Racefremvisning i MaxiZoo Frederikssund

Norsk Skovkattering indbyder til Racefremvisning.

Hvor?
MaxiZoo Frederikssund
Askelundsvej 2C
3600 Frederikssund

Hvornår?
Lørdag d. 8 november 2014
Kl. 11-15

Går du med en drøm om at få dig en norsk skovkat?
Har du fået din første norske skovkat, men går med en masse spørgsmål?
Eller vil du bare gerne lære noget mere om denne fantastiske race?
Overvejer du at udstille din skovkat eller måske endda at begynde dit eget opdræt?

Kom forbi MaxiZoo i Frederikssund hvor der vil være rig mulighed for at stille alle de spørgsmål du skulle have behov for. Erfarne opdrættere og erfarne skovkatteejere der alle har skovkatten som en kæmpe del af deres liv og hverdag står klar til at svare på alle dine spørgsmål.
Der vil være smukke eksemplarer af racen til stede så der er også rig mulighed for at nusse de lækre katte, se et bredt udvalg af de forskellige farver og bare beundre de smukke katte.

Har du lyst til at komme med et par skovkatte eller bare en enkelt, og være med til at reklamerer for vores fantastiske race, så send en mail til [email protected]
Jeg skal vide hvor mange katte du ønsker at medbringe, samt farven på dem - vi vil nemlig gerne kunne vise så mange forskellige farver frem som muligt :slight_smile:

OBS: Tilmelding til fremvisning af katte er kun for vores medlemmer.

Men vi vil naturligvis gerne se masser af mennesker i butikken.

Husk at et Infoshow går under betegnelsen “Breed and propaganda show” i FIFe’s showrules. Killinger skal derfor være fyldt 4 måneder før de må medbringes og alle medbragte katte skal have en gyldig vaccine.
Til dette arrangement skal vaccinen være givet senest 24. oktober 2014. Husk at medbringe pas/sundhedsbog så vi kan tjekke din vaccnationsdato.

Vi glæder os til at se jer!

På vegne af Bestyrelsen
Helene Carstensen