Rambo...vores lille tykke udemis

:slight_smile: Forrige efterår havde vi en tilløber huskat der valgte at føde sine killinger i vores carport. Hun fødte 11 så vi valgte pga årstiden og missemors stand, at “fjerne” de 7 fra hende, så hun beholdt 4.De voksede sig heldigvis store og fine, blev vaccineret og de 3 blev omplaceret hos gode kollegaer. Den sidste…en fræk rundstrikket dreng havde dog viklet Kim om sine knurhår og fik lov at blive.
Det er vel ikke nødvendigt at nævne, at Kim straks byggede et lille hus til ham i hjørnet af carporten med seng, tæpper og fodersted :inlove:
Både mor og søn blev neutraliseret og vaccineret, men nu er det meget længe siden vi har set mormis, så vi kender ikke hendes skæbne.

Her er han 1½ år gammel…vores skøre ballademager som elsker at lege tagfat med de andre på sin side af hegnet uden for løbegården.

RAMBO :

Uhmmmm, hvor ser han dejlig tykpelset ud!!! :hjerte::hjerte:

Det er da en vaske ægte husmisser det der :inlove: Hvor er han bare fiiin :wehuu:

Kan godt være jeg spørger dumt… men må han ikke være sammen med jeres andre katte, siden han har hus ved carporten? :slight_smile:

[QUOTE=SabSab;571966]Det er da en vaske ægte husmisser det der :inlove: Hvor er han bare fiiin :wehuu:

Kan godt være jeg spørger dumt… men må han ikke være sammen med jeres andre katte, siden han har hus ved carporten? :)[/QUOTE]

Det må du da gerne spørge om…han er født ude, og da vi har en del katte i opdrættet kan / vil vi ikke ha ham inde. Til gengæld bliver han passet som en konge :slight_smile:

Hvor er han fin :wehuu:

Nej, hvor er han dog en dejlig dreng. :hjerte:

Det er nok ikke nogen helt dum idé at have sådan én som ham til at bevogte matriklen… :slight_smile:

Wow hvor ser han lækker og bamset ud! :hjerte:

Hvor er han lækker