemidlede med tilskud til dyrlægeregningen” ! (citat slut)
Hjemmesiden for nyhedsgruppen www.fritid.dyr.kat.dk har også en infoside om fonde - værd at viderebringe til rette vedkommende :ok:

Måske var det interessant som info-sider her :?

Jeg mener, at jeg giver 300 kr…er dog ikke helt sikker:ups:…derimod har jeg lagt mærke til at foderet Hills c/d næsten stiger imellem hver besøg…og når man henter en gang om måneden, så kan man vist kalde det en hyppig prisstigning:(…men jeg er nu ganske tilfreds med min dyrlæge og hans priser…selvom vi ikke altid er helt enige…han mener jeg er et tosset kvindmenneske med et ‘hjælp kattene kompleks’:tihi:…som han føler sig nødsaget til at hjælpe og tale dunner til med jævne mellemrum-høhø

Jeg checkede lige min dyrlæges hjemmeside (Næstvedegnens Dyrlæger), og de tager 535 for en konsultation. Min fornemmelse er at de ligger i den dyre ende - til gengæld stoler jeg på dem og har benyttet dem i alle de 16 år jeg har haft katte. Og jeg tør slet ikke tænke på hvor mange penge jeg efterhånden har lagt dernede :uha:.

Hvis de sænkede deres priser, så tror jeg helt bestemt at det ville forbedre mange dyrs vilkår.

[quote=JulleML;205802]De gange Mille og Laban har været afsted til sundhedstjek, vaccinationer osv har jeg altid bedt om at komme ind til Line:). Det var Jacob der neutraliserede dem. Han er meget dygtig. Hvis der er noget negativt at sige om den mand, så er det gået mine ører forbi:)
[/quote]

Ja, kender godt Line og Jacob og Jacob er dygtig- har også haft min kanin inde hos ham, men ellers er det noget roderi, at de er så mange nogengange.
Afleverede en urinprøve fra Leo i Løgstør, som de så skulle analysere i Års. Gu`ved hvorfor, da man kunne se, at den var rødlig i farven allerede med det blotte øje. Anyway- de skulle ringe med hvilken behandling, men så var dyrlægen bare gået hjem. Der var så heldigvis en anden dyrlæge, der lige hurtigt kunne udskrive noget pr. telefon, men det kunne de jo have gjort allerede om morgenen.

Min hund Fimbe løb med fulde gardiner ind i en stor pind i skoven forrige år. Han fik dræn i siden og inden han var færdigbehandlet, havde der været 4 forskellige dyrlæger på hans sag.

De har også været så hys med, at give en en regning med og det var de ikke før. Har smidt over 15.000 kr. hos dem de sidste par år, så synes det er noget pjat, men nu er jeg så bare hold op med, at spørge om tilladelse og beder så bare dyrlægen om en regning, hvis nødvendigt.

Hmm, hvor ligger de henne ? Synes Møldrup lyder bekendt…

Ja, jeg tænkte godt, at jeg lå i den dyre ende heroppe :slight_smile:
I tirsdags hed taksten 577,5 kr. inkl. moms for konsultation hos dyrlæge “med 18-20 års erfaring”.
Men de har heldigvis indført studierabat :thumbup: - så 20% rabat blev fratrukket konsultationen!

Jeg var lige inde og checke min dyrlæges hjemmeside og der står 565,00 for konsultation.

I hvert fald burde prisen for aflivning være meget lavere.
Så var der sandsynligvis ikke så mange dyr, der blev efterladt i papkasser, sat af på rastepladser eller bundet til træer i skovene.

Den “blå” sprøjte koster kun et par kroner + miljøafgift.

Jeg har siden starten af 2007 lagt 65.000 kr. hos mine dyrlæger (+ godt 2.500 for en ubrugelig obduktionsrapport til Århus).
Godt, mine børn ikke ved det, for så fik de mig umyndiggjort og tvangsindlagt.

Men det er vel bortskaffelsen af det aflivede dyr man betaler for mon ikke ??

Det kunne været sjovt at få belyst priserne på kejsersnit rundt om i landet, og her tænker jeg på alm. takst i alm. åbningstid.
Jeg har lige fået lavet et, det kostede 4000,- kr.
Har dog hørt om billigere men så sandelig osse meget dyrere.

Møldrup dyreklinik: http://www.moldrup-dyreklinik.dk/priser.htm

Vinkel Dyreklinik: http://www.vinkeldyreklinik.dk/default.asp?ID=99
Sidste har ikke priser stående, men fx gav jeg 450 kroner for 4 røgentfotos af Nemo plus aflivning og undersøgelser, som jeg gav 300 for.
Keld er ham jeg kører til, når der er større ting - han er kattespecialist.

MVH

Enig, og for min skyld måtte de godt “nøjes” med at sætte neutraliseringsprisen ned, det ville blive væsentlig nemmere at overbevise folk om fornuften, hvis det ikke var så dyrt

Priserne er vist godt nok steget mange steder, sikkert fordi alting har gået så godt og den gennemsnitlige dansker har haft penge nok.
Men nu kradser krisen flere og flere steder, så man kan frygte at det vil betyde flere af de ulykkelige historier hvor folk må vælge aflivning frem for behandling, “papkassekillinger” og større brug af “ko-dyrlæger” for at spare penge.
Det kan så i sidste ende måske få dyrlægerne lidt på bedre tanker eller give lidt konkurrence om kunderne istedet for altid de der prisaftaler man render ind i.
Marina