Retfærdighed for Gina

Hun har hjulpet så mange - Nu har hun selv brug for hjælp. -jegkrydser

Har skrevet under

Og så mig. Det er skrækkeligt

For He*****… hun er jo en redningshund!!! Nok nogle af de bedst socialiserede, prægede og trænede hunde i Danmark!!!

Jeg har selvfølgelig skrevet under… kan man andet?
MEN… retfærdighed? Det opnår hun ikke! :frowning:
Ikke så længe at det er skvadderhovedet MJ (navn oplyses i PB) der skal lave den hundefaglige vurdering af hende! Den mand er ganske enkelt ikke sin opgave og ansvar værdig!

Den hundelov er ganske forfejlet - har sjældent konsekvens for de mennesker den burde og går ud over uskyldige hunde…

Jeg har skrevet under, og delt den på fb.

Hvornår er Danmark blevet sådan et hunde-hader-land? :gruble:

[QUOTE=Theomilou;1181069]
Hvornår er Danmark blevet sådan et hunde-hader-land? :gruble:[/QUOTE]

Stemningen pisket op i pressen… DF manglede som sædvanlig en populistisk sag… og resten kommer her:

//youtu.be/ACJ5LAlLq_o

Har selvfølgelig skrevet under, det er jo helt i skoven…

Endnu en gang - pinligt at være dansker

:frowning:

Underskrevet og delt på FB. Jeg er rystet over at vi er nået hertil, hundeloven burde afskaffes omgående, den gør jo klart mere skade end gavn.:ked:

Til jer. der orker læse det, er her link til Hundeloven, ændringsforslag, incl. materiale fra arbejdsgruppen, og Fødevareministeriets kommentarer.

For øvrigt faldt jeg over, at Politiet har ret til både at sælge og aflive en hund, hvis dens ejer ikke har henvendt sig inden TRE DAGE efter fremlysning.

Lovforslaget har været til 2. behandling i Folketinget, hvor den (stik mod vanlig procedure) blev sendt tilbage til udvalgsbehandling pga. yderligere ændringsforslag, men alt tegner til, at det bliver vedtaget i nær fremtid, og så skal Nordsjællands Politi jo skynde sig pga opblødningen af § om skambid, hvis de skal nå at få Gina aflivet.

PS: Det undrer mig for øvrigt, at politiet fastholder beslutningen om aflivning, når anmeldelsen trækkes tilbage.

Har også skrevet under.

Jeg skammer mig over at man behandler hunde på den måde.

Og sidste nye i sagen Redningshunden Gina er blevet befriet – Ekstra Bladet

Hvad med retfærdigheden for den anden hund???

He er den anden side af historien:

Som I sikkert har set er hunden Gina dømt til aflivning pga.et overfald/skambid på en mindre hund(yorkshire terrier) ,det var min hund Zoya,…I fulgte sikkert …mine opdateringer,hvor Zoya i en længere periode havde det rigtig skidt…Ejeren af Gina fortæller at hans hund blev angrebet af 2 små hunde…og derfor angreb den for at forsvare sig! Det er en lodret løgn…Min gamle hund Tinke ,havde jeg på armen,da hun pga.alder havde dårlige ben,døv samt med svækket syn ,kunne ikke gå selv,men blev luftet ved at jeg bar hende rundt og satte hende ned når hun skulle! Zoya sad og tissede når den blev angrebet …bagfra…Zoya nåede aldrig at opdage Gina,før den angreb…Gina var ikke i snor,kunne ikke tilkaldes af ejeren,og han kunne hellere ikke få hunden til at slippe Zoya,så hun blev flået ud af munden på Gina…
Gennem det sidste år har jeg haft diverse diskussioner med ejeren,idet jeg var utryg ved hans hund,som virker truende overfor mindre hunde (også andre end mine) og jeg følte mig også utryg ved Ginas meget aggressive adfærd og i det den gik uden snor virker det meget voldsomt…Jeg er blevet svinet til af ejeren som mener at da hans hund er Redningshund ,så er den automatisk god!!! At han ikke kan styre den er jo ikke et problem!!! Andre der er blevet angribet af Gina,tør ikke stå frem…de er bange for ejeren aggressive adfærd.
Zoya blev syet adskillige steder på kroppen,og med mere end 4 sting…( der er dokumentation fra 2 dyrlæger ) Hun havde et bidt på ryggen,som gik ned gennem rygmusklen og lammede hende i adskillige uger og hun blev opereret gentagne gange…hun havde bid under begge for ben,som gjorde at hun ikke kunne bøje benene…Rifter i ansigtet og rundt snuden,Zoya er ødelagt og en helt anden hund end hun var før overfaldet…Min gamle hund blev så rystet af at overvære overfaldet at hun stoppede med at spise og blev på ganske få dage så dårlig at jeg var nødt til at aflive hende…
De eneste der har spurgt efter min version af sagen er politiet! Dvs.min hund har ikke en stemme! Det er kun Gina der har? Kun Ginas ejeres version af sagen er interessant? Hvordan kan man gå på barrikaderne uden begge sider af sagen…Og Linse Kessler! Come On…! Du har brug for at have mere styr på facts…!

Ja det er altid et problem kun at høre den ene side af sagen, som vi nok alle ved er der 3 sider, de 2 parters og sandheden :frowning:

At Gina nu er stjålet, og ja jeg vælger ordet stjålet fremfor reddet, fordi det er jo rent faktisk det hun er, stjålet fra politiet, i min verden gavner det ikke at begå selvtægt, og da slet ikke hvis man ikke kender til hele sagen.

Hundeloven er dybt tåbelig, men det er der desværre osse mange hundeejere der er…

Dorte… Det er efterhånden symptomatisk at de små hunde ALDRIG nogensinde har gjort noget som helst, der kan være grunden til at de får et gevaldigt hak.
Jeg har ikke set eneste sag de sidste år efter at den fuldstændigt forvredne hundelov blev vedtaget, hvor den store hund har klaret frisag… heller ikke i sager, hvor man som udenforstående har tænkt at lige netop denne sag da var oplagt at den store hund ikke var aggressiv.
Tværtom, så kommer der altid disse beskrivelser af voldsomme og alvorlige skader (og i nogle tilfælde bliver skaderne værre og værre efterhånden som tiden går) og en ejer af den lille hund, som “står frem” og fortæller, hvor slemt overfaldet var og at man selvfølgelig søger retfærdighed for sin lille hund…

Jeg er ikke så naiv, at jeg tror at alle lyver (eller ikke er klar over at der naturligvis kan opstå voldsomme skader, når en stor hund bider)… men jeg også så skeptisk at jeg i rigtig mange tilfælde ikke helt tror på de forskellige udlægninger…
ISÆR after at jeg har været vidne til en episode, der endte med den store hunds aflivning… efter evaluering på Hillerød internat hos MJ…
Aldrig har jeg oplevet så fordomsfuld en sagsbehandling! Hunden havde ikke en chance!
Det eneste i den sag, som jeg havde set før, er de små hundes ejers beretning om “de arme små USKYLDIGE hunde”! Stod den alene, så ville man ikke have fattet, hvad pokker sådan et monstor dog lavede på fri fod (altså i line) her i DK!

Og nu må du ikke tro at den sag, som jeg har fulgt så interesseret handler om stooore farlige brugs/muskelhunde i forhold til amå søde skødehunde…
Nope… Det handler om en Sheltie/Collieblanding, der i den grad fik NOK af konstant at skulle søge væk fra tre små chihuahuablandinger… og en ejer af de små hunde, som ganske enkelt ikke mente, at det var hendes opgave at tage sine kræ i snor, når hun blev bedt om det… “De gør jo ikke noget!!!”

[QUOTE=Ann K;1181668]

Og nu må du ikke tro at den sag, som jeg har fulgt så interesseret handler om stooore farlige brugs/muskelhunde i forhold til amå søde skødehunde…
Nope… Det handler om en Sheltie/Collieblanding, der i den grad fik NOK af konstant at skulle søge væk fra tre små chihuahuablandinger… og en ejer af de små hunde, som ganske enkelt ikke mente, at det var hendes opgave at tage sine kræ i snor, når hun blev bedt om det… “De gør jo ikke noget!!!”[/QUOTE]

“Sjovt” netop det med de små hunde, at deres ejere mener at disse små englebasser selvfølgelig IKKE behøver at blive opdraget :frowning: I mine år som hjemmehjælper i rigtig mange hundehjem, var det altid de små hunde der var problemer med, en gravhund måtte lænkes til radiatoren for ikke at æde mig.

Det er meget sjældent hverken de store eller små hunde der er problemet, men deres tumpede ejere, der ikke fatter hat af hvad de har med at gøre :frowning:

[QUOTE=Marianne H;1181679]“Sjovt” netop det med de små hunde, at deres ejere mener at disse små englebasser selvfølgelig IKKE behøver at blive opdraget :frowning: I mine år som hjemmehjælper i rigtig mange hundehjem, var det altid de små hunde der var problemer med, en gravhund måtte lænkes til radiatoren for ikke at æde mig.

Det er meget sjældent hverken de store eller små hunde der er problemet, men deres tumpede ejere, der ikke fatter hat af hvad de har med at gøre :-([/QUOTE]

Det er fuldstændig korrekt at mange små hunde ikke er opdraget og det er en forbandet skam, men jeg vil stadig ti gange hellere blive bidt af en chihuahua end en muskelhund.

