Sådan side burde laves for katte

Den er god. Hvem tager vi fat i, så vi kan få lavet en for katte M/K? Nogle forslag?

Ideen er rigtig god :slight_smile:

[QUOTE=lenschow;1242532]http://www.kastrationhund.dk/

Den er god. Hvem tager vi fat i, så vi kan få lavet en for katte M/K? Nogle forslag?[/QUOTE]
Ingen - midlet Virbac her så glimrende reklamerer for er jo ikke godkendt til kat.
VH
Susanne

[QUOTE=lenschow;1242532]http://www.kastrationhund.dk/

Den er god. Hvem tager vi fat i, så vi kan få lavet en for katte M/K? Nogle forslag?[/QUOTE]

Hvem som helst, der gider og har tid … man behøver jo ikke at have et produkt at sælge for at lave en hjemmeside.

Dyrlægeforeningen måske? Jeg synes der skal en afsender bag med noget vægt på

Det er budskabet - ikke produktet - der er vigtigt :slight_smile:

Det er også det, jeg tænker, Camilla.

Sitet burde ikke være så svært at lave.
Man kan bruge de redskaber hvor der er skabeloner. Så man slipper for at kode det hele selv :slight_smile:

God idé. Jeg kunne sagtens designe noget lign. i wordpress og sætte det op.

Så er det jeg er nødt til at spørge hvordan den skal få større succes end f.eks. neutrakat siden, der for nyligt blev lanceret, for den har alle åbenbart allerede glemt igen :slight_smile: Der er allerede sider derude, der anbefaler neutralisation af katte…
VH
Susanne

[QUOTE=Susanne W;1242592]Så er det jeg er nødt til at spørge hvordan den skal få større succes end f.eks. neutrakat siden, der for nyligt blev lanceret, for den har alle åbenbart allerede glemt igen :slight_smile: Der er allerede sider derude, der anbefaler neutralisation af katte…
VH
Susanne[/QUOTE]

Ja jeg anede ikke der fandtes sådan en side. Men så er det jo et spørgsmål om at få den gjort mere synlig. Det kan vi alle sammen hjælpe med, ved at dele linket alle relevante steder vi kommer på nettet

Vidste heller ikke den fandtes.

Neutra Kat er en facebook side https://www.facebook.com/groups/771743059584402/?ref=ts&fref=ts
Der bliver ikke henvist til en webadresse under beskrivelse så man får kun kendskab til denne gruppe, hvis søger på ordet “neutra” :slight_smile:

Den side Lenschow viser, er en Wordpress baseret siden, den kræver ikke det store at få op og stå designmæssigt. Det er mere indholdet, osv der så skal besluttes hvis det er en gruppe der står bag for at lave den :slight_smile:

[QUOTE=MoMo;1242602]Neutra Kat er en facebook side https://www.facebook.com/groups/771743059584402/?ref=ts&fref=ts
Der bliver ikke henvist til en webadresse under beskrivelse så man får kun kendskab til denne gruppe, hvis søger på ordet “neutra” :-)[/QUOTE]

Nej, det er da også en hjemmeside? (Det er i hvert fald den jeg har set, og ikke FB siden)
http://ink-neutrakat.dk/

[QUOTE=Eife;1242603]Nej, det er da også en hjemmeside? (Det er i hvert fald den jeg har set, og ikke FB siden)
http://ink-neutrakat.dk/[/QUOTE]

Okey for den nævner de ikke i deres beskrivelse på facebook, men der er tale om en og samme side så eller er det to forskellige som har startet to enslydende navne op :slight_smile: ?

Hjemmesideadressen står også på facebook-siden - under “about” :slight_smile:

Den ser jeg så ikke, men tænker det er nok fordi jeg ikke er medlem af gruppen :wink: måske det kunne hjælpe at sætte den viden ud på Beskrivelsen om gruppen sådan at dem der er ikke medlemmer ser at der er en hjemmeside om det :slight_smile:

Jeg har nu kun fundet en facebook-side - ikke en gruppe - og der står det fuldt tilgængeligt, også for ikke-likere https://www.facebook.com/initiativ.neutrakat?fref=ts

Ud fra links i denne tråd ser de ud til at have både, hjemmeside, facebook side og gruppe :slight_smile:

Neutrakat havde forøvrigt sin helt egen lille tråd herinde i februar http://www.kattegale.dk/forum/showthread.php?t=54231&highlight=neutra+kat :slight_smile:

Min pointe nøjagtigt :wink: Ellers havde jeg aldrig hørt om den, eftersom jeg ikke kommer på facebook og ikke behøver google neutralisation af kat :slight_smile: Og spørgsmålet er så hvordan en anden side skulle kunne gøre det anderledes/bedre/mere relevant, så den ikke også går i glemmebogen 3 måneder senere, selv af folk der har kommenteret på den :slight_smile:
VH
Susanne

Jeg tror noget der skal til for ting ikke går i glemmebogen er, at det skal komme frem tæt på øverst i en søgning. Jeg har lige googlet neutralisering af kat og kastrering af kat, og ingen af dem gav resultatet neutrakat på første side.

Det samme gjorde sig for mig gældende for KG. Da jeg søgte efter katte forum kom det ikke frem på google og derfor fandt jeg det kun, fordi jeg blev henvist hertil af Thilde.

Så for sider som neutrakat skal overleve handler det generelt om, at der skal være mange, der henviser til dem - og self gerne nogle gode tekster, der giver bonus i søgning :wink: