Sjov/mærkelig adfærd

Hej.

Ja, som nogen af jer ved, så har samværet ml. Bernie og Freja aldrig helt været præget af den helt store kærlighed.
Men på det seneste er konfrontationerne og de helt store skrigeture blevet noget der HELDIGVIS (!!!) ikke dagligt længere. Vi var kommet ind i en ond cirkel: Bernie jagtede Freja, Freja skreg (hvis hun skreg højt/længe nok) skilte vi dem ad, hvis Bernie blev ved, så var løsningen ofte mad -> Hvilket betød at både Freja og Bernie manipulerede os. Freja fik hjælp og Bernie fik mad. :ups:

I dag og i går sad Bernie og kiggede ud af altandøren, som er lukket. Freja liiiister sig hen og snuser til ham. Han opdager det ikke og hun går lidt tættere på. Han opdager det og drutter (gør han altid når han bliver overrasket :tihi:), så kigger de på hinanden (1-2 sek.) og Freja miauver og Bernie springer på hende. :?
Nogle der kender dette mønster? Han vil så gerne have hendes opmærksomhed, men når det så er, så hopper han på hende…

Noget af deres adfærd/interaktion ser ud som kattene i videoen i denne tråd: http://www.kattegale.dk/forum/showthread.php?38925-Brydekamp-(bøllekamp-)-Hvæsemissen-vs-Nye-Bæst
Forskellen er så, at Freja skriger og løber sin vej…

Mit umiddelbare bud? Drengeleg møder pigeleg og er ikke kompatibel. Har lidt samme problem med Junior når pigerne opfordrer til noget. Han springer 8 ud af 10 gange på dem for at få gang i en brydeleg og det gider tøserne ikke, de bliver sure og vil væk, Junior bagefter fordi det stadig er leg inden i hans hoved og det ender altid i skærmysler.

Ja, det er nok et rigtig godt bud. Tak Tina :slight_smile: