Så ved man man gjorde det rigtige

Jeg har lige en dejlig ting jeg vil fortælle. Jeg fik jo opereret tænder ud hos Filur. Op til operationen kom han trofast hver aften og “tiggede” efter sin smertestillende pille. Så blev han opereret og tigge 2 dage efter efter sin pille, og så stoppede han med at bede om sin pille. Før operation lå han mest i sengen og puttede sig og opsøgte os ikke og ville ikke rigtig ud fra soveværelset. 2 dage efter operationen begyndte han at ændre adfærd. Han sidder 90% af tiden inde hos min kæreste. Han har en magtkamp med min kæreste om hvorvidt Ivans stol er hans eller ivans :tihi: Kan finde på at ligge sig på siden og “sparke” til ham fordi han vil have mere plads :lol: Han er begyndte at snakke med os, miaver en del og fortæller historier og stanger en del nu :wehuu: Han er begyndt at ville ligge og “bryde” med min hånd hvor han ligger og “bider” med de nu bare gummer og more sig kongeligt over dette. Da der ikke er tænder lader jeg ham bare lege denne leg indtil han vil bruge negle så stopper legen.

Han er nede i bunden af huset og lunter rundt og hygger i hele huset nu. Han vil ind og sove hos mig og også under dynen.

Så ved man man gjorde det rigtige når ens kat forandre sig så positivt :hjerte:

[QUOTE=tzari;608849]Jeg har lige en dejlig ting jeg vil fortælle. Jeg fik jo opereret tænder ud hos Filur. Op til operationen kom han trofast hver aften og “tiggede” efter sin smertestillende pille. Så blev han opereret og tigge 2 dage efter efter sin pille, og så stoppede han med at bede om sin pille. Før operation lå han mest i sengen og puttede sig og opsøgte os ikke og ville ikke rigtig ud fra soveværelset. 2 dage efter operationen begyndte han at ændre adfærd. Han sidder 90% af tiden inde hos min kæreste. Han har en magtkamp med min kæreste om hvorvidt Ivans stol er hans eller ivans :tihi: Kan finde på at ligge sig på siden og “sparke” til ham fordi han vil have mere plads :lol: Han er begyndte at snakke med os, miaver en del og fortæller historier og stanger en del nu :wehuu: Han er begyndt at ville ligge og “bryde” med min hånd hvor han ligger og “bider” med de nu bare gummer og more sig kongeligt over dette. Da der ikke er tænder lader jeg ham bare lege denne leg indtil han vil bruge negle så stopper legen.

Han er nede i bunden af huset og lunter rundt og hygger i hele huset nu. Han vil ind og sove hos mig og også under dynen.

Så ved man man gjorde det rigtige når ens kat forandre sig så positivt :hjerte:[/QUOTE]
Hvor er det skøøøønt at høre, at han har fået det sååååå godt nu :hjerte:

Dejligt at høre, at det har haft så positiv indflydelse! :slight_smile: og nej, man er ikke i tvivl om, at det var det helt rigtige at gøre!

Filur overgik sig selv :uha: Så han stod foran vinduet ud til haven og piskede med halen og hoppede op af vinduet mens han mivede surt…troede det var en fugl der drillede ham…Nej det var naboens fertile hankat der ikke skulle være i hans have han stod ligefrem og søgte øjenkontakt med den frække nabo kat :thumbup::thumbup: Dette er selv samme kat der havde paranoia en hel udstilling fordi en anden kat morede sig med at prøve at nedstirre ham :yikes: jaja er sikkert sjovt at være stolt af ham men er lidt stolt af han faktisk prøver at forsvare sit hjem nu og ikke stikker halen mellem benene(selvom det foregik i sikre rammer med vindue imellem) :thumbup::thumbup::klap:

Det kan du også roligt være. Og stolt over at du fik en rask kat ud af ham igen. Dejligt at høre! :smiley: