Racekattens udstilling i Viby

Er der nogen, der ved, om der er chancer for flere kat. III dommere til denne udstilling? Tilmeldingen åbner jo lige om snart og personligt bruger jeg meget at ønske og kunne sagtens finde på at anbefale mine killingekøbere at ønske bestemte dommere.

Og nej, det er ikke, fordi jeg har indvendinger mod Stephanie. Tværtimod :slight_smile: Nurit Pahl kender jeg ikke, men da h*n (jeg kender ikke engang kønnet) pt er eneste allround dommer, er der ikke nødvendigvis meget plads til kat. III der. Og hvis der er en mere på vej, kunne det måske være en ide at vente lidt med tilmelding :slight_smile:

Nurit Pahl er en rigtig behagelig og rar dommer, og det er en dame :slight_smile:

her er lidt billeder af hende http://www.google.dk/imgres?imgurl=http://www.worldcatshow.pl/public/files/photos/judges/Nurit-Pahl.jpg&imgrefurl=http://www.worldcatshow.pl/information/judges&h=300&w=212&sz=28&tbnid=Umi01dLrna-o-M:&tbnh=91&tbnw=64&zoom=1&usg=__JTeDZ_hywyfu0raNhym0xdV38es=&docid=xEzAVP5ymoth4M&sa=X&ei=cBZOUd_CNciSswb-moG4DA&ved=0CD8Q9QEwAg&dur=1148

[QUOTE=MoMo;1044477]Nurit Pahl er en rigtig behagelig og rar dommer, og det er en dame :slight_smile:

her er lidt billeder af hende http://www.google.dk/imgres?imgurl=http://www.worldcatshow.pl/public/files/photos/judges/Nurit-Pahl.jpg&imgrefurl=http://www.worldcatshow.pl/information/judges&h=300&w=212&sz=28&tbnid=Umi01dLrna-o-M:&tbnh=91&tbnw=64&zoom=1&usg=__JTeDZ_hywyfu0raNhym0xdV38es=&docid=xEzAVP5ymoth4M&sa=X&ei=cBZOUd_CNciSswb-moG4DA&ved=0CD8Q9QEwAg&dur=1148[/QUOTE]

Det ændrer ikke på, at der pt er 3 kat. II dommere, en kat. III dommer, en der kan alt andet end kat. III og en allround dommer. Hvis det nu er sådan, at Racekatten planlægger/håber på yderligere en allround dommer, vil jeg bare vente med at tilmelde, til navnet er offentliggjort :slight_smile:

Nææ men du skrev at du ikke anede hvem Nurit Pahl var, samt om det var en mand eller dame og det var såmænd den info jeg blot lige gav :slight_smile:
Måske andre også kan bruge den info :wink:

[QUOTE=MoMo;1044572]Nææ men du skrev at du ikke anede hvem Nurit Pahl var, samt om det var en mand eller dame og det var såmænd den info jeg blot lige gav :slight_smile:
[/QUOTE]

Det var så udelukkende som begrundelse for, at jeg omtalte hende som “h*n” :slight_smile: