Puha - grim drøm (grimme detaljer)

Jeg vidste ikke helt hvor jeg skulle ligge den henne for den handler om katte osv. men det er jo ikke “rigtigt”.

Hvis nogen mener den skal flyttes så gør bare det :slight_smile:

Anyway. Jeg har sovet on and of hele dagen fordi jeg var til fest igår, og jeg kan huske de fleste af mine drømme jeg har haft i løbet af dagen.

Jeg drømte blandt andet noget med at jeg var på et tag hvor der var en masse børn. De her børn var flippet helt ud fordi min kat var sluppet ud. Jeg løb ud på kanten af taget, og ovre på nabotaget kravlede Willow rundt.

Ude af mig selv af skræk for at han skulle stikke af, så lavede jeg kysselyde. Kysselyde herhjemme betyder “Jeg har guf - kom og få”. Missen vender om på tagets yderkant og skal til at komme over til mig, men i abystil har han alt for travlt, så han mister balancen og falder ud over katen på taget.

Børnene skriger og jeg skal bare ned NU. hvordan jeg kom ned fra taget blev der spolet pænt hen over og jeg løber over til en kanelfarvet klump der ligger på jorden.

På en eller anden måde var der stadig liv i Willow, selvom jeg vidste han var døende. Hans hals var brækket OG skåret igennem, men uden at bløde, men han formåede alligevel at løfte hovedet da jeg strøg ham over kroppen.

Så vågnede jeg med at kæmpe spjæt og med gråden stikkende i halsen - totalt ulykkelig! Willow kigger gabende op på mig. Han har lagt sig ned under dynen til mig og ligger trykket op af min mave som en varm klump.

Der blev jeg nød til at synke klumpen i halsen - hive missen op til mig, og så fik han den største kæle-nusse-putte-kyssetur jeg har givet ham længe - til hans store spindende fryd!

Er der nogen af jer andre der har haft grimme drømme om jeres missere eller andre kæledyr?

Hej Gry

Drømme skal ikke altid tolkes bogstaveligt :0)

Prøv at se denne side om tolkning af drømme

http://www.selvet.dk/forum/topic.asp?TOPIC_ID=11440

Oh ja…rigtigt mange af slagsen og mere eller mindre rædselsfulde. Det værste er en tilbagevendende drøm om min huskat Freya der blev aflivet på grund af en blodprop. Jeg bliver ved at vende tilbage til hendes sidste 8 timer i live og det er 100% sikkert - jeg vågner hver eneste gang badet i tårer.

Ellers har jeg drømt fiktivt om både dødsfald, ulykker og mishandling af mine katte og jeg hader de drømme. Men når jeg lige får sundet mig over dem, husker jeg mig selv på, at det er prisen for at elske andre væsener så højt - for selvfølgelig er jeg bange for at miste dem, hvem ville ikke være det?

Syntes da lige vi skal skrive hvad drømme om katte betyder på drømmetydersprog:

Katten er symbol på frihed, selvstændighed og uafhængighed. Når vi drømmer om katte peger det højere bevidste på at vi skal kigge på vores egen evne til at stå frit, selvstændigt og uafhængigt i verden. Vi er alle socialiserede under Janteloven og den sociale bevidsthed, som ikke levner megen plads til at udfolde sin individualitet, hvorfor de fleste netop har undertrykt de sider af sig selv som katten står for.

Syntes det passer godt med din angst for at være god nok ifb med at mødes med dine gl klassekammerater :slight_smile:

Jeg drømte om Maggie i nat… og vågnede og lå og græd. Jeg græd også i drømmen. Tror det var en dagsrest fra, at hun ville være blevet 1 år præcis i dag…

Så drømme kan være symboler eller dagsrester.

Nanoq - Maggies bedste ven - lå i min arm og spandt og slikkede mit ansigt, da jeg vågnede. Så græd jeg lige lidt mere:-(

Det var smukt på en sær måde, at han lige lå der - tilfældigt? Næppe.

ja det gør jeg tit - desværre - det er altid drømme hvor jeg vågner og græder og er helt ulykkelig resten af dagen…

jeg hader at drømme om misserne - det er altid så forfærdeligt

-kramer

Tak for drøm, Gry. Godt det bare var en drøm og Willow har det godt. :inlove:

Jeg kan sagtens genkende den slags drømme. Tænk hvis der skete noget med vores kære. -what

Jeg har haft mange mareridt om Mini!

Et af de mest forfærdelige er at jeg drømmer at hun kommer ud ved et uheld og sidder fast i en hæk og ikke kan komme fri, og jeg kan ikke finde hende og går og kalder og kalder og kalder, indtil hun begynder at svare og jeg finder hende. (Det er oplevet i virkeligheden. Da jeg skulle have Mini og hendes søster hjem, fik de åbnet transportkassen og stak begge to af, jeg fandt kun Mini, som sad fast i en hæk og ikke kunne komme fri, jeg fandt hende kun fordi hun svarede tilbage da jeg begyndte at gå og miawe.-what

Så har jeg også drømt at hun slipper ud af døren og at vinduet ude på opgangen står åbent så hun kommer ud og bliver kørt over. Har også drømt at hun er blevet kidnappet, eller at jeg leder og leder og bare ikke kan finde hende.

Hver gang vågner jeg og er helt ude af mig selv og tuder og tuder, og render rundt i hele lejligheden for at finde Mini, som altid ligger et eller andet sted og sover sødt. Så skal hun lige med hen i sengen og putte før jeg kan sove igen:ups:

Først og fremmest, så burde du stå op, når du drømmer sådan uafbrudt, for så får du ikke noget positivt ud af søvnen. Så er kroppen åbenbart mere udhvilet, end du tror :slight_smile:
Nå, men bortset fra det, så har jeg vist ikke rigtig haft drømt om Amira… men jeg drømmer en sjælden gang imellem mine gamle dyr. Især er det en genganger fra tid til anden, at jeg drømmer om min gamle pony. Drømmer at jeg har svigtet hende i lang tid, ikke har passet hende (hvilket jo også passer; hun har været død siden 2001). Andre gange rider jeg hende tilmed i drømmene - bevist om at hun er syg - for det var det, der var grunden til hendes aflivning. Det er sådan lidt ubehageligt og giver en skyldfølelse, der ikke er rimelig. Heldigvis drømmer jeg aldrig om selve aflivningen, som jeg selv overværede.

Jeg drømte engang at min kat blev passet af en som ikke ville aflevere hende tilbage.
Da jeg så blev sur og vred afleverede personen en fremmed kat til mig. Jeg ville selvføldig ha min ejen kat, men så tog personen bare den fremmede kat med hjem igen og sage at jeg ikke skulle regne med at se min kat igen.
Til sidst i drømmen ringede det på min dør og da jeg så åbnede op stod en af mine venner med min kat i armene, så den endte godt :slight_smile: