Sammenføring - husets kat dominerer ny!

Vi har anskaffet os en artsfælle til vores “gamle” kat på 14 mdr. Milou er kastreret hunkat, og er normalt en sød og omstillingsparat misser. Da vi gerne vil gøre det bedste, så blev vi enige om at anskaffe en kammerat til hende.
Vi “fandt” så en 2 år gammel hankastrat “Tyrkisk Van”, som er noget af det mest rolige vi har oplevet. Det startede fint med at Van’en spadserede hen til Milou, som kvitterede med højlydt utilfreds hvæsen og knurren. Van’en fortrak til mere rolige omgivelser; men i løbet af natten rendte de ind i hinanden, hvor han fik læst teksten :donk:. Vi har så skilt dem ad om natten, og de er nu kun sammen under opsyn. Det går såmænd meget godt; men hvis han kommer for tæt på Milou, så hvæser hun af ham, og det er tydeligt at se på ham, at han er skræmt af hende. Det er tydeligt for os, at han gerne vil hende; men hun er åbenbart meget fornærmet over, at vi formastede os til at komme med sådan en sjuft.
Vi håber at det er det rigtige vi gør, og at vi “bare” skal væbne os med tålmodighed.
Håber på gode råd og opbakning.

Mvh. hilsen Minou og forhåbentlig også Hannibals slaver.

Det er faktisk OK at hun hvæser af ham - han må godt vide hvad husreglerne er og at hun har skrevet dem. Så længe hun ikke begynder at tampe løs på ham, så er det sandsynligvis bare en del af fredsforhandlingerne som godt kan tage nogle dage til et par uger. Hvæs er OK, mere end det skal man lige sikre sig ikke sker. Da de er voksne begge to vil det tage længere tid at køre dem sammen end med et par killinger.
VH
Susanne

I skal i hvert fald væbne jer med meget tålmodighed når de har været rendt sammen. Spørgsmålet er hvor stor skade der er sket :slight_smile:
Har de virkelig flæsket hinanden er det noget hø.
Jeg er i en lignende situation med Brian. Hildi HADER ham og de kan være sammen under opsyn små 5 minutter af gangen. Jeg tillægger det dog hendes hormonelle tilstand, men der er ingen tvivl om at han helst skal pelses og forsvinde fra jordens overflade.
Vi har lavet en netdør, hvor hhv Brian og Hildi skiftes at være bag ved. Brian er cool og vil virkelig gerne Hildi, men det er ikke gengældt. Jeg har derfor erkendt at vi lever zoneopdelt indtil de kommende killinger er store, måske endda flyttet hjemmefra før vi forsøger en egentlig sammenføring af de to. Den vil sikkert komme til at tage nogen tid, så netdør og tålmodighed er vejen frem :slight_smile:
Sugieh er buffer og har accepteret Brian med de forbehold en voksen dame nu har overfor en lømmel :slight_smile:

Vi tror at sammenstødet skete da Milou sad i vinduet og kiggede. Så hoppede Hannibal sandsynligvis op og forskrækkede hende, og derefter gik den vilde jagt. Vi røg ud af sengen, og så Hannibal spæne afsted, som fanden var los ( og det var hun ).
Det var umiddelbart stoltheden som led de største skrammer, da han “kun” mistede et par små totter “ingen blod eller sår”, og kom til at tisse en lille tår. Så vi håber at prinsessen kan tage ham til nåde med tiden.
Tak for jeres råd og opbakning.