Sigga møder en hund

Jeg er simpelthen nødt til at dele mine og Siggas oplevelser fra i dag. Vi er for første gang på besøg hos min veninde, som har en stor hund (golden retriever/kongepuddel-kryds). Vi havde aftalt, at de kunne bo i adskilte rum og så måtte det kunne gå. Men efter at have kigget på hinanden gennem en glasdør gik Sigga helt hen til glasset for at se den store vovkat. Og hunden lagde bare op til leg. Så lod vi dyrene snuse til hinandens bagdele mens vi holdt dem. Derefter fik de en pause fra hinanden. Men da jeg skulle hente noget på mit værelse smuttede Sigga ud og løb nærmest ind i hunden. Begge tog det helt cool og der blev duttet næser og snuset numser. Det var alligevel for meget for hunden som begyndte at gø og lege brydning - hvilket kostede et hvæs og et par dask over snuden fra Sigga. Så nu kan de faktisk være i samme rum (selvfølgelig kun når vi er der). Begge er interesserede i den anden, men hunden holder en potes afstand :wink:

Vi er simpelthen fuldstændig lamslåede , for vi havde ikke i vores vildeste fantasi forestillet os, at vi ville nå her til - og da slet ikke på 5 timer! Og vi er SÅ stolte over vores fantastiske og dygtige kæledyr:hjerte:

Hvor er de bare dygtige begge to! :wehuu:

Sådan en sammenføring har jeg lige lavet herhjemme - normalt tager det mig fire dage og det er bare dejligt, når det sker :hjerte:

Billeder! :smiley:

I dag har hunden fået sig en blodig tud. Forhåbentlig lærer hun på et tidspunkt, at Sigga IKKE har lyst til at blive slikket i ansigtet:tihi:

[ATTACH=CONFIG]101537[/ATTACH]
[ATTACH=CONFIG]101538[/ATTACH]

:hjerte:

Det ender med at de putter :slight_smile:

Historien minder om første gang vi besøgte Camilla (dkkorat).
hun havde et kuld killinger, hvor et par stykker skulle ud til familier med hunde, så hun ville gerne have at de mødte en hund hjemme som en del af deres prægning og socialisering…
Vi havde dengang en stor dejlig, venlig lab-x ved navn Sif, som i sin tid havde været verdens bedste tante for vores egne killinger, så vi meldte os til projektet…
Killingerne reagerede som forventet overfor den stoooore hund, som var lidt farlig i vel omkring fem minutter og derefter bare blev brugt som klatremiljø (mormis var lukket fra :wink: hun ville ikke have kunne se fidusen med en hund).
Det helt fantastiske var senere, da vi sad bænket omkring kaffe og the i stuen… Meget hurtigt kom Camillas unge amerikanske importhun Visa frem og tog ivrigt kontakt til Sif - det var rent ud sagt både sødt og utroligt rørende at se på :hjerte: Den lille koratpige havde fundet sin sjæleven :smiley:
Der gik noget tid, vi var på endnu et besøg med Sif… men derefter gik der der det meste af et års tid inden vi havde hende med igen…
Denne gang havde Visa fået sine egen killinger… 5 uger gamle radiobiler :slight_smile:
I det øjeblik Sif trådte ind af døren til killingeværelset, løb Visa hende i møde, halen højt i vejret og storspindende, gned sig glad op af sin veninde… og så… begyndte hun at kalde sine killinger til sig…
Vi er i dag stadig overbeviste om at hun faktisk sagde:
Killinger, kom her… Tante er på besøg… Sig pænt goddag og opfør jer ordentligt!

Det er et møde og venskab mellem hund og kat, som jeg aldrig glemmer :slight_smile:

Man kan jo håbe, hunden lærer, hvad Sigga ikke kan lide. Men det lader ikke til, den har ladet sig afskrække af mødet med klør 4 :slight_smile: Og den prøver jo tydeligvis på at gøre sig så lidt farlig som muligt.

NØØJ en stor krøyerkuglepude, den sorte vovkat har! Den låner jeg!

Og vovkatten har lært lektien og går -relativt roligt - rundt om puden i respektfuld afstand :slight_smile:

Hahaha Minder mig om den her :thumbup:

og her :tihi:

[QUOTE=lenschow;1242377]Hahaha Minder mig om den her :thumbup:

og her :tihi:

:lol: Ja især den med sengen er lige i øjet!