Et andet eksempel på,. hvor totalt forfejlet vores hundelov er, kommer her…

Det har her i kvarteret gennem ca 10 år været en kendsgerning, at man som hundeejer IKKE går på en bestemt vej!
På vejen boede nemlig en Sct Bernhard, som kun kan beskrives som dødsensfarlig for alt på fire poter :S Den HAR bidt et par mindre hunde ihjel, den HAR sendt både Rottweiler og Schæfer på dyrehospital i ugevis - og den ER blevet anmeldt hver evig eneste gang!
Af og til sker det at nye flytter til kvarteret - og det sker at disse når at lufte deres hund på vejen, inden vi andre kan nå at advare dem…
Deriblandt det ganske fornuftige middelaldrende par, der havde opdrættet Am Staffs gennem vel ca 15 år, men nu kun havde en ældre tæve tilbage. Parret havde både læst og forstået hundeloven og deres hund var, som loven foreskriver, iført mundkurv, da Sct Bernharden endnu engang brød gennem havelågen og gik til angreb! :frowning: Am Staff ejeren nåede utroligt nok at flå mundkurven af sin hund, så den havde en chance for at forsvare sig - og det endte med at Møgkøteren faktisk fik et bid i det ene forben. Am Staff’en havde MANGE bidskader, rigtig mange!
Logik i dette ville jo være at Sct Bernharden ville blive aflivet, ikke sandt?
Nej, nej… den hundefaglige vurdering (af MJ fra Hillerød internat) konkluderede at AM STAFF’en havde været “provokerende” og dermed var skyld i overfaldet!!!
Så naturligvis måtte Am Staff’en aflives… og Møgkøteren kom tilbage til sin ejer.

Ingen herude er spor i tvivl om at det er Am Staff ejerne, der fortæller den korrekte historie… vi kender jo til Møgkøterens hele synderegister!

Sct Bernharden er for øvrigt endelig blevet aflivet… efter at den igen var brudt gennem havelågen og havde angrebet og skambidt en POLITIMANDS lille skottehund…
Utroligt at det var dét som skulle til!!!

[QUOTE=Ann K;1181691]Et andet eksempel på,. hvor totalt forfejlet vores hundelov er, kommer her…

Det har her i kvarteret gennem ca 10 år været en kendsgerning, at man som hundeejer IKKE går på en bestemt vej!
På vejen boede nemlig en Sct Bernhard, som kun kan beskrives som dødsensfarlig for alt på fire poter :S Den HAR bidt et par mindre hunde ihjel, den HAR sendt både Rottweiler og Schæfer på dyrehospital i ugevis - og den ER blevet anmeldt hver evig eneste gang!
Af og til sker det at nye flytter til kvarteret - og det sker at disse når at lufte deres hund på vejen, inden vi andre kan nå at advare dem…
Deriblandt det ganske fornuftige middelaldrende par, der havde opdrættet Am Staffs gennem vel ca 15 år, men nu kun havde en ældre tæve tilbage. Parret havde både læst og forstået hundeloven og deres hund var, som loven foreskriver, iført mundkurv, da Sct Bernharden endnu engang brød gennem havelågen og gik til angreb! :frowning: Am Staff ejeren nåede utroligt nok at flå mundkurven af sin hund, så den havde en chance for at forsvare sig - og det endte med at Møgkøteren faktisk fik et bid i det ene forben. Am Staff’en havde MANGE bidskader, rigtig mange!
Logik i dette ville jo være at Sct Bernharden ville blive aflivet, ikke sandt?
Nej, nej… den hundefaglige vurdering (af MJ fra Hillerød internat) konkluderede at AM STAFF’en havde været “provokerende” og dermed var skyld i overfaldet!!!
Så naturligvis måtte Am Staff’en aflives… og Møgkøteren kom tilbage til sin ejer.

Ingen herude er spor i tvivl om at det er Am Staff ejerne, der fortæller den korrekte historie… vi kender jo til Møgkøterens hele synderegister!

Sct Bernharden er for øvrigt endelig blevet aflivet… efter at den igen var brudt gennem havelågen og havde angrebet og skambidt en POLITIMANDS lille skottehund…
Utroligt at det var dét som skulle til!!![/QUOTE]

En utrolig trist historie :frowning: desværre må jeg så erfare at i Næstved, render der jeg ved ikke hvor mange af muskelhundene frit og ejerne er de samme typer hver gang, for se det er jo desværre det vi almindelige mennesker ser, jeg har ALDRIG set “normale” mennesker have muskelhunde og nu tænker jeg ikke på rotweilere osv. men disse typiske muskelhunde (aner ikke hvad de hedder, men de er jo meget genkendelige) og det er jo en skam…