Sådan kan man også tage hævn

"Den canadiske guitarist Dave Carroll har med sit band Sons of Maxwell opnået stor succes med en musikvideo, der sviner flyselskabet United Airlines til.

Dave Carroll har også opnået at United Airlines nu indvilliger i at betale erstatning for sin guitar, der blev ødelagt sidste forår. Her skulle bandet flyve fra Chicago for at give koncert i Nebraska. Men i lufthavnen kunne passagererne i et United Airlines fly se ud af vinduerne, hvordan bagageportørerne smed med passagernes kufferter og ikke mindst Dave Carrolls guitar.

Hans elskede Taylor-guitar til omkring 20.000 krone viste sig at have fået alvorlige skader. En almindelig ekspeditionssag skulle man tro. Men nej. Dave Carroll kæmpede i ni måneder med United Airlines uden at få erstatning.

Så fik Dave Carroll nok og skrev i stedet sangen “United Breaks Guitars”. Den tilhørende musikvideo blev lagt på Youtube, og så skete der noget.
Indtil i dag er “United Breaks Guitars” blevet set 1.237.474 gange og har fået næsten 8.000 kommentarer, som bestemt ikke lægger fingre i mellem i deres kritik af United Airlines kundeservice eller mangel på samme.
I går blev den dårlige omtale for meget for United Airlines, der nu vil betale de 8.000 kroner, som det har kostet at reparere guitaren.

Helt tilfreds er Dave Carroll dog ikke. Han har planlagt yderlig to musikvideoer om United Airlines dårlige kundeservice."

Se videoen på tv2 linket eller herpå youtube -høhø

Så det i Nyhederne i aftes…
MIn reaktion:
:klapper::klapper:-LOL-LOL:klapper::klapper:

Det manglede bare at de betalte for skaderne, men går den, så går den.
God video -LOL-LOL-LOL

Ja, internettet er sgu et stærk medie, hvis man forstår at benytte det rigtigt. Det er sgu god værkstedshumor - så kan de lære det, kan de!

/Flemming

for pokker den er god!!!

Ret bør være ret - og her fik de store en over næsen af de små:-)