Salgsklar killing 2/8

Hej med jer!

Jeg har en kollega der gerne vil købe en kattekilling til sin søn i fødselsdagsgave. De vil gerne have en huskat og de vil gerne kunne hente den den 2/8 da det er drengens fødselsdag.
Hvor skal hun søge? Eller er der nogen herinde med killinger der vil være omkring 12 uger på det tidspunkt? Den bliver naturligvis mærket, steriliseret osv! :slight_smile:
Vi befinder os i Storkøbenhavn :slight_smile:

Jeg er sikker på, at der er mere end én huskattekilling på internaterne, der er klar til at flytte den dag :slight_smile:

Ja, jeg tror, det var lige i begyndelsen af august, at jeg for 5 år siden hentede Chili på internat i Odense, og jeg kunne vælge og vrage mellem mindst 10 killinger. De kan jo altid spørge godt og grundigt ind til killingens baggrund, så de sikrer sig, at den er vokset op med sin mor eller andre katte og er blevet socialiseret ordentligt. Under alle omstændigheder vil de jo have dig til at guide sig :slight_smile:

Helt enig - jeg er selv nået frem til den overbevisning, at huskatte får man fra internater…
Der sidder [I]så [/I]mange vidunderlige katte, der allerede er dumpede af en eller anden årsag - at aftage killinger fra “opdrættere” af huskatte, mener jeg faktisk er en opfordring til fortsat at producere katte, til et i forvejen totalt oversvømmet marked.

Det var så lige min kæphest, der blev luftet - min egen (omend knap signifikante :p) erfaring med de 2 killinger, jeg har hentet på internat, er at der lægges meget vægt på socialisering i det regi, og at det er velfungerende katte, der kommer ud af det.
Mine var begge moderløse, men har i plejefamilien haft kontakt med voksne katte, og taler/talte glimrende kattesprog.

Det er også en mulighed at få lave et gavekort på en killing til et internat og så give drengen det på dagen.
Når der så er faldet ro over det lille hjem kan de jo tage en tur forbi og han kan så selv vælge hvilket kat han gerne vil have :slight_smile:
De fleste internatter laver gerne gavekort på en killing / kat.

Jeg er selv vild med katte og ved da, at de
rmed mellemrum dukker en op på Facebook. Hvis jeg var Dig, ville jeg lægge en uge eller to til de tolv, så er der mest garanti for, at killingen er helt udlært af sin mor og den, forhåbentlig!, familie, hvor den kommer fra. Min første rød-hvide huskat, Siggi, født i 1984 og levede 17½ år, overtog jeg først i en alder af 14 uger